Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#497292 100 χρόνια πριν θα σε είχαν αφορίσει ωσαν τον Καζαντζάκη . Και αν τους είχες πελάτες θα είχες πεθάνει από την πείνα ίσως ακόμη και σήμερα.
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#497293 Εν μέρη συμβαίνει.... Αρκετοί ντόπιοι δεν έρχονται για αυτόν τον λόγο. Αν το καφέ ήταν η μοναδική πηγή εσόδων μου, μάλλον θα έπρεπε να κρυφτώ.
Σε μια δε εμπόλεμη κατάσταση, αρκετοί θα μου την έχουν στημένη... Ο συνέπειες του νόμου, τους κρατάνε μακριά σε καιρό ειρήνης.
Καλά, αν γίνει κάτι έχω φύγει χωρίς δεύτερη σκέψη.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
kyr80 έγραψε:Εν μέρη συμβαίνει.... Αρκετοί ντόπιοι δεν έρχονται για αυτόν τον λόγο. Αν το καφέ ήταν η μοναδική πηγή εσόδων μου, μάλλον θα έπρεπε να κρυφτώ.
Σε μια δε εμπόλεμη κατάσταση, αρκετοί θα μου την έχουν στημένη... Ο συνέπειες του νόμου, τους κρατάνε μακριά σε καιρό ειρήνης.

Μηπως υπερβαλλεις λιγο;
Δεν εχω ζησει ποτε σε χωριο αλλα να μην ερθει καποιος στο καφε σου επειδη δεν εισαι θρησκος; Παραλογο μου φαινεται.
Οσο για τη εμπολεμη κατασταση που θα στην εχουν στημενη, αυτο και αν ειναι παραλογο και υπερβολικο.
Άβαταρ μέλους
By kyr80
Νίκος Παππάς έγραψε:
kyr80 έγραψε:Εν μέρη συμβαίνει.... Αρκετοί ντόπιοι δεν έρχονται για αυτόν τον λόγο. Αν το καφέ ήταν η μοναδική πηγή εσόδων μου, μάλλον θα έπρεπε να κρυφτώ.

Μηπως υπερβαλλεις λιγο;
Δεν εχω ζησει ποτε σε χωριο αλλα να μην ερθει καποιος στο καφε σου επειδη δεν εισαι θρησκος; Παραλογο μου φαινεται.
Οσο για τη εμπολεμη κατασταση που θα στην εχουν στημενη, αυτο και αν ειναι παραλογο και υπερβολικο.

Για αυτό και σου φαίνονται παράλογα.... Μίλησε με κάποιον που έχει ζήσει πόλεμο, και θα σου πει. Πόσες εσωτερικές εκκαθαρίσεις έγιναν τις πρώτες ημέρες του πολέμου.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#497306 Κυριάκο αυτό που θέλουν να σου πουν μάλλον είναι να μην είσαι εριστικός , δηλαδή μην πας στην πλατεία του χωριού όταν οι άλλοι περνάνε τον επιτάφιο κι εσύ ψήνεις σπαλομπριζόλες. Σπίτι σου κάνε ό,τι θες
Ούτε εγώ πολυείμαι της εκκλησίας, πάσχα 5 λεπτά προς το τέλος. Στα μυστήρια δεν μ'αρέσουν τα εθιμοτυπικά
Άβαταρ μέλους
By GTS

Που θα πας? Στην Τουρκια?
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#497313 Θεσσαλονίκη στο λεπτό, και μετά Γερμανία
Άβαταρ μέλους
By g8777
#497319 :lol:

Σε εμπόλεμη κατάσταση κυρ80 ούτε τα τσίσα σου δεν θα προλάβεις να δεις, όχι να φύγεις εξωτερικό. Κατευθείαν σε ορυγμα, ψηλό παιδί, δυνατό είσαι. :shifty:
Άβαταρ μέλους
By junior gt
red_monster έγραψε:Υπάρχει διαφορά μεταξύ του τρώω -και δίνω- κρεας όποτε γουστάρω με το ανάβω φουφου στο κέντρο του χωριού για να τη σπάσω στους θρησκόληπτους

Συνήθως ο αντίλογος φτάνει τα όρια της γραφικότητας του αληθινού δια και του Θωμά με το κρύο και το χειμώνα

