Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By corsair
QsisVTS έγραψε:αν το πληρώνει άλλος τι τον νοιάζει;

οχι απλά τονιζω... οτι με τοσο γδάρσιμο που χει πεσει στα συμβόλαια.... δεν μπορούμε να μιλάμε για large-οσυνες. Δεν υπάρχει προσφορά στον κοσμο των συμβολαίων.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#497103 Όλη τη βδομάδα μου τηλεφωνούν από Cosmote, σήμερα είχα λίγο χρόνο και απάντησα στο τηλέφωνο.

FACTS:

Αυτή τη στιγμή έχω ADSL - PSTN (24Mbps - απερισόριστα σταθερά - 60' κινητά) και πληρώνω 26,50€. Υπάρχει δέσμευση μέχρι τον Νοέμβριο 2018.

Η Cosmote θέλει να μου αλλάξει τη σύνδεση σε FIBER (με τις ίδες παροχές σε ομιλία και πάγιο + 30Mps) με 24 μήνες δέσμευση και 32€ / μήνα.

1. Δε θέλω να πληρώνω 5,50€ παραπάνω το μήνα
2. Δε χρειάζομαι μεγαλύτερη ταχύτητα (12Mbps συγχρονίζω
2. Δε θέλω δέσμευση (τουλάχιστον τόσο μεγάλη)
3. Δε θέλω VOIP γιατί δεν ξέρω τι παίζει με τον συναγερμό και θα έχω επιπλεόν εξοπλισμό που δε θέλω (ups)

Η πωλήτρια μου είπε οτι αργά η γρήγορα θα αλλάξουν όλες οι γραμμές, έχει δίκιο; Θα είναι υποχρεωτικό; Και αν δε συναινέσω; Γενικά, η επιμονή τους με κάνει να σκέφτομαι πονηρά: αργότερα θα γίνουν ακόμα καλύτερες προσφορές... :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#497105 32 σου δίνουν τα 30 ή τα 50?
Νομίζω ότι το voip αργά ή γρήγορα δεν το γλυτώνεις
Άβαταρ μέλους
By otso
#497128 Μου βαλαν σημερα αυτη την γκουμουτσα ρουτερ που δεν χωραει πουθενα ηθελα δεν ηθελα (για βλαβη ειχαν ερθει) και εχει voip. Το χειροτερο για μενα ειναι οτι χωρις ρευμα δεν εχω τηλεφωνο τωρα ενω παλια ειχα , και εδω το ρευμα κοβεται καθε τρεις και λιγο.
Άβαταρ μέλους
By stavrosg
#497132 Το VOIP δεν το γλιτώνεις , κάποια στιγμή θα γίνει.

Αυτό που θέλουν είναι να σε δέσουν για 2 χρόνια ακόμα για να μην την κοπανήσεις για καμιά voda/wind το Νοέμβριο

< >
Άβαταρ μέλους
By elteo
otso έγραψε:Μου βαλαν σημερα αυτη την γκουμουτσα ρουτερ που δεν χωραει πουθενα ηθελα δεν ηθελα (για βλαβη ειχαν ερθει) και εχει voip. Το χειροτερο για μενα ειναι οτι χωρις ρευμα δεν εχω τηλεφωνο τωρα ενω παλια ειχα , και εδω το ρευμα κοβεται καθε τρεις και λιγο.

Θα σε βρίσκουν στο κινητό. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By corsair
stavrosg έγραψε:Το VOIP δεν το γλιτώνεις , κάποια στιγμή θα γίνει.

Αυτό που θέλουν είναι να σε δέσουν για 2 χρόνια ακόμα για να μην την κοπανήσεις για καμιά voda/wind το Νοέμβριο

< >

Το προβλημα πάντως δεν ειναι το voip, αλλα αν δινουν τα στοιχεία της σύνδεσης για να το προσαρμόσεις σε οτι μηχάνημα θέλεις εσυ. Εξηγούμαι: Τα voip router/modem που δίνουν ειναι για τον πουτσο καβάλα. Δεν υπάρχει περίπτωση να ανεχθώ τετοια αθλια μηχανήματα. Αν δεν μπορεις να σετάρεις το voip καπου αλλου (πχ https://www.amazon.de/Cisco-Systems-SPA ... dpSrc=srch ) τοτε υπάρχει σοβαρό πρόβλημα.
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
elteo έγραψε:
otso έγραψε:Μου βαλαν σημερα αυτη την γκουμουτσα ρουτερ που δεν χωραει πουθενα ηθελα δεν ηθελα (για βλαβη ειχαν ερθει) και εχει voip. Το χειροτερο για μενα ειναι οτι χωρις ρευμα δεν εχω τηλεφωνο τωρα ενω παλια ειχα , και εδω το ρευμα κοβεται καθε τρεις και λιγο.

