Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
kyr80 έγραψε:Θα σου άρεσε να σου πω, ότι το έχω κάνει;;;;
Και μάλιστα σε μια πολύ κλειστή κοινωνία, όπως ένα παραθαλάσσιο χωριό.
Παντρεύτηκα παρουσία αντιδημάρχου σε μια ταβέρνα(μου έκανε τη χάρη και ήρθε εκεί, για να μην πάω στο δημαρχείο), και πρόσφατα τα παιδιά μου πήραν τα ονόματά τους στο ληξιαρχείο.

:metalo:

Αν ποτέ κάνω παιδιά, δεν θα περάσουν ούτε από ξωκλήσι... :lol:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
elteo έγραψε:Αρχίσαμε.....

Πλησιάζει Πάσχα. Ερχονται ποστς των από πάνω για πιτόγυρα Μ. Παρασκευές κτλ

:twisted:

Κοινώνησες; :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#497063 Το καθιερωμένο τραπέζι της Μεγάλης Παρασκευής φέτος θα είναι και με την νέα ψησταριά.... θα το κάψουμε :lol:
Άβαταρ μέλους
By elteo
REALZEUS έγραψε:
elteo έγραψε:Αρχίσαμε.....

Πλησιάζει Πάσχα. Ερχονται ποστς των από πάνω για πιτόγυρα Μ. Παρασκευές κτλ

:twisted:

Κοινώνησες; :s_dunno

Απασφάλισε ο σύντροφος.... :shifty:

kyr80 έγραψε:Το καθιερωμένο τραπέζι της Μεγάλης Παρασκευής φέτος θα είναι και με την νέα ψησταριά.... θα το κάψουμε :lol:

θα το κάψουμε kyr.........Στέφανε :s_sarcastic
Άβαταρ μέλους
By kyr80
elteo έγραψε:
kyr80 έγραψε:Το καθιερωμένο τραπέζι της Μεγάλης Παρασκευής φέτος θα είναι και με την νέα ψησταριά.... θα το κάψουμε :lol:

θα το κάψουμε kyr.........Στέφανε :s_sarcastic

Σωστόοοοοοοοοοοοος
https://www.youtube.com/watch?v=fkMZDjHvhGE
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
Παντρεύτηκα παρουσία αντιδημάρχου σε μια ταβέρνα(μου έκανε τη χάρη και ήρθε εκεί, για να μην πάω στο δημαρχείο), και πρόσφατα τα παιδιά μου πήραν τα ονόματά τους στο ληξιαρχείο.

Το διάβασα που μου το έγραψες στο άλλο τοπικό λίγα λεπτά αργότερα, ΟΚ λοιπόν, θα περίμενα κι άλλους όμως να πάρουν την ίδια ευθεία θέση με εσένα αλλά μπά....
Άβαταρ μέλους
By italakias
REALZEUS έγραψε:

:metalo:

Αν ποτέ κάνω παιδιά, δεν θα περάσουν ούτε από ξωκλήσι... :lol:

Επειδη βαριεμαι να σου απαντω.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#497143 Υπάρχει διαφορά μεταξύ του τρώω -και δίνω- κρεας όποτε γουστάρω με το ανάβω φουφου στο κέντρο του χωριού για να τη σπάσω στους θρησκόληπτους

Συνήθως ο αντίλογος φτάνει τα όρια της γραφικότητας του αληθινού δια και του Θωμά με το κρύο και το χειμώνα
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
#497155 Μεγάλη Παρασκεύη όποιος θέλει στο Αγρινιο κοψίδια :iconcool: :iconcool:
Μου αρέσει που τελείωσε η εβδομάδα
Δεν μου αρέσει που η επόμενη εβδομάδα προμυνήεται δύσκολη. Τουλάχιστον έχει 4 εργάσιμες :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Δεν μου άρεσαν και μου άρεσαν τα συμβούλια των τελευταίων 3 ημερών.
Άβαταρ μέλους
By funkyreverend
kyr80 έγραψε:Παντρεύτηκα παρουσία αντιδημάρχου σε μια ταβέρνα(μου έκανε τη χάρη και ήρθε εκεί, για να μην πάω στο δημαρχείο

Ούτε στο θεσμό της δημαρχίας πιστεύει...αν είναι δυνατόν! Τα παιδιά όμως τα πήγες στο ληξιαρχείο, δεν έκανες τον μάγκα εκεί. Όταν πέφτει το αεροπλάνο, όλοι στον ληξίαρχο απευθύνονται.

Δεν μου αρέσει που στον Δήμο έγινε γκάφα με τα ονόματα στη δική μου δαιδαλώδη περίπτωση. Σαν τη διαφήμιση του drambuie... :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By italakias

Η γυναικα σου πως το δεχτηκε ή το αποφασισατε μαζι;
Άβαταρ μέλους
By kyr80
funkyreverend έγραψε:
kyr80 έγραψε:Παντρεύτηκα παρουσία αντιδημάρχου σε μια ταβέρνα(μου έκανε τη χάρη και ήρθε εκεί, για να μην πάω στο δημαρχείο

Ούτε στο θεσμό της δημαρχίας πιστεύει...αν είναι δυνατόν! Τα παιδιά όμως τα πήγες στο ληξιαρχείο, δεν έκανες τον μάγκα εκεί. Όταν πέφτει το αεροπλάνο, όλοι στον ληξίαρχο απευθύνονται.

Δεν μου αρέσει που στον Δήμο έγινε γκάφα με τα ονόματα στη δική μου δαιδαλώδη περίπτωση. Σαν τη διαφήμιση του drambuie... :thumbsdown:

Λάθος. Δεν τα πήγα. Εγώ με τη γυναίκα μου πήγαμε και 2 φίλους για το ρόλο του νονού. :rtfm: :rtfm: Κάτω οι θεσμοί :protest: :protest: :lol:

italakias έγραψε:

Η γυναικα σου πως το δεχτηκε ή το αποφασισατε μαζι;

Με τη γυναίκα μου είμασταν μαζί πάνω από 10 χρόνια όταν παντρευτήκαμε. Χωρίς να το έχουμε συζητήσει ποτέ, νομίζω ήταν ξεκάθαρο ότι γάμος σε εκκλησία δεν έπαιζε. Προφανώς και δεν πιστεύει ούτε η ίδια. Θα ήταν δύσκολο να συμβιώσουμε με μια τόσο βασική διαφορά στην αντίληψη,. Εκτός αν ήταν γιαλαντζί χριστιανή= πάω 12 παρά 5 στην εκκλησία το Πάσχα και μόνο σε γάμους-κηδείες.