QsisVTS έγραψε:αν το πληρώνει άλλος τι τον νοιάζει;
οχι απλά τονιζω... οτι με τοσο γδάρσιμο που χει πεσει στα συμβόλαια.... δεν μπορούμε να μιλάμε για large-οσυνες. Δεν υπάρχει προσφορά στον κοσμο των συμβολαίων.

QsisVTS έγραψε:αν το πληρώνει άλλος τι τον νοιάζει;

otso έγραψε:Μου βαλαν σημερα αυτη την γκουμουτσα ρουτερ που δεν χωραει πουθενα ηθελα δεν ηθελα (για βλαβη ειχαν ερθει) και εχει voip. Το χειροτερο για μενα ειναι οτι χωρις ρευμα δεν εχω τηλεφωνο τωρα ενω παλια ειχα , και εδω το ρευμα κοβεται καθε τρεις και λιγο.
stavrosg έγραψε:Το VOIP δεν το γλιτώνεις , κάποια στιγμή θα γίνει.
Αυτό που θέλουν είναι να σε δέσουν για 2 χρόνια ακόμα για να μην την κοπανήσεις για καμιά voda/wind το Νοέμβριο
< >

elteo έγραψε:otso έγραψε:Μου βαλαν σημερα αυτη την γκουμουτσα ρουτερ που δεν χωραει πουθενα ηθελα δεν ηθελα (για βλαβη ειχαν ερθει) και εχει voip. Το χειροτερο για μενα ειναι οτι χωρις ρευμα δεν εχω τηλεφωνο τωρα ενω παλια ειχα , και εδω το ρευμα κοβεται καθε τρεις και λιγο.
Θα σε βρίσκουν στο κινητό.
otso έγραψε:Μου βαλαν σημερα αυτη την γκουμουτσα ρουτερ που δεν χωραει πουθενα ηθελα δεν ηθελα (για βλαβη ειχαν ερθει) και εχει voip. Το χειροτερο για μενα ειναι οτι χωρις ρευμα δεν εχω τηλεφωνο τωρα ενω παλια ειχα , και εδω το ρευμα κοβεται καθε τρεις και λιγο.
)

,άρχισε να βγάζει καπνούς
Ευτηχώς που
ήταν στο σπίτι και της μύρισε και το αποσύνδεσε μαζί με το ups,γιατί το απόγευμα που θα γυρνούσα στο σπίτι,θα είχε γίνει φλαμπε.Πέρνωντας τηλ στο 11888,αφου με ενημέρωσε ο τηλεφωνητής οτι η κλήση καταγράφεται για λόγους ασφαλείας,το τι άκουσε
του ζήτησα να μου στείλει και ups και άρχισε κάτι ,δεν έχει θέμα και τα σχετικά,αλλα δεν του πέρασε
οτι ο συγκεκριμένος τύπος μοντεμ ήταν ο φθηνότερος και με διαφορά απο τους 4 που συμετείχαν στον διαγωνισμό και οτι τα προβλήματα είναι πολλά και καθημερινά με δαυτα.
postruck έγραψε:Πριν κανα 2μηνο ενα ωραίο πρωινό, το καινούργιο μόντεμ της κοσμοτε,επειδή δουλευει συνέχεια κολλημένο στα 24 mbps,άρχισε να βγάζει καπνούς
Ευτυχώς που
ήταν στο σπίτι και της μύρισε και το αποσύνδεσε μαζί με το ups,γιατί το απόγευμα που θα γυρνούσα στο σπίτι,θα είχε γίνει φλαμπε.Πέρνωντας τηλ στο 11888,αφου με ενημέρωσε ο τηλεφωνητής οτι η κλήση καταγράφεται για λόγους ασφαλείας,το τι άκουσε
του ζήτησα να μου στείλει και ups και άρχισε κάτι ,δεν έχει θέμα και τα σχετικά,αλλα δεν του πέρασε
Την άλλη μέρα μου έστειλαν το μόντεμ, αλλα ups μετά απο 3 ημέρες γιατί δεν υπήρχε διαθέσιμο....
![]()
Του ζήτησα να μιλήσω με κάποιον και καλά τεχνικό υπεύθυνο......ακόμα περιμένω!!
Γνωρίζω,απο πρώτο χέριοτι ο συγκεκριμένος τύπος μοντεμ ήταν ο φθηνότερος και με διαφορά απο τους 4 που συμετείχαν στον διαγωνισμό και οτι τα προβλήματα είναι πολλά και καθημερινά με δαυτα.
Αδιάφορο. Δεν τους είδα να επιδεικνύουν την ίδια ε[…]
Πουρναράκης πεισματικά αδιαφορεί σε ότι του λέει ο[…]
https://www.youtube.com/watch?v=yhduH[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]