εχουμε ενα βουναλακι μονο στυλ Παρνηθας για εκδρομουλες
οποτε ανηφορες κατηφορες δεν υπαρχουν
τωρα για χιονια , εκτος του οτι ειναι δυσκολο να βρεις δρομο που δεν ειναι αλατισμενος και ανοιχτος, πες οτι πας επιτηδες σε καποιο απομερο σημειο ή υπαρχει καποια απροσμενη χιονοπτωση (ειχαμε πριν μια εβδομαδα ενα βραδυνο που δεν το περιμενανε ) και προλαβεις να πατησεις χιονισμενο δρομο , με χειμερινα λαστιχα που φοραμε αναγκαστικα ειναι δυσκολο να κανει τιποτα περιεργο το αμαξι
Με το C5 την τελευταια εβδομαδα εκανα κατι ταρζανιες σε κατι επαρχιακους εκεινο το πρωινο που οπως εγραψa επεσε αποτομα εντονα χιονι και επιασε στο δρομο , ηταν η μοναδικη φορα που εφυγε το αμαξι σε μια στροφη περισσοτερο απο οτι υπολογιζα και ειδα τα ηλεκτρονικα σε φουλ deployment , ψιλο γονατισε αλλα μια χαρα με κρατησε χωρις προβλημα.
Οποτε μιλαμε για 99% δεν θα καταλαβω τιποτα, τετρακινηση ή μη
Βεβαια αμα παρω 4κινητο καποια στιγμη φανταζομαι θα αρχισω τιποτα βουνα να το βαλω και μετα θα λεω πως ζουσα τοσα χρονια χωρις :-) Θα ηθελα να το κανω αυτο αλλα πιο πολυ Ελλαδα (να ξαναζησω εποχες Transalp ) , ισως αρκετα χρονια αργοτερα :-)
Ειναι και ενα αποθημενο να κανω κανα donut σε χιονι με τετρακινηση :-)
KiloMeater έγραψε:Βεβαια αμα παρω 4κινητο καποια στιγμη φανταζομαι θα αρχισω τιποτα βουνα να το βαλω και μετα θα λεω πως ζουσα τοσα χρονια χωρις :-) Θα ηθελα να το κανω αυτο αλλα πιο πολυ Ελλαδα (να ξαναζησω εποχες Transalp ) , ισως αρκετα χρονια αργοτερα :-)
Ειναι και ενα αποθημενο να κανω κανα donut σε χιονι με τετρακινηση :-)
Αν πάρεις SUV είναι κρίμα να είναι δικίνητο. Θα είναι σαν όπλο χωρίς σφαίρες.
Θα σου αρέσει η τετρακίνηση και θα αρχίσεις σιγά-σιγά και τις εκτός δρόμου εξορμήσεις.
Αναρωτιεμαι βεβαια γιατι εχουν φαει ακυρο τα station wagon.
< >
< >
< >
Μερικά χρωματακια που έχω δει
Εμένα μ'αρέσει το πετρολ, της γυναίκας αυτό το χρώμα της άμμου ,(μαντέψτε ποιος θα υποχωρήσει)
Μαύρο, όχι πάλι.

μαλλον θα συμβιβαστουμε στο απο κατω
εγώ ψηφίζω άμμο-άμμο.
Να σωπάσει η γυναίκα.
Για το γκάλοπ και μόνο αυτό το από πάνω γκριζοχακι είναι πανέμορφο.