Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By vagmag
theo13 έγραψε:Δε ξέρω αν έχει προταθεί ή αν ανεβαίνει πολύ το budget , αλλά το είδα χτες και μου έπεσε το σαγόνι. Απίστευτο. :omg:

Εικόνα

τέλειο ... αλλά ναι .. ανεβαίνει το ποσό αρκετά...

ίσως αν δώσω την 911....
Άβαταρ μέλους
By citastak
Anonymous Founder έγραψε:Εντάξει, χωρίς αντιπροσωπεία και απαιτούμενη αναμονή που φτάνει κάποια... χρόνια, νομίζω πως είναι πρόωρο. Ας πάει τώρα για το i3 και στην επόμενη αλλαγή, βουρ για Tesla!
:metalo: :lol:

Εχεις δίκιο για το σέρβις.
Ωστόσο, έχει ένα X 100άρη ο Κολιόπουλος στη Νέα Ερυθραία.
Δεν ξέρω τιμές κτλ.
Άβαταρ μέλους
By vagmag
#495356 Περασαμε απο τη seat .

Το Leon όμορφο σε κόκκινο που το είδαμε .

Κ ήρθε η ώρα να μιλήσουμε με τον πωλητή .....

Θα θέλαμε (είπα ) 2 προσφορές .
Μια για το Leon FR 1.8 , αυτόματο , ηλιοροφή κ όλα τα συστήματά ασφαλείας , όπως αυτόματο φρενάρισμα , λωρίδα κλπ ...., κ μια για το Leon experience σε τετρακίνητο με τον ίδιο εξοπλισμό ....

Τι να πω ... μάλλον δεν τα ζητάω καλα.

Μου είπε οτι το Leon 5d , δεν έχει αυτά τα συστήματά , ούτε κάν μπαίνουν σαν έξτρα .
Μου είπε οτι το Leon experience δεν το έχουν φέρει ποτε, με ενα ύφος ... γιατι να το παρεις ....
Μου πρότεινε να παρω το Leon 1.2 , κ του είπα οτι δε με ενδιαφέρει , κ ξανά επέμεινε οτι έχει πολύ δύναμη κ θα μείνω ευχαριστημένος .
Όταν του είπα οτι στο configurator υπάρχει επικογη για οκά τα συστήματά ενεργητικής ασφαλείας ....
μου είπε να μη δίνω σημασία αε αυτο κ οτι ειναι ξένης εταιρίας κ οχι δικό τους κ ούτε οι τιμές ειναι σωστές .
Όταν του ζήτησα να με ενημερώσει γοα τον extra εξοπλισμό που μπορούμε να προσθέσουμε , τον κούρασα πολύ κ μου τύπωσε μια Α4 , με πολύ μικρά γκρι γραμματακια....
Του ζήτησα να μου τα στείλει με μέηλ τουλάχιστο κ αν μπορεί να μου εξηγήσει σχετικά με το driving assistance 1 κ 2 . Ήταν παντελώς άσχετος .... κ με το ζόρι εξηγούσε οτιδήποτε .

Μάλλον έχω πολλές απαιτήσεις .

Ευτυχώς για όλους αυτούς πηγαίνουν καλύτερα τα πράγματα με τις πωλήσεις κ ο κόσμος αγοράζει .... χωριά αυτοί να χρειαστεί να προσπαθήσουν για πώληση .

Τον ευχαρίστησα , έκλεισα τα χαρτιά κ έφυγα .
Απλά είπα στη γυναίκα μου οτι απο εκεί αποκλείεται να ψωνίσουμε .

Οι καλύτεροι πωλητές μεχρι τώρα ήταν αυτός της Hyundai κ ο ιδιοκτήτης της εταιρίας δυτικά που πουλάει Suzuki , Peugeot κ Bmw .

Απαράδεκτοι σε seat , Volvo , Skoda κ στην vw ανατολικά . Δυτικά πήραμε τουλάχιστο προσφορά για το T-Roc .

Πάνω που συζητούσαμε με τη γυναίκα μου για το i3 κ το leaf ... είδαμε ενα κόκκινο T-Roc κ ήταν πολύ όμορφο !!!
Άβαταρ μέλους
By mousatos
vagmag έγραψε:Τι να πω ... μάλλον δεν τα ζητάω καλα.

