Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#495269 Επειδή δεν ζεις μόνος σε απομονωμένο χώρο πρέπει να διερευνήσεις να δεις αν παίζει κάποιο από τα παρακάτω
- η γυναίκα σου αλλάζει πλευρό, πάει για κατούρημα, πάει να δει παιδιά-σκυλιά
- το μωρό αλλάζει πλευρά, σκούζει
- ο σκύλος κάνει βόλτες και χασμουριέται
- το ασανσέρ/γκαραζόπορτα κάνει ρεσετ
- περνάει κάτι (αεροπλάνο, τραίνο, λεωφορείο) (το αεροπλάνο το έχω ζήσει και το συνηθίζεις)
- η γειτόνισσα γυρνάει από την βραδυνή της απασχόληση
- ο γείτονας έχει βάλει ρολόι με κούκο (και σε πετυχαίνει σε φάση του κύκλου ύπνου που είναι ελαφρύς)
- τα ποντίκια κάνουν νυχτερινή βόλτα
- τρως αργά και δημιουργείται φούσκωμα
Άβαταρ μέλους
By sknipper
elteo έγραψε:Οι αγορές μας είναι μάγκες όχι ο ύπνος του γκεακου..... :rtfm:
Έχεις δίκιο αλλά με αυτά που του είπα περίμενε να δεις τι έχει να γίνει. Προβλέπω αγορά όλων των ειδών καταγραφής ήχου και εικόνας, ρολογάκια παρακολούθησης ύπνου για όλα τα μέλη, νέα στρώματα/καλαθάκι σκύλου, ποντικοπαγίδες, διπλά τζάμια, ηχομονώσεις, θερμομονώσεις, αεροβόλο για να πετύχει τη γάτα του γείτονα, βαφτικά ώστε ο πεθερός να βάψει άλλο χρώμα πιο σκοτεινό την κρεβατοκάμαρα, συστήματα αφύγρανσης ή εφύγρανσης, οξυγόνα.... δε σου λέω τίποτα, το θέμα θα βρει νέο παλμό! :lol:
Άβαταρ μέλους
By gianik
#495274 Γιώργη μια είναι η λύση..... Η πενταδακτυλη.... Βαράς 1 κ κοιμάσαι σαν πουλάκι.

.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#495277 Βραδυνος ύπνος... Αχ αγαπημένη στιγμή....
Θέλω περίπου 30" από τη στιγμή.που ακουμπάω στο μαξιλάρι μέχρι να έχω κοιμηθεί :-)
Άβαταρ μέλους
By dimviii
belgarion έγραψε: Γκεακο σκέψου μήπως πρέπει να πας για μελέτη ύπνου , μην έχεις καμιά υπνικη άπνοια, μέσα στη μέρα νυσταζεις εύκολα? Ροχαλιζεις?

φερτον μια εβδομαδα μαζι μου με 14 ωριες σε καθημερινη βαση,με 200-300 εως και 500 χλμ οδηγημα ημερησιως και αμα ξυπνησει το βραδυ να με χεσεις.
εγγυωμαι αποτελεσμα απο την 1η μερα.
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#495287 Κρινοντας απο τα κιλα και σωματοτυπο, μπορει να παιζει υπνικη απνοια ή εστω να εχει επιδεινωθει.

Παρ' ολα αυτα το κοβω για τυχαιο γεγονος, συνεβει δυο τρεις φορες, πηγε κατευθειαν για χαπια.
Άβαταρ μέλους
By GTS
#495292 Ειχα περασει μια φαση που ξυπναγα μεταξυ 3-5πμ και πηγαινα στο ψυγειο και ετρωγα γλυκα ή φρουτα...πιστευω ο κακος υπνος οτι ειναι συνδυασμος της δουλεια γραφειου, κακης διατροφης/απουσια γυμναστικης και επισης οτι τρως αργα μερικες φορες...
Άβαταρ μέλους
By diplomat
trident1971 έγραψε:Κρινοντας απο τα κιλα και σωματοτυπο, μπορει να παιζει υπνικη απνοια ή εστω να εχει επιδεινωθει.

Μάμησέ τα είναι αυτό το πραγματάκι, λογικά θα το καταλάβαινε η συμβία.

Προ (μπόλικων :( ) ετών, έχω κατέβει εξοπλισμένος με φίλο (avec τη μηχανή του, CBF 600 για την ιστορία) για σύντομη καταδρομική σε δύο φίλους, ένας χανιά κι ο άλλος ηράκλειο.
Πρώτη μέρα χανιά όλα οκέηκ.

Δεύτερη μέρα ηράκλειο, χιούστον γουή χαβ ε πρόπλεμ. :help:
Κάτι που το παλικάρι τον ήπιε λίγο στη διαδρομή χανιά -> ηράκλειο, λόγω προβλημάτων στο πίσω ελαστικό (πρόκα η οποία διεγνώσθη εν αθήναις, δεν θα πω με πόσα μας πήγαινε in spite of that :lipsealed: ), κάτι που βγήκαμε καπάκι μέχρι αργάμισι, στο γύρνα πέφτουμε για ύπνο και κοιμάται σε ένα attosecond ο τυπάς. Ε, στο πεντάλεπτο τράβαγε ΕΠΙΚΑ ροχαλίδια :sleep: συνοδεία διαστημάτων άπνοιας γύρω στα 30" ΜΙΝΙΜΟΥΜ. :s_omg :omg:

Περιττό να πω ότι τον ξύπνησα EΠΙΤΟΠΟΥ. Α, μικρή λεπτομέρεια. Το παιδί είχε κιλά, βαρύ άσθμα και ΟΛΕΣ τις γνωστές και άγνωστες αλλεργίες. :lol:

Αχ. Γαμβέτιασα βραδιάτικο. :s_roses
Άβαταρ μέλους
By Zorz
trident1971 έγραψε:Κρινοντας απο τα κιλα και σωματοτυπο, μπορει να παιζει υπνικη απνοια ή εστω να εχει επιδεινωθει.

Παρ' ολα αυτα το κοβω για τυχαιο γεγονος, συνεβει δυο τρεις φορες, πηγε κατευθειαν για χαπια.

+2, και για το ενδεχόμενο να είναι άπνοια λόγω παχυσαρκίας και για την αντιμετώπιση "αγοράζουμε μαγικό χαπάκι". :s_yes