Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By glf
#496714 Πρώτο βήμα. Πινακάκι ηλεκτρολογικό με κλειδι για να μην κατεβάζει την ασφάλεια, απόφαση ΓΣ.
Βήμα 2 του χαβαλέ, να κατεβάζεις την ασφάλεια στο ρολόϊ της ΔΕΗ :) στο διαμέρισμα του
Άβαταρ μέλους
By DAP
glf έγραψε:Πρώτο βήμα. Πινακάκι ηλεκτρολογικό με κλειδι για να μην κατεβάζει την ασφάλεια,
απόφαση ΓΣ.

Βήμα 2 του χαβαλέ, να κατεβάζεις την ασφάλεια στο ρολόϊ της ΔΕΗ :) στο διαμέρισμα του

Το πρωτο σωστο και δημοκρτατικο ,που το βαζεις αυτο.. :lol:

Το δευτερο ομως δημιουργει την αντιδραση που αυτος θα πηγαινει και θα κατεβαζει τις ασφαλειες ολων.........
Άβαταρ μέλους
By corsair
glf έγραψε:Βήμα 2 του χαβαλέ, να κατεβάζεις την ασφάλεια στο ρολόϊ της ΔΕΗ :) στο διαμέρισμα του

Αφού φυγει για καλοκαιρινες διακοπες ομως :s_wink
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
glf έγραψε:Πρώτο βήμα. Πινακάκι ηλεκτρολογικό με κλειδι για να μην κατεβάζει την ασφάλεια, απόφαση ΓΣ.

Το πρώτο και τελειώνει η υπόθεση. Ούτε κατεβάσματα διακόπτες ουτε τπτ, ο τυπάς ειναι ψυχοπαθής
Άβαταρ μέλους
By diplomat
Arrow έγραψε:Μάλλον λάθος παράδειγμα έδωσες.

Η αλήθεια είναι ότι είναι δύσκολο να περάσω σε γραπτό λόγο τη φάτσα που είχε όταν μου έλεγε τις προφητείες του. :s_crazy
Λεπτομέρεια: όταν λέω ότι τα έβλεπε στον ύπνο του, κυριολεκτώ. Ισχυριζόταν ότι έβλεπε στο όνειρό του προ εικοσαετίας και βάλε τους κακούς γκσένους να μας υποδουλώνουν (sic).

Το φοβερό είναι ότι έχω προτάσεις αντίδρασης για το περιστατικό, αλλά ένα λαστιχάκι που ζήτησα βοήθεια φωνή βοώντος εν τη ερήμω... :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
mousatos έγραψε:yeap , από το Νοέμβριο διώχνει κόσμο , τον Ιούνιο η τελευταία παρτίδα απολύσεων ( δεν γίνεται , δε μπορεί να τους διώξει όλους μαζί) .
Εννοείται οτι η αποθήκη γέμισε με στοκ , μέχρι τον Ιούνιο προλαβαίνεις να παραγγείλεις κάτι από τα έτοιμα.
Οι μηχανές πάλιωσαν και δε θέλουν να ρίξουν λεφτά αφού ο όμιλος έχει ίδιο εργοστάσιο στην Πολωνία. Ο τωρινός διευθυντής παραγωγής μας θα πάει εκεί, ο υπεύθυνος ποιοτικού ελέγχου είναι κι αυτός Έλληνας από το 2016.

Κατάλαβα.
Από Jumbo Rolls, 50άρια, MS23, διάφανο, πως πάτε; Έχει πάρει φωτιά ο κώλος μας αυτόν τον καιρό και τρώω γύρω στα 800 κιλά την βδομάδα... :help:
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#496949 κάτι γίνεται αλλά αν παραγγείλεις να ξέρεις οτι η τύλιξη είναι μετριότατη , έχουν πολλές ζάρες και τσαλακώματα . Οι χειριστές @##@βαρούσαν και εγώ δεν μπορούσα να κάνω τίποτα, έπρεπε να πλακωθώ με τα καθάρματα.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#496955 Ναι, το έχω παρατηρήσει. Και κοψίματα-χτυπήματα. Ξέρεις τι ζόρι είναι να τυπώνεις και ξαφνικά να κόβεται και να χάνεις 20-30 λεπτά για καθάρισμα, καινούριο πέρασμα από 20 κυλίνδρους/τραβηχτικά, κλπ. :rant:
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#497038 Θα μου άρεσε να δω όσους έχουν μικρά παιδιά που πάνε σχολείο και διαφωνούν με τις βαπτίσεις, τους γάμους κλπ τελετές που καλώς ή κακώς εξακολουθούν να προσδιορίζουν τα άτομα στην Ελλάδα, αν παντρεύτηκαν σε εκκλησία, αν βάπτισαν τα παιδιά τους, αν πήγαν στο ληξιαρχείο τα χαρτιά κλπ, κλπ γιατί μόνο έτσι θα γίνουν πιστευτές οι αντιρρήσεις τους αλλιώς θα θεωρηθούν απλά προοδευτικοί του καναπέ, οι υπόλοιποι που δεν έχουν ακόμα παιδιά δεν μπορούν να γνωρίζουν εκ των προτέρων αν αυτά στιγματίζονται στο σχολείο, αν δέχονται bulling από τα άλλα παιδιά και αν αντιμετωπίζονται σαν ξένα σώματα, αλλιώς κάνουν εκπλήρωση επιθυμιών δι΄αντιπροσώπου χρησιμοποιώντας τα παιδιά τους σύμφωνα με τις δικές τους απόψεις, έτσι απλά για την τάξη και για να ξέρουμε τι λέμε.
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#497044 Θα σου άρεσε να σου πω, ότι το έχω κάνει;;;;
Και μάλιστα σε μια πολύ κλειστή κοινωνία, όπως ένα παραθαλάσσιο χωριό.
Παντρεύτηκα παρουσία αντιδημάρχου σε μια ταβέρνα(μου έκανε τη χάρη και ήρθε εκεί, για να μην πάω στο δημαρχείο), και πρόσφατα τα παιδιά μου πήραν τα ονόματά τους στο ληξιαρχείο.