Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#497515 Και εγώ το 4x4 το θεώρησα καλό να υπάρχει, μιας και λες ότι στην Αυστρία είναι πιο πιθανό να συναντήσεις χιόνια, κλπ στην καθημερινότητα σου. Βεβαία ο Kilomeater μόνο γνωρίζεί από την μέχρι τώρα εμπειρία του στην Αυστρια, πόσο χρήσιμο θα του φαινόταν το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό και κατά πόσο είναι "απαραίτητο".
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#497575 Ίσως επειδή είμαι μαθημένος με πισωκίνητα και έχω συνδυάσει την προσθιοκίνηση με μούτρα, χαζοσπιναρίσματα, αντιδράσεις στο τιμόνι και αδυναμία να ανέβουν ανηφόρες με χωματόδρομο ή γλυστερό οδόστρωμα (ελαφραίνει εμπρός και σπινάρει) μου κακοφαίνεται πολύ ένα μεγάλο, δυνατό και βαρύ αυτοκίνητο να είναι μόνο προσθιοκίνητο.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#497589 Η Βιέννη , οπου το αμαξι κανει τα περισσοτερα χιλιομετρα, ειναι μια ατελειωτη φλαταδουρα
εχουμε ενα βουναλακι μονο στυλ Παρνηθας για εκδρομουλες
οποτε ανηφορες κατηφορες δεν υπαρχουν

τωρα για χιονια , εκτος του οτι ειναι δυσκολο να βρεις δρομο που δεν ειναι αλατισμενος και ανοιχτος, πες οτι πας επιτηδες σε καποιο απομερο σημειο ή υπαρχει καποια απροσμενη χιονοπτωση (ειχαμε πριν μια εβδομαδα ενα βραδυνο που δεν το περιμενανε ) και προλαβεις να πατησεις χιονισμενο δρομο , με χειμερινα λαστιχα που φοραμε αναγκαστικα ειναι δυσκολο να κανει τιποτα περιεργο το αμαξι
Με το C5 την τελευταια εβδομαδα εκανα κατι ταρζανιες σε κατι επαρχιακους εκεινο το πρωινο που οπως εγραψa επεσε αποτομα εντονα χιονι και επιασε στο δρομο , ηταν η μοναδικη φορα που εφυγε το αμαξι σε μια στροφη περισσοτερο απο οτι υπολογιζα και ειδα τα ηλεκτρονικα σε φουλ deployment , ψιλο γονατισε αλλα μια χαρα με κρατησε χωρις προβλημα.
Οποτε μιλαμε για 99% δεν θα καταλαβω τιποτα, τετρακινηση ή μη

Βεβαια αμα παρω 4κινητο καποια στιγμη φανταζομαι θα αρχισω τιποτα βουνα να το βαλω και μετα θα λεω πως ζουσα τοσα χρονια χωρις :-) Θα ηθελα να το κανω αυτο αλλα πιο πολυ Ελλαδα (να ξαναζησω εποχες Transalp ) , ισως αρκετα χρονια αργοτερα :-)
Ειναι και ενα αποθημενο να κανω κανα donut σε χιονι με τετρακινηση :-)
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
KiloMeater έγραψε:Βεβαια αμα παρω 4κινητο καποια στιγμη φανταζομαι θα αρχισω τιποτα βουνα να το βαλω και μετα θα λεω πως ζουσα τοσα χρονια χωρις :-) Θα ηθελα να το κανω αυτο αλλα πιο πολυ Ελλαδα (να ξαναζησω εποχες Transalp ) , ισως αρκετα χρονια αργοτερα :-)
Ειναι και ενα αποθημενο να κανω κανα donut σε χιονι με τετρακινηση :-)

