την υποχωρηση;
Τεσπα ,καταλαβατε πιστευω το νοημα του ποστ μου , το οποιο ηταν χιουμοριστικο (αθεοι ,αθεοι ,αλλα γαμπροι γαμπροι..
)
την υποχωρηση;
)
gianik έγραψε:junior gt έγραψε:gianik έγραψε:Νταξει συμφωνω με ολα ,αλλα οχι οτι καταπιεζεστε κιολας οι αθεοι στην Ελλαδα...![]()
Οταν ηταν να ντυθειτε γαμπροι ,ορισμενοι απο εσας , μια χαρα πηγατε στην εκκλησια ,μια χαρα βαφτισατε τα παιδάκια σας...εκει δεν καταπιεστηκατε;![]()
Ειναι αυτο που λεω αθεοι απο τα Lidl...![]()
Απλα εκει λογωδεν σας πολυεπαιρνε να πειτε οχι ....
![]()
Φαγωθηκατε τωρα με τα θρησκευτικά,λες κ προσεχει κανεις σε αυτο το μαθημα..
Σε σχεση με αυτο που λες περι καταπιεσης Γιαννη. Κατ'αρχας καταπιεση ειναι καθε πρωι τα παιδακια θελοντας και μη να κανουν προσευχη. Και μη μου πει κανεις οτι αμα δε θελεις δεν κανεις οταν ολα τα παιδακια στεκουν σα χαμενα εκει.
Λοιπον σημερα δωσανε ενα κειμενο για αναγνωση (σε φωτοτυπια) στα πιτσιρικια που ελεγε οτι η 25η Μαρτιου ειναι για τους Ελληνες διπλη γιορτη: αφ'ενος θρησκευτικη γιατι πηγε ο αλλος και εδωσε τον κρινο και αφ'ετερου εθνικη γιατι ο Παλαιων Πατρων Γερμανος ευλογησε τα οπλα των Ελληνων.
Μου σηκωθηκε η τριχα καγκελο.
Αυριο θα γινει της πουτ@νας στο σχολειο.
Υγ: ουτε γαμπρος ντυθηκα, ουτε τα βαφτισα.
Σε παραδεχομαι...
Θελετε να κανουμε ενα κοινωνικο πειραμα;;;
Οσοι εχουμε παιδια Δημοτικού,στην επομενη συναντηση γονεων κ κηδεμονων να ζητησουμε απο την δασκαλα ,παρουσια ολων των γονεων ,απαλλαγη του παιδιου μας απο τις εκδηλωσεις απο τον επομενο εορτασμο του Πολυτεχνείου....
Μετα ,θα καταγραψουμε εδω τις αντιδράσεις δασκαλων κ γονεων...
Διοτι καποτε ενας συναδελφος μου το ζητησε (βασικα το ειπε το παιδι) κ η δασκαλα μπροστα σε ολη την ταξη του απαντησε:Γιατι Κωστακη ;επειδη ο μπαμπας σου ειναι αστυνομικος;;;;
) και το Χριστος Ανεστη θα τραγουδησουμε και πολυ περισσοτερο τα δυναμιτακια μας θα ριξουμε.
gianik έγραψε:junior gt έγραψε:gianik έγραψε:Νταξει συμφωνω με ολα ,αλλα οχι οτι καταπιεζεστε κιολας οι αθεοι στην Ελλαδα...![]()
Οταν ηταν να ντυθειτε γαμπροι ,ορισμενοι απο εσας , μια χαρα πηγατε στην εκκλησια ,μια χαρα βαφτισατε τα παιδάκια σας...εκει δεν καταπιεστηκατε;![]()
![]()
Σε σχεση με αυτο που λες περι καταπιεσης Γιαννη. Κατ'αρχας καταπιεση ειναι καθε πρωι τα παιδακια θελοντας και μη να κανουν προσευχη. Και μη μου πει κανεις οτι αμα δε θελεις δεν κανεις οταν ολα τα παιδακια στεκουν σα χαμενα εκει.
Λοιπον σημερα δωσανε ενα κειμενο για αναγνωση (σε φωτοτυπια) στα πιτσιρικια που ελεγε οτι η 25η Μαρτιου ειναι για τους Ελληνες διπλη γιορτη: αφ'ενος θρησκευτικη γιατι πηγε ο αλλος και εδωσε τον κρινο και αφ'ετερου εθνικη γιατι ο Παλαιων Πατρων Γερμανος ευλογησε τα οπλα των Ελληνων.
Σε παραδεχομαι...
Οσοι εχουμε παιδια Δημοτικού,στην επομενη συναντηση γονεων κ κηδεμονων να ζητησουμε απο την δασκαλα ,παρουσια ολων των γονεων ,απαλλαγη του παιδιου μας απο τις εκδηλωσεις απο τον επομενο εορτασμο του Πολυτεχνείου....
Διοτι καποτε ενας συναδελφος μου το ζητησε (βασικα το ειπε το παιδι) κ η δασκαλα μπροστα σε ολη την ταξη του απαντησε:Γιατι Κωστακη ;επειδη ο μπαμπας σου ειναι αστυνομικος;;;;
Μπορώ να αρχίσω κι εγώ την συζήτηση με το τί σόι χριστιανοί είναι όλοι αυτοί που βγαίνουν στα κάγκελα και την άλλη μέρα κερατώνουν την γυναίκα τους, πηδιώνται με τους πούστηδοι, τρώνε κρέας την Παρασκευή, πάνε λιγότερες απο 52 φορές το χρόνο στην εκκλησία κλπ κλπ.
gianik έγραψε:Οχι φιλε ,δεν θα κανεις κανενος το χατηρι....![]()
Αν σε αγαπαει ο αλλος να σε δεχτει οπως εισαι.
NickTG έγραψε:Όχι ακριβώς. Ο μη πιστός δεν υποχωρεί ιδιαίτερα αν κάνει εκκλησιαστικό γάμο.gianik έγραψε:Οχι φιλε ,δεν θα κανεις κανενος το χατηρι....![]()
Αν σε αγαπαει ο αλλος να σε δεχτει οπως εισαι.
Αυτό ισχύει και για τις 2 πλευρές.
), που έγραψαν τις δηλώσεις χωρίς να προσκυνήσει κάποιος
. 

kyr80 έγραψε:Ευτυχώς πήγα στο δημαρχείο Πανοράματος, όπου γεννήθηκαν, και όχι σε αυτό του χωριού μου. Που όταν πήγα για την οικογενειακή μερίδα, είδα και έπαθα για να μην γραφτούν Χ.Ο. ...

rx8_drifter έγραψε:τζουνιορ![]()
![]()
Σε παραδεχομαι...
Eγώ πάλι δεν καταλαβαίνω το νόημα να τον παραδέχεσαι ή όχι :hmmm: Μπορώ να αρχίσω κι εγώ την συζήτηση με το τί σόι χριστιανοί είναι όλοι αυτοί που βγαίνουν στα κάγκελα και την άλλη μέρα κερατώνουν την γυναίκα τους, πηδιώνται με τους πούστηδοι, τρώνε κρέας την Παρασκευή, πάνε λιγότερες απο 52 φορές το χρόνο στην εκκλησία κλπ κλπ.
Για το πείραμά σου, εγώ είμαι κάθετα υπέρ της προαιρετικής συμμετοχής σε γιορτές, θα έκανα το ίδιο πείραμα για την 25η και την 28η
να θες να ευχαριστήσεις δεν είναι κακό. Μόνο μην το εκλάβει σαν αδυναμία και μετά...
.
Εκτός ατυχίας δεν περιμένω να μην είναι ο Μαξ πρώτ[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]