(Καλά δε θα μπορούσες να κάνεις και αλλιώς με αυτήν την υπογραφή που έχεις...
)
)
kyr80 έγραψε:Θα σου άρεσε να σου πω, ότι το έχω κάνει;;;;
Και μάλιστα σε μια πολύ κλειστή κοινωνία, όπως ένα παραθαλάσσιο χωριό.
Παντρεύτηκα παρουσία αντιδημάρχου σε μια ταβέρνα(μου έκανε τη χάρη και ήρθε εκεί, για να μην πάω στο δημαρχείο), και πρόσφατα τα παιδιά μου πήραν τα ονόματά τους στο ληξιαρχείο.

elteo έγραψε:Αρχίσαμε.....
Πλησιάζει Πάσχα. Ερχονται ποστς των από πάνω για πιτόγυρα Μ. Παρασκευές κτλ

REALZEUS έγραψε:elteo έγραψε:Αρχίσαμε.....
Πλησιάζει Πάσχα. Ερχονται ποστς των από πάνω για πιτόγυρα Μ. Παρασκευές κτλ
Κοινώνησες;

kyr80 έγραψε:Το καθιερωμένο τραπέζι της Μεγάλης Παρασκευής φέτος θα είναι και με την νέα ψησταριά.... θα το κάψουμε
elteo έγραψε:kyr80 έγραψε:Το καθιερωμένο τραπέζι της Μεγάλης Παρασκευής φέτος θα είναι και με την νέα ψησταριά.... θα το κάψουμε
θα το κάψουμε kyr.........Στέφανε

Παντρεύτηκα παρουσία αντιδημάρχου σε μια ταβέρνα(μου έκανε τη χάρη και ήρθε εκεί, για να μην πάω στο δημαρχείο), και πρόσφατα τα παιδιά μου πήραν τα ονόματά τους στο ληξιαρχείο.
REALZEUS έγραψε:kyr80 έγραψε:Θα σου άρεσε να σου πω, ότι το έχω κάνει;;;;
Αν ποτέ κάνω παιδιά, δεν θα περάσουν ούτε από ξωκλήσι...

kyr80 έγραψε:Παντρεύτηκα παρουσία αντιδημάρχου σε μια ταβέρνα(μου έκανε τη χάρη και ήρθε εκεί, για να μην πάω στο δημαρχείο
funkyreverend έγραψε:kyr80 έγραψε:Παντρεύτηκα παρουσία αντιδημάρχου σε μια ταβέρνα(μου έκανε τη χάρη και ήρθε εκεί, για να μην πάω στο δημαρχείο
Ούτε στο θεσμό της δημαρχίας πιστεύει...αν είναι δυνατόν! Τα παιδιά όμως τα πήγες στο ληξιαρχείο, δεν έκανες τον μάγκα εκεί. Όταν πέφτει το αεροπλάνο, όλοι στον ληξίαρχο απευθύνονται.
Δεν μου αρέσει που στον Δήμο έγινε γκάφα με τα ονόματα στη δική μου δαιδαλώδη περίπτωση. Σαν τη διαφήμιση του drambuie...
Κάτω οι θεσμοί
italakias έγραψε:kyr80 έγραψε:Θα σου άρεσε να σου πω, ότι το έχω κάνει;;;;
Η γυναικα σου πως το δεχτηκε ή το αποφασισατε μαζι;

Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]