Deleted User 1 έγραψε:Έχω γαιδουροπόδαρα. Δε δένω τίποτα!Αυτά θα πάρω να τελειώνω! Είσαι σίγουρος ότι δεν θέλει ένα νούμερο μικρότερο απ' το μπασκετικό? Το μπασκετικό το πήρα 44 και πιο perfect fit δεν γίνεται. Να πάω πάλι για 44 λες? 44.5 φοράω στα millenium πχ και είναι εντελώς άλλη φόρμα.
Το Nike Overplay το έχω σε 45, όπως και το Victory. Πάντα φοράω ελαστικό επίδεσμο (δεξί αστράγαλο) αλλά βαριέμαι πλέον -και- να δένω. Στο 5x5 φοράω διπλή κάλτσα. Το Victory το νιώθω να με πνίγει και με κουράζει πολύ (ειδικά στην καμάρα), ενώ το Overplay θα το έλεγα "άνετο fit". Χωρίς να το έχω δοκιμάσει ποτέ σε συνθήκες αγώνα, *ίσως* με μονή κάλτσα το Victory να είναι μία ή άλλη με το Overplay. Ένα νούμερο κάτω πάντως δεν μπορώ να το φανταστώ.
Αν θες, τα δοκιμάζω ξανά το βράδυ να σου πω στα πιο σίγουρα...

Αυτά θα πάρω να τελειώνω! Είσαι σίγουρος ότι δεν θέλει ένα νούμερο μικρότερο απ' το μπασκετικό? Το μπασκετικό το πήρα 44 και πιο perfect fit δεν γίνεται. Να πάω πάλι για 44 λες? 44.5 φοράω στα millenium πχ και είναι εντελώς άλλη φόρμα.

:

, οτι σε υφασμάτινο υπάρχουν άπειρες παρόμοιες παραλλαγές,ενώ σε δερμάτινο που θέλω εγώ, οτι παρόμοιο υπάρχει μόνο σε μικρότερα νούμερα.