Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
Χαμός στην Κομοτηνή με την κοπέλα να παθαίνει το σοκ της ζωής της. Ο πρωταγωνιστής σκαρφάλωσε στο μπαλκόνι του σπιτιού της...

Το περιστατικό συνέβη τις βραδινές ώρες της Τρίτης (13-03-2018), στην περιοχή του Γηροκομείου στην Κομοτηνή. Η νεαρή αντελήφθη τον σάτυρο, όταν βγαίνοντας από την πολυκατοικία της, εκείνος πήδηξε από το μπαλκόνι της και τράπηκε σε φυγή.

Στη συνέχεια διαπίστωσε ότι είχε αφαιρέσει από το μπαλκόνι ό,τι εσώρουχα είχε απλωμένα. Άγνωστο παραμένει πόση ώρα βρισκόταν εκεί. Εκτιμάται, πάντως, ότι αναρριχήθηκε από τα κλαδιά δέντρου που γειτνιάζει με το μπαλκόνι του διαμερίσματος.

Σύμφωνα με την περιγραφή που έδωσε η κοπέλα στις αστυνομικές αρχές, ο σάτυρος είναι ηλικίας 20 με 25 ετών. «Έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ενός άγνωστου προς το παρόν άνδρα, που φέρεται να σκαρφάλωσε σε μπαλκόνι πρώτου ορόφου για να παρακολουθήσει τη νεαρή ένοικο, ενώ φεύγοντας πήρε τα εσώρουχά της που είχε απλωμένα», διεξάγει το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

:lipsealed: :lipsealed: :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By bihlas87
Geo f1 έγραψε:
Χαμός στην Κομοτηνή με την κοπέλα να παθαίνει το σοκ της ζωής της. Ο πρωταγωνιστής σκαρφάλωσε στο μπαλκόνι του σπιτιού της...

Το περιστατικό συνέβη τις βραδινές ώρες της Τρίτης (13-03-2018), στην περιοχή του Γηροκομείου στην Κομοτηνή. Η νεαρή αντελήφθη τον σάτυρο, όταν βγαίνοντας από την πολυκατοικία της, εκείνος πήδηξε από το μπαλκόνι της και τράπηκε σε φυγή.

Στη συνέχεια διαπίστωσε ότι είχε αφαιρέσει από το μπαλκόνι ό,τι εσώρουχα είχε απλωμένα. Άγνωστο παραμένει πόση ώρα βρισκόταν εκεί. Εκτιμάται, πάντως, ότι αναρριχήθηκε από τα κλαδιά δέντρου που γειτνιάζει με το μπαλκόνι του διαμερίσματος.

Σύμφωνα με την περιγραφή που έδωσε η κοπέλα στις αστυνομικές αρχές, ο σάτυρος είναι ηλικίας 20 με 25 ετών. «Έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ενός άγνωστου προς το παρόν άνδρα, που φέρεται να σκαρφάλωσε σε μπαλκόνι πρώτου ορόφου για να παρακολουθήσει τη νεαρή ένοικο, ενώ φεύγοντας πήρε τα εσώρουχά της που είχε απλωμένα», διεξάγει το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

:lipsealed: :lipsealed: :lipsealed:

Έχω κολλητό που μένει σε αυτή την γειτονιά, έχει καιρό να του κάτσει κοράσιο αλλά δεν νομίζω να έφτασε εκεί :lol:

Morx έγραψε:Bondage??

Καστανια για ιμαντες, βιντσι κλπ;;

Αυτή μου είπε ότι φαντάζεται να είναι δεμένη, στις 14:30 που θα έχει μπει ήδη στο λεωφορείο θα της στείλω αυτό
Εικόνα
για να καταλάβει με τι σάτυρο έχει μπλέξει και ότι τέτοια πράγματα δεν τα λέμε στην πλάκα :help:

Θα την αμπαλάρω σαν φορτίο στο σελάκι του Tuono και θα την περιφέρω στην πλατεία :lol:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#495121 bihla πεταξου μεχρι το χρωματοπωλειο και τσιμπα το Ακρυλικο Γαλακτωμα της Durostick για bukkake effect.
Α, μια και θα πας, ζητα να σου δειξουν και ενα κουρμπαδορο, μπας και θες περιεργες στασεις με το κορασιο.
Άβαταρ μέλους
By drdino
pro έγραψε:Μην εισαι φλωρος, πριτσινωσε την.

Duct tape και WD40 δεν βλέπω κι αγχώνομαι.

Safe word να μην ξεχάσετε. :rtfm: :rtfm: :rtfm: :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By bihlas87
#495130 Έχω φορτιστή μπαταρίας, tie wraps και WD40 αλλά στην εργαλειοθήκη.

Τα κουμπιά της στο κρεβάτι τα έχω βρει, οπότε θα έχω το πάνω χέρι. Πριν φύγει τη Δευτέρα θα την διατάξω να χάσει
5 κιλά μέχρι το Πάσχα που θα ξαναέρθει και άλλα 10 μέχρι το καλοκαίρι, να ξαναγίνει τζιτζι όπως ήταν φοιτήτρια.

Έχω δει και τον αδερφό της που μου ρίχνει 10 πόντους όμως, πρέπει να είμαι ευγενικός :vava:

Διάλογος στο 5ο ημίχρονο την Κυριακή:
-Να μπω από πίσω?
-Είναι πολύ χοντρή, θα πονέσω...
-Ευχαριστώ για το κομπλιμέντο αλλά δεν απάντησες στην ερώτηση...
-Κάποια στιγμή θα το δοκιμάσουμε κι αυτό :iconcool:
Τελευταία επεξεργασία από bihlas87 και 16 Μαρ 2018, 14:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By pro
#495131 WD40, zipties, duct tape ειναι αμερικανιες για φλωρους ΒΠ. Στην αθανατη επαρχια κανονικα παιζουμε με γρασο, τριχιες και συρμα. Εχετε δει αρνι στη σουβλα δεμενο με συρμα και πηχακια για κοντρα; Καπως ετσι. Τωρα επειδη η κυρια ειναι πρωταρα θα επιτρεψουμε χρηση ιμαντα / καστανιας και χταποδιου απο παπι. Πρωτη και τελευταια φορα ομως.
Άβαταρ μέλους
By bihlas87
pro έγραψε:WD40, zipties, duct tape ειναι αμερικανιες για φλωρους ΒΠ. Στην αθανατη επαρχια κανονικα παιζουμε με γρασο, τριχιες και συρμα. Εχετε δει αρνι στη σουβλα δεμενο με συρμα και πηχακια για κοντρα; Καπως ετσι. Τωρα επειδη η κυρια ειναι πρωταρα θα επιτρεψουμε χρηση ιμαντα / καστανιας και χταποδιου απο παπι. Πρωτη και τελευταια φορα ομως.

Έτσι, τσίκνα και λίπος, που να ξέρουν οι πρωτευουσιάνοι να τρώνε ρε φίλε...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#495222 Η φάση παίδες