Ακριβως αυτο.
Εγω που εχω ζησει στο χωριο θα πω οτι με κανεναν δε θα εχεις προβλημα εαν δε νηστευεις (ενταξει υπαρχουν και εξαιρεσεις αλλα αυτοι θεωρουμε οτι ειναι στο περιθωριο και οχι στην συντριπτικη πλειοψηφια). Ουτε εκκλησια αμα δεν πηγαινεις εχεις προβλημα, ουτε τον σταυρο σου αν δεν κανεις.
Το δε νηστευω απο το προκαλω εχει ομως τεραστια διαφορα.
Και προκληση ειναι εαν Μ. Παρασκευη κανεις τσιμπουσι με ψημενα κρεατα και μυριζει ολο το χωριο κοψιδια. Γενικα αμα κανεις γιορτη Μ. Παρασκευη. Ειναι η ημερα τετοια, υπαρχει μια κατανυξη παραδοσιακα. Ειναι και ομορφο αυτο. Θα φας τα χταποδακια σου, θα πιεις τα τσιπουρακια σου ομορφα και ωραια με την παρεα σου και αμα θες και καλα να φας κρεας και εχεις στερητικο συνδρομο και δεν μπορεις να περιμενεις μια μερα τραβα σπιτι σου και φαε ο, τι γουσταρεις.
Αλλα και αμα προκαλεις το πολυ πολυ να σε περιθωριοποιησουνε και να σε σχολιαζουνε. Αντε και να πεταξουνε και καμμια σποντα στο καφενείο.
Μεχρι εκει. Τα υπολοιπα ειναι μανιες καταδιωξης.
Στο μεταξυ το χωριο μου ειναι απο τα πιο συντηρητικα στην ορεινη Πελοποννησο.
Άβαταρ μέλους
By GTS
kyr80 έγραψε:Θεσσαλονίκη στο λεπτό, και μετά Γερμανία

Θα πας σε μια αλλη ανεκτικη χριστιανικη χωρα (οκ με πολλους αθεους λογο φορου) για να τους την πεις? Αν σε διωξουν και απο εκει που θα πας?
Άβαταρ μέλους
By kyr80
g8777 έγραψε::lol:

Σε εμπόλεμη κατάσταση κυρ80 ούτε τα τσίσα σου δεν θα προλάβεις να δεις, όχι να φύγεις εξωτερικό. Κατευθείαν σε ορυγμα, ψηλό παιδί, δυνατό είσαι. :shifty:

Γερμανικό προξενείο στο λεπτό με το διαβατήριο στο στόμα :rtfm:
GTS έγραψε:

Θα πας σε μια αλλη ανεκτικη χριστιανικη χωρα (οκ με πολλους αθεους λογο φορου) για να τους την πεις? Αν σε διωξουν και απο εκει που θα πας?

Δεν έχει καμιά σχέση η αντιμετώπιση στη Γερμανία με αυτήν της Ελλάδας, στο θέμα θρησκείας.
Και άθελά σου μάλλον θίγεις το θέμα από τη Γερμανική πλευρά.... Στη Γερμανία, ανάλογα με τη θρησκεία που θα δηλώσεις, πληρώνεις το αντίστοιχο στην εφορία. Για να πληρωθούν οι παππάδες της κάθε θρησκείας κλπ.
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
kyr80 έγραψε:
g8777 έγραψε::lol:

Γερμανικό προξενείο στο λεπτό με το διαβατήριο στο στόμα :rtfm:
GTS έγραψε:

Δεν έχει καμιά σχέση η αντιμετώπιση στη Γερμανία με αυτήν της Ελλάδας, στο θέμα θρησκείας.
Και άθελά σου μάλλον θίγεις το θέμα από τη Γερμανική πλευρά.... Στη Γερμανία, ανάλογα με τη θρησκεία που θα δηλώσεις, πληρώνεις το αντίστοιχο στην εφορία. Για να πληρωθούν οι παππάδες της κάθε θρησκείας κλπ.

Θα σε παραλάβω εγώ αν γίνει τίποτα Κυριάκο :iconcool: :iconcool: :iconcool:
Για το δεύτερο σκέλος δωρεάν είναι οι Χ.Ο :lol: :lol: :lol: . Δήλωσα όμως στο Δημαρχείο ότι είμαι άθεος καλού κακού μην πληρώσω τίποτα κανά χαράτσι ξαφνικά :lol: :lol: :lol:
Εκκλησία Μ.Παρασκευή και Μ.Σάββατο που οι γκόμενες βάζουν τις γοβάρες :inlove:
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#497357 Αθεος κι ο Θωμάς, τα ύστερα του κόσμου :lol:

Έ ρε και τύχαινε να βάζανε κανα φόρο απλά για να πληρώνουνε τους παπάδες τί γέλιο είχε να πέσει :inlove: