Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Andreasdik
#495206 Και εγώ έτσι έλεγα για την γεύση, αλλά τα χάπια δεν έχουν γεύση.
Για το αχρείαστη, έχω άλλη άποψη.
Άβαταρ μέλους
By elteo
red_monster έγραψε:
Andreasdik έγραψε:Geo πόσο τα πήρες τα χάπια μουρουνέλαιο;;

Ούτε στον εχθρό μου αυτή η αχρείαστη αηδία

Nαι αλλά ο παππούς του παππού στην διαφήμιση πολέμησε με το Κανάρη.... :s_sarcastic :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By g47
#495219 Εικόνα
Σε ΡΟΖ.

Εικόνα
Δοκιμασμενο στη δουλεια (που για καποιο λογο οι διακοπες ειναι συχνοτατες) πριν την αγορα αυτου γιατι ειχα γνωση οτι ειναι φασον. Εκατσε ευκαιρια 900 W/1500 VA 100 ευρω. Μπαταριες καινουργιες.
Άβαταρ μέλους
By sargus
Geo f1 έγραψε:Δεν ξερω...

Ξυπναω πολύ συχνα μεταξυ 03:02 μεχρι 03:13

Χωρις λογο...

Αυτό να το δεις. Κάτι ανάλογο πάθαινε και η κοπέλα στον εξορκισμό της Έμιλυ Ρόουζ... :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#495235 μπορεί να τελειώνει το οξυγόνο στο χώρο μέχρι τότε ή κάτι να πάιζει με τη θερμοκρασία δωματίου
Άβαταρ μέλους
By belgarion
QsisVTS έγραψε:τι κάνει αυτό το εβιόλ; :hmmm:
Από ότι βλέπω έχει Μελατονινη και Βαλεριανα, η Μελατονινη είναι ορμόνη που παράγει ο οργανισμός και επαγει και διατηρεί τον ύπνο, μετά τα 55 μειώνεται και για αυτό για τους 55+ υπάρχει φάρμακο που απελευθερώνει 2 mg μελατονινης προοδευτικά, το 1 mg με την μία, στο eviol δεν ξέρω πόσο θα τον βοηθήσει τον Γκεακο. Η βαλεριανα είναι γνωστό υπναγωγο φυτό. Γκεακο σκέψου μήπως πρέπει να πας για μελέτη ύπνου , μην έχεις καμιά υπνικη άπνοια, μέσα στη μέρα νυσταζεις εύκολα? Ροχαλιζεις?

< >
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
Andreasdik έγραψε:Geo πόσο τα πήρες τα χάπια μουρουνέλαιο;;

https://www.skroutz.gr/s/8259714/Moller ... CF%82.html

Το ροφημα δεν πηγαινε κατω...
sargus έγραψε:
Αυτό να το δεις. Κάτι ανάλογο πάθαινε και η κοπέλα στον εξορκισμό της Έμιλυ Ρόουζ... :lipsealed:

:lipsealed: :lipsealed:

Μεγειες g47
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#495239 Και για να βάλω και κάτι ον τοπικ, σημερινή παραλαβή, επειδή ζήλεψα τον φίλτατο rocsta, μεταχειρισμένο από Βιβλιοθήκη, από Αγγλία, έκδοση του 1988Εικόνα

< >
Άβαταρ μέλους
By Zorz
Geo f1 έγραψε:Δεν ξερω...

Ξυπναω πολύ συχνα μεταξυ 03:02 μεχρι 03:13

Ε, κλείσε το ρημάδι το ξυπνητήρι τότε. :rtfm:

Α, το "μεταξυ 03:02 μεχρι 03:13" σημαίνει ότι ξυπνάς, έχει συνείδηση και βλέπεις το ρολόι ή ότι βλέπεις το διάστημα στο MiFit την άλλη μέρα; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Geo f1 έγραψε:Ξυπναω...ειναι 03:03.

Την παραλλη μερα 03:10

Αλλα πάντα παιζω σε αυτο το 11λεπτο..

.

Ποση ωρα μενεις ξυπνιος μετα;

Γιατι αν κοιμασαι αμεσως, μαλλον στρωμα η μαξιλαρι ο ενοχος
Άβαταρ μέλους
By Andreasdik
red_monster έγραψε:Θα την άκουγα ευχαρίστως

Μα δε νομίζω να σε πείσω :) :)
Αν δεν πιστεύεις ότι δίνει στον οργανισμό αυτά που γράφει (όπως πχ το ω3 που ενδιαφέρει εμένα).