Αν πάρεις SUV είναι κρίμα να είναι δικίνητο. Θα είναι σαν όπλο χωρίς σφαίρες. :lol: Θα σου αρέσει η τετρακίνηση και θα αρχίσεις σιγά-σιγά και τις εκτός δρόμου εξορμήσεις. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#497652 Kilo, έτσι για πλάκα πήγαινε κάνε τεστ ντράιβ κανα σουμπαρού τετρακίνητο. Εγώ στα χιόνια τρελάθηκα με το ψοφίμι που είχα στην Ελλάδα :inlove:
Άβαταρ μέλους
By mirage
#497657 Δεν τον κοβω για παιχνιδιαρη. Με βαση τα οσα γραφει δεν θα την χρειαστει πουθενά. Ουτε σε βουνα ανεβαινει οπου ισως να του δωσει μια παραπανω σιγουρια και πρόσφυση εκει που αλλοι μπορουν να χρειαστουν αλυσιδες. Εκτος δρομου στην Αυστρια δεν μπορει να οδηγήσει αρα τι μένει;
Αναρωτιεμαι βεβαια γιατι εχουν φαει ακυρο τα station wagon.

< >
Άβαταρ μέλους
By GTS
#497669 Δεν χρειαζεται 4κινηση στα χιονια σε αστικο περιβαλλον, και σε φρεσκο χιονι χωρις αλατι ανετα παει το μπροστοκινητο με καταλληλα λαστιχα και χαμηλες ταχυτητες. Μια φορα μου εχει γλυστρησει λιγο για 1 μετρο το αμαξι και πηγαινα με 80χμω. Και σε συνθηκες μαυρου παγου δεν νομιζω να βοηθησει η 4κινηση. Αυτο που χρειαζεται ειναι αποσταση απο το εδαφος.
Άβαταρ μέλους
By GTS
#497673 Για να βγαινεις απο drivee way οταν περναει το μηχανημα που καθαριζει τα χονια και τα βγαζει στην ακρη του πεζοδρομιου σε ενα λοφακι μισο μετρο υψος. Αυτοι περνανε καθε πρωι μετα απο βραδυνη χιονοπτωση. Και γενικα να βγαινεις απο parking μετα απο φρεσκο χιονι και στον δρομο αν δεν εχει περασει το μηχανημα (γιατι περνει λιγη ωρα μεχρι να βγουν). Παντως με το VW ποτε δεμ κολληςα αλλα ηταν σχετικα ψηλο για σενταν, μερικες φορες μονο εκανα οπιςθεν για να περαςω χιονι, Δες κανενα βιντεο απο Καναδα και θα καταλαβεις.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#497676 GTS στην Βιεννη ζει οχι στον Καναδα... Δεν χρειαζεται να δω βιντεακι ξερω για τι πραγμα μιλας αλλα αλλο Καναδας και αλλο Βιέννη. Ασε που οπως ειπες με το Jetta δεν ειχες προβλημα....

< >
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#497679 Αν δεν αλλάξει κάτι , πιθανώς μέσα στον Απρίλη να κλείσω το 5008.
Μερικά χρωματακια που έχω δει

Εμένα μ'αρέσει το πετρολ, της γυναίκας αυτό το χρώμα της άμμου ,(μαντέψτε ποιος θα υποχωρήσει)
Μαύρο, όχι πάλι.ΕικόναΕικόνα

μαλλον θα συμβιβαστουμε στο απο κατω
Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από KiloMeater και 25 Μαρ 2018, 20:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#497682 το τελευταίο δε μου κάνει κλικ. Βάλτε λίγο χρώμα στη ζωή σας , άμμο ή πετρόλ , και τα δυο είναι εξαιρετικά. Παίχτε το κορώνα-γράμματα ή ρωτήστε τα πιτσιρίκια.
εγώ ψηφίζω άμμο-άμμο. :inlove:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#497693 Μ΄αρέσει στα περισσότερα χρώματα, πλην μαύρου, αλλά οπωσδήποτε θα το επέλεγα με την παρακάτω φοβερή ζάντα. Η άλλη είναι λίγο σούπα γιατί τη φοράνε ως στάνταρ και τα 3008.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By cosneo
#497695 Χρώμα αποφασίζουν οι γυναίκες. Δεν θα αλλάξουμε τώρα ετών αρμοδιότητες ...

Για το γκάλοπ και μόνο αυτό το από πάνω γκριζοχακι είναι πανέμορφο.