Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By Scotch
Goldmund έγραψε:
Scotch έγραψε:Το καινούργιο for4 είναι πολύ ξεκάρφωτο; :tomato:

...έχει πορτ μπαγκάζ, χώρους και άνεση για ταξίδι;;; μα δεν διαβάζετε τις επιθυμίες της μου φαίνεται...

"Στο Forfour ξεκινά ο όγκος του πορτ-μπαγκάζ από αξιοπρεπή 255 λίτρα και αγγίζει τα 975 λίτρα με αναδιπλωμένα τα πίσω καθίσματα"
Πόσο μεγάλο χώρο αποσκευών χρειάζεται; Τι σκοπεύει να φορτώνει;
Άνεση γιατί να μην έχει; Σε σχέση με το fiesta είναι τόσο μικρότερο το for4;
Ποια άλλα κριτήρια από αυτά που θέτεις δεν πληροί; :hmmm:

Τέλος πάντων, δεν επιμένω γιατί δεν το ξέρω το αυτοκίνητο. Μια ιδέα πέταξα.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
Thomas_C200K έγραψε:

:inlove: :inlove:

Ξεκάρφωτο και άσχημο μαζί. Όλο το πακέτο! ρ :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By Goldmund
Scotch έγραψε:
Goldmund έγραψε:

...έχει πορτ μπαγκάζ, χώρους και άνεση για ταξίδι;;; μα δεν διαβάζετε τις επιθυμίες της μου φαίνεται...

"Στο Forfour ξεκινά ο όγκος του πορτ-μπαγκάζ από αξιοπρεπή 255 λίτρα και αγγίζει τα 975 λίτρα με αναδιπλωμένα τα πίσω καθίσματα"
Πόσο μεγάλο χώρο αποσκευών χρειάζεται; Τι σκοπεύει να φορτώνει;
Άνεση γιατί να μην έχει; Σε σχέση με το fiesta είναι τόσο μικρότερο το for4;
Ποια άλλα κριτήρια από αυτά που θέτεις δεν πληροί; :hmmm:

Τέλος πάντων, δεν επιμένω γιατί δεν το ξέρω το αυτοκίνητο. Μια ιδέα πέταξα.

...σου γράφω στην απάντηση "χώρους και άνεση για ταξίδι" κι εσύ μου λες ότι τα πληρεί... τί να πω... πως μπορεί ένα αυτοκινητάκι τρισίμισι μέτρων να είναι για ταξίδια κλπ/// το Smart είναι αυτοκίνητο κέντρου πόλεως και τίποτα παραπάνω... το έχω, τό είχα, το είδα και το καινούργιο, δεν είνια ούτε για βόλτα μισής ώρας... απλά βελτιώθηκε σε μερικά του σημεία τα οποία ήταν εκνευριστηκά... κατά τα άλλα, δεν ταιριάζει σε αυτό που συζητάμε εδώ. Αλλά ευχαριστώ για την εναλλακτική πρόταση, θα το έχω υπόψη μου.
Άβαταρ μέλους
By Goldmund
NickTG έγραψε:
Thomas_C200K έγραψε:

:inlove: :inlove:

Ξεκάρφωτο και άσχημο μαζί. Όλο το πακέτο! ρ :s_tongue

άσχημος είσαι και φαίνεσαι! ακου εκεί! άσχημο το κομψοτέχνημα της αυτοκίνησης! :lol:
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#49641 Δε νομίζω.
2 το πολύ 3 χρόνια δεν έχει που βγήκε;
Άβαταρ μέλους
By Goldmund
kyr80 έγραψε:Δε νομίζω.

...δηλαδή βασίζεται πάνω στην πιο πρόσφατη πλατφόρμα του Ford Focus ή καμία σχέση;;;
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Goldmund έγραψε:
kyr80 έγραψε:Δε νομίζω.

...δηλαδή βασίζεται πάνω στην πιο πρόσφατη πλατφόρμα του Ford Focus ή καμία σχέση;;;

Εκει βασιζεται αλλα καμμια σχεση το ενα με το αλλο.
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#49652 Σήμερα νοικιαρικο έχω το καινούργιο focus. ΜΑΚΡΥΑ και αγαπημένοι. Ενώ αγοράσαμε και παραλαμβάνω μεθαύριο το v40 d2. Δεν ξέρω αν έχουν το ίδιο πάτωμα. Στο δρόμο και στο εσωτερικό είναι άλλο επίπεδο
Άβαταρ μέλους
By The Ace
kyr80 έγραψε:Σήμερα νοικιαρικο έχω το καινούργιο focus. ΜΑΚΡΥΑ και αγαπημένοι. Ενώ αγοράσαμε και παραλαμβάνω μεθαύριο το v40 d2. Δεν ξέρω αν έχουν το ίδιο πάτωμα. Στο δρόμο και στο εσωτερικό είναι άλλο επίπεδο

Πάντως και Fiesta και Focus με τον 1.0 (και τα δύο τυχαία στην έκδοση με τα 125) που έχω δει είναι σβέλτα (το Fiesta πολύ σβέλτο), με συνήθη πλαστικά στο εσωτερικό, πολύ "θορυβώδη" κεντρική κονσόλα, αλλά σαν γενικότερη εργονομία, αίσθηση και φυσικά στο δρόμο, είναι πολύ καλές επιλογές. Δεν ξέρω από αντοχή και κόστος συντήρησης, είναι καινούρια μοντέλα, αλλά πάρα πολύ τίμιες προτάσεις.

Το V40 (ειδικά το CrossCountry) θα το έπαιρνα και εγώ, αλλά το φθηνότερο Τ2 ξεκινάει από τα 22Κ, ενώ το D2 που λες ξεκινάει από τα 25Κ. Είναι σημαντική διαφορά από τα 20Κ που υπάρχει ως όριο στην περίπτωσή μας...
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#49662 Όταν το έκανα test drive, με έκπτωση και απόσυρση έβγαινε στα 22 το κινετικ. Εγώ από Γερμανία το πήρα. Δεν ξέρω σήμερα πόσο έχει στην Ελλάδα
Άβαταρ μέλους
By efthymis
Goldmund έγραψε:
efthymis έγραψε:Προτιμηση σε καυσιμο- κατηγορια- ιππους υπαρχει?? Στα γρηγορα παντως θα ελεγα giulietta qv line ή megane gt line σε πετρελαιο αν επαρκουν οι ιπποδυναμεις που βγαζουν...

χμμμ, την Ιταλίδα δεν την είχα σκεφτεί! Είναι αξιόπιστη;;;

Μια χαρα, το τωρινο μοντελο ειναι μαλιστα facelift με καποιες βελτιωσεις οποτε σε αυτο τον τομεα δε νομιζω να υπαρχει θεμα. :)
Άβαταρ μέλους
By mirage
#49735 Goldmund For4 ειπαν όχι For2. Οχι πως αλλαζει κάτι στο άκυρο της προτασης με βαση αυτα που θελει αλλα και με βαση αυτα που θελει να βλεπει καποιος που δεν ειναι τυφλος.
Ωραιο το V40 παντως.

Sent from Corsair's brick
Άβαταρ μέλους
By Chris
#49737 Για το 44 λέει κι ο goldmund, αφού αναφέρει 3,5m και όχι 2,5 που είναι το 42. Βέβαια το πορτπαγκάζ του καινούριου 44 είναι ακόμα μικρότερο από αυτό που αναφέρθηκε, 215 με τα πίσω καθίσματα σε θέση φόρτωσης-δε θέλω να μάθω τι σημαίνει αυτό για τα πόδια των πίσω