Θα σε βρίσκουν στο κινητό. :rtfm:

Bαλτο πάνω στο UPS του γκομπιουτερ σου
Άβαταρ μέλους
By bebes

κι εμενα το ιδιο (ΟΤΕ).
Υποτίθεται λόγω αναβάθμισης της γραμμής μου γιατι τους έκανα συνέχεια παράπονα για την ταχύτητα (τελικά άλλαξα λαπτοπ και ολα διορθώθηκαν :lol: :lol: :lol: )
Οταν κοβεται το ρευμα δεν εχουμε τηλεφωνο, αλλά κανεις δεν το καταλαβαίνει, το ιντερνετ μας "τσούζει" :lol:

.και στη δουλεια που τα'παιξε το μοντεμ, το καινουριο ειναι ευρυζωνικο, οπότε όλα προς εκει οδεύουν (ΟΤΕ κι εκει)
Άβαταρ μέλους
By postruck
#497888 Πριν κανα 2μηνο ενα ωραίο πρωινό, το καινούργιο μόντεμ της κοσμοτε,επειδή δουλευει συνέχεια κολλημένο στα 24 mbps :svivhaha: ,άρχισε να βγάζει καπνούς :lipsealed: Ευτηχώς που :inlove: ήταν στο σπίτι και της μύρισε και το αποσύνδεσε μαζί με το ups,γιατί το απόγευμα που θα γυρνούσα στο σπίτι,θα είχε γίνει φλαμπε.Πέρνωντας τηλ στο 11888,αφου με ενημέρωσε ο τηλεφωνητής οτι η κλήση καταγράφεται για λόγους ασφαλείας,το τι άκουσε :rant: του ζήτησα να μου στείλει και ups και άρχισε κάτι ,δεν έχει θέμα και τα σχετικά,αλλα δεν του πέρασε :iconcool: Την άλλη μέρα μου έστειλαν το μόντεμ, αλλα ups μετά απο 3 ημέρες γιατί δεν υπήρχε διαθέσιμο.... :tomato:
Του ζήτησα να μιλήσω με κάποιον και καλά τεχνικό υπεύθηνο......ακόμα περιμένω!!
Γνωρίζω,απο πρώτο χέρι :s_wink οτι ο συγκεκριμένος τύπος μοντεμ ήταν ο φθηνότερος και με διαφορά απο τους 4 που συμετείχαν στον διαγωνισμό και οτι τα προβλήματα είναι πολλά και καθημερινά με δαυτα.
Άβαταρ μέλους
By postruck
postruck έγραψε:Πριν κανα 2μηνο ενα ωραίο πρωινό, το καινούργιο μόντεμ της κοσμοτε,επειδή δουλευει συνέχεια κολλημένο στα 24 mbps :svivhaha: ,άρχισε να βγάζει καπνούς :lipsealed: Ευτυχώς που :inlove: ήταν στο σπίτι και της μύρισε και το αποσύνδεσε μαζί με το ups,γιατί το απόγευμα που θα γυρνούσα στο σπίτι,θα είχε γίνει φλαμπε.Πέρνωντας τηλ στο 11888,αφου με ενημέρωσε ο τηλεφωνητής οτι η κλήση καταγράφεται για λόγους ασφαλείας,το τι άκουσε :rant: του ζήτησα να μου στείλει και ups και άρχισε κάτι ,δεν έχει θέμα και τα σχετικά,αλλα δεν του πέρασε :iconcool: Την άλλη μέρα μου έστειλαν το μόντεμ, αλλα ups μετά απο 3 ημέρες γιατί δεν υπήρχε διαθέσιμο.... :tomato:
Του ζήτησα να μιλήσω με κάποιον και καλά τεχνικό υπεύθυνο......ακόμα περιμένω!!
Γνωρίζω,απο πρώτο χέρι :s_wink οτι ο συγκεκριμένος τύπος μοντεμ ήταν ο φθηνότερος και με διαφορά απο τους 4 που συμετείχαν στον διαγωνισμό και οτι τα προβλήματα είναι πολλά και καθημερινά με δαυτα.
Άβαταρ μέλους
By 224v
#497930 Σημερα συμφωνησα να παω στην COSMOTE από την WIND. Μου εδωσαν 700 πραγματικα λεπτα σε ολους, 150 μηνηματα, 2.2 γιγα, με 20,59 τον μηνα. επειδή λεει εχω την 50αρα συνδεση στο σταθερο... Αυτά εμενα με καλυπτουν...