rafi έγραψε:https://www.youtube.com/watch?v=vwbKYcBdVyk
Δώστε μεγάλη προσοχή στην ανάλυση του πίνακα..
Αύριο έχει διαγώνισμα..!
Κορυφαίο
NiTse έγραψε:|λογοκρισία| μου σαν τον Χαικάλη με την άλλη από το 50 50 είστε όλο σκετσάκια
Επειδή είναι ψηλή, δεν θα της είναι και τόσο δύσκολο να χάσει 10+ κιλά τώρα που θα ανοίξει ο καιρός.
Έτσι κ αλλιώς δεν οδηγεί, αναγκαστικά θα κινείται περισσότερο. Θα της πω κοντά τα χέρια από το κρασί
και το τσίπουρο του μπαμπά, αν θέλει να τα πάμε καλά και να μην πάθω καμιά δισκοκήλη
IKE έγραψε:Δεν έχει σημασία η πραγματικότητα παίδες, σημασία έχει ποιος θίγεται από αυτή.
Εγώ πιστεύω οτι ταιριάζετε
Σε άλλα θέματα όμως, 27 χρονών γαϊδούρα, γιατί δεν ψάχνεις καμιά σοβαρή δουλειά κλπ Όταν σπούδαζε ήταν 15 κιλά κάτω.
Και ο αδερφός της γομάρι είναι αλλά 30 χρονών και 1.93 ύψος, οπότε είναι ''ΟΚ'' να τον ταίζουν - ποτίζουν τον άμπακο
Κύριε και Κυρία Μ******* εγώ τι φταίω να σηκώνω τα δικά σας βάρη?
Στα πρόθυρα δισκοκήλης ήμουν πέρυσι.Τους λέει ότι πάει σε μια φίλη της στη Θεσσαλονίκη, grow a pair και πες στον μουστακαλή ότι πας σε έναν αλκοολικό
μηχανόβιο στην Κομοτηνή να σε στήσει στα 4, δυό μέτρα γυναίκα είσαι γ@μω την τρέλα μου.
Μου στέλνει screenshots από το κινητό πόσα χιλιόμετρα περπατάει κάθε μέρα που βγάζει βόλτα το σκύλο, λες και
είμαι διαιτολόγος ή personal trainer να ούμε...
In other news:
http://www.tilestwra.com/o-vaggelis-ta-katafere-egine-episima-andromeda-kai-mas-deichnei-tin-nea-toy-taytotita/
That's enough internet for today...
ΕΜΠ1
IKE έγραψε:Δεν έχει σημασία η πραγματικότητα παίδες, σημασία έχει ποιος θίγεται από αυτή.
Αυτές τις μπλε |λογοκρισία| δίνουν ακόμα;
έλεγα να περιμένα να άλλαζα την παλιά μου που ήταν από εποχές Χ.Ο. με καινούρια, αλλά είχε φθαρεί τελείως και δεν πήγαινε άλλο όπου με σταματούσαν θα είχα θέμα οπότε πήρα μία σαν της Ανδρομέδας από πάνω
bihlas87 έγραψε:Οι γονείς της φταίνε που την έχουν καλομάθει και της συμπεριφέρονται ακόμα σαν κοριτσάκι σε ορισμένα θέματα.
Σε άλλα θέματα όμως, 27 χρονών γαϊδούρα, γιατί δεν ψάχνεις καμιά σοβαρή δουλειά κλπ Όταν σπούδαζε ήταν 15 κιλά κάτω.
Και ο αδερφός της γομάρι είναι αλλά 30 χρονών και 1.93 ύψος, οπότε είναι ''ΟΚ'' να τον ταίζουν - ποτίζουν τον άμπακο![]()
Κύριε και Κυρία Μ******* εγώ τι φταίω να σηκώνω τα δικά σας βάρη?Στα πρόθυρα δισκοκήλης ήμουν πέρυσι.
Τους λέει ότι πάει σε μια φίλη της στη Θεσσαλονίκη, grow a pair και πες στον μουστακαλή ότι πας σε έναν αλκοολικό
μηχανόβιο στην Κομοτηνή να σε στήσει στα 4, δυό μέτρα γυναίκα είσαι γ@μω την τρέλα μου.
Μου στέλνει screenshots από το κινητό πόσα χιλιόμετρα περπατάει κάθε μέρα που βγάζει βόλτα το σκύλο, λες και
είμαι διαιτολόγος ή personal trainer να ούμε...
In other news:
http://www.tilestwra.com/o-vaggelis-ta-katafere-egine-episima-andromeda-kai-mas-deichnei-tin-nea-toy-taytotita/
That's enough internet for today...
ΕΜΠ1
Έτσι δεν ήταν όταν την γνώρισες? Τι μανία μερικοί μερικοί να αλλάξουν (ή έστω να νομίζουν οτι αλλάζουν) τους συντρόφους, φίλους κλπ

.