Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
Νίκος Παππάς έγραψε:26 χρονια δουλευω εδω και δεν ειχα ποτε θεμα με ζημιες λογω των επεισοδειων στην περιοχη, οποτε η ξαναεγιναν επεισοδια το βραδυ της Κυριακης η καποιος σουρωμενος την εσπασε.
Απο την βιτρινα δεν μπορουν να βγουν πραγματα λογω του ρολλου και η τρυπα στο τζαμι ηταν 20 επι 20 εκατοστα.
Η ζημια ηταν 123 €, τελος καλο ολα καλα, αφου υπαρχουν κατεστραμενα μαγαζια στην περιοχη.

Το αμαξι δεν εχει αλλη ζημια, το πλαστικο εσωτερικα του φτερου το ξανακουμπωσε και μενουν τα λαστιχα και η ευθυγραμμιση το μεσημερι.

Οποτε μου αρεσει που την βγαλαμε φτηνα :)

Πάλι καλά :)
Χρόνια Πολλά και για την ονομαστική εορτή προχθές. :)
Άβαταρ μέλους
By Funis
#49878 δεν μου αρέσει που κάποιος με έχει μουτζώσει και με πάει @@@@ 15 μέρες τώρα!

δεν μου αρέσει που οι κακές προβλέψεις της μάνας μου επιβεβαιώθηκαν για ένα πρόβλημα υγείας, και πέρα από άπειρες εξετάσεις, άγχος και ταλαιπωρία, έχω και το μαμαδίσιο ύφος του στυλ "αν την άκουγες την μανούλα..".

δεν μου αρέσει που την στεναχώρησα Χριστουγεννιάτικο...

δεν μου αρέσει που όλη αυτήν την πίεση την βγάζω πάνω στους δικούς μου. Αντε και λίγο στους συναδέλφους. Μου αρέσει που όλοι δείχνουν κατανόηση. :lol:

δεν μου αρέσει που η ανασφάλεια στα θέματα υγείας, αυξάνει εκθετικά όταν έχεις παιδί.

δεν μου αρέσει που μέσα σε όλα απεργεί ο ΕΟΠΥΥ και έχω δώσει και έναν σκασμό λεφτά.

δεν μου αρέσει που λόγω των παραπάνω προβλημάτων μου έκοψαν και το τσιγάρο.

δεν μου αρέσει που το αυτοκίνητο μου έχει βγάλει κάποια προβλήματα κι έχω και αυτά μέσα στο κεφάλι μου.

...

μου αρέσει που έχω πολλή δουλειά και ξεχνιέμαι.

Θα μου αρέσει ακόμα περισσότερο αν όλα αυτά τελειώσουν με τον καλύτερο τρόπο όσο δυνατόν γρηγορότερα.

fingers crossed.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#50042 παρε αγκαλια τον Βασανιαρη,ολα καλα θα πανε!
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
fubar.gr έγραψε:Μου αρέσει που αυριο (αν όλα πάνε καλά) θα γίνω sv1 :yahoo:

Ραδιοερασιτέχνης?? :hmmm: :)