Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
Anonymous Founder έγραψε:Και πού θα γεμίζεις; Δεν είναι μόνον η μικρή αυτονομία πρόβλημα, αλλά και η έλλειψη σχετικών πρατηρίων.
Χειρότερα και από ηλεκτρικό.
Εφόσον οι καθημερινές σου μετακινήσεις καλύπτονται από τα υπάρχοντα πρατήρια, προχωράς. Στη δική μου περίπτωση ας πούμε, δε θα είχα πρόβλημα. Δεν είμαι δίπλα αλλά περνάω από εκεί δύο φορές την εβδομάδα. Κι όσο διαδίδεται, τόσο θα αυξάνονται. Ήδη λένε για τέσσερα νέα πρατήρια στην Αττική.
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#496768 Είχα δει κάποιες camo φωτογραφίες και μου όντως μου είχε φανεί ευχάριστο σαν σχήμα/γραμμές. First take:

-Ωραίο εξωτερικό, όμως θα χρειάζεται μεγαλύτερη ζάντα για δείξει και νομίζω ότι η τογιότα από 17" πήγαινε κατευθείαν σε 19" στο άουρις. :hmmm:
-Ωραίο εσωτερικό, όμως σε σκούρο χρώμα φαίνεται κάπως μουντό.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#496770 Το ζητημα ειναι να της βγει η σπορτιφ στροφη που κανει.

Πολλαπλους πισω διαβαζω, 2 υβριδικα συνολα διαβαζω, το ενα με εμφαση στην οικονομια και το αλλο στις επιδοσεις με 180 αλογα στο AURIS.

Να δουμε να δουμε

http://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosm ... yota-auris

http://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosm ... yota-auris
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#496783 Νίκο Παππά λύγκα;
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#496794 Γκράτσιε :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By g8777
funkyreverend έγραψε:Μοιράζεται και το πάτωμα του Megane με τη Renault ή είναι απλώς η εξωτερική εμφάνιση; :lol:

Ακριβως το ίδιο σκέφτηκα :lol:
Ειδικά το διπατο πίσω με ταξίδεψε.
Άβαταρ μέλους
By nickthetrib
#496858 Μπα από όσο ξέρω η global platform που φοράνε τα ch-r και Prius είναι.
Πάντως είναι όμορφο, επιτέλους σπορτίφ εμφάνιση (ελπίζω και συμπεριφορά), τώρα για μοτέρ ο 1,2 turbo με τα 115 άλογα, ο υπάρχον υβριδικός και ένας 2λιτρος υβριδικός με 180 αλόγατα. Καλή φάση.
Ίδωμεν.
Από του χρόνου στην Ευρώπη λένε.

Υ.γ. Η μ@λακια είναι ότι μέχρι τότε (αν συνεχίσουν έτσι τα πράγματα) το δικό μου αουρις (1400 βενζίνη του 07) θα έχει 500000++χλμ σε 5 και χρόνια που θα μπορώ οικονομικά να αγοράσω μεταχειρισμένο ένα τέτοιο.

< A1 >
Τελευταία επεξεργασία από nickthetrib και 23 Μαρ 2018, 15:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#496860 Πάντως και το μοντέλο που πουλάνε τώρα όμορφο είναι (δεν θυμάμαι να το έχω πει αυτό για άλλο οικογενειακό Toyota, ενώ ειδικά τα Corolla των '00 και το Auris mk1 καθώς και όλα τα Yaris εκτός του πρώτου είναι κακάσχημα).
Επίσης το υβριδικό και τώρα θα το σκεφτόμουν σοβαρά. Υποθέτω ότι το νέο είναι ακόμα καλύτερο.
Άβαταρ μέλους
By nickthetrib
Asimov έγραψε:Πάντως και το μοντέλο που πουλάνε τώρα όμορφο είναι (δεν θυμάμαι να το έχω πει αυτό για άλλο οικογενειακό Toyota, ενώ ειδικά τα Corolla των '00 και το Auris mk1 καθώς και όλα τα Yaris εκτός του πρώτου είναι κακάσχημα).
Επίσης το υβριδικό και τώρα θα το σκεφτόμουν σοβαρά. Υποθέτω ότι το νέο είναι ακόμα καλύτερο.
Καλούτσικο είναι, αλλά πάσχει από σπορτίφ μοτέρ και στήσιμο. Ανθρωπομεταφορέας σαν το mk1 που έχω και εγώ.
Για τον μέσο όρο είναι πολυ καλό και έχει μείνει πίσω λόγο μοτέρ κυρίως, για κάποιον που θέλει κάτι παραπάνω σε πολλούς τομείς (μοτέρ, στήσιμο, ποιότητα κατασκευής,κλπ) δεν, απλά δεν.

< A1 >
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#497928 Η Toyota παρουσίασε στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού το νέο RAV4.

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

http://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosm ... oyota-rav4

Δεν ειναι κακο! Ειδικα μεσα!