Την επόμενη φορά να πας με την Porsche και παρκάροντας να δώσεις μια ξερογκαζιά να σε ακούσουν ΟΛΟΙ . Στα ώπα-ώπα θα σε έχουν .
Άβαταρ μέλους
By vagmag
#495391 Λες να ειναι η νοοτροπία του υπαλλήλου - καταστήματος .... κόβω τον πελάτη απο την εξωτερική του εμφάνιση ή απο αυτο που οδηγάει κ ανάλογα συμπεριφέρονται ;;;

Δεν πειράζει . Αυτοί χάνουν .

Πραγματικά με ενοχλούν κάποιες συμπεριφορές . Αν έτσι συμπεριφέρονται πριν παρω αυτοκινητο , πως θα συμπεριφέρονται μετα ;;;

Τέλος πάντων παίζει να είμαι περίεργος .
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
vagmag έγραψε:Λες να ειναι η νοοτροπία του υπαλλήλου - καταστήματος .... κόβω τον πελάτη απο την εξωτερική του εμφάνιση ή απο αυτο που οδηγάει κ ανάλογα συμπεριφέρονται ;;;

Δεν πειράζει . Αυτοί χάνουν .

Πραγματικά με ενοχλούν κάποιες συμπεριφορές . Αν έτσι συμπεριφέρονται πριν παρω αυτοκινητο , πως θα συμπεριφέρονται μετα ;;;

Τέλος πάντων παίζει να είμαι περίεργος .

Δυστυχώς στην Ελλάδα το έχω δεί ότι σε περνάνε κάτι σα face control και ανάλογα την εμφάνιση ( τι φοράς εκείνη την στιγμή σε κόβουν :thumbsdown: :thumbsdown: ) ενώ στο εξωτερικό και με φόρμα εργασίας να πάς σε εξυπηρετούν.
Τέσπα επειδή το είχα γράψει καποιες σελίδες πρίν θα ψήφιζα BMW i3. Εξαιρετικό ηλεκτρικό, ΟΚ λίγο ακριβό, αλλά όσο περνάει ο καιρός βελτιώνεται συνεχώς. Κατ'αρχάς δεν έχει θερμικό κινητήρα για συντήρηση, μονομιάς γλιτώνεις ένα κόστος συντήρησης, το ρεύμα είναι πάμφθηνο στην Ελλάδα άρα win win. Σε καμιά 5τια συζητάς για κανά Merc EQ :shifty:
Άβαταρ μέλους
By markvag
#495395 Αν είσαι εσύ περίεργος, είμαι κι εγώ το ίδιο περίεργος. Όπως έχω ξαναπεί και με άλλη αφορμή, το μαγαζί πρέπει να με κάνει να του δώσω τα λεφτά μου, όχι να πάω και να τους παρακαλάω... Αν δεν θέλουν αυτοί μία, δεν θέλω κι εγώ δέκα.

Κορυφαία ατάκα που άκουσα από πωλητή ήταν από έναν στην Όπελ, που πήγαμε με τη γυναίκα όταν ήταν να πάρουμε το Σιτροέν και προσωπικά προτιμούσα ένα Άστρα SW... Ε, αφού περιμέναμε ώρα (ΟΚ, είχε πολύ κόσμο, δεκτό) ήρθε ένας τύπος και αφού ασχολήθηκε 5 λεπτά, μας λέει "τώρα όμως πρέπει να σας αφήσω γιατί έχω κόσμο" και σηκώνεται και φεύγει, αφήνοντάς μας να κοιταζόμαστε αποσβωλομένοι... Περιττό να πω πως σηκωθήκαμε και φύγαμε επιτόπου και ούτε που ασχοληθήκαμε ξανά...
Άβαταρ μέλους
By alexm
#495403 Μονο εγω θεωρω περιεργο που δεν αναφερεται ονομαστικα η καθε αντιπροσωπεια;
Εφοσον κανουν σωστη η λαθος δουλεια οφειλουμε να το δειξουμε μπας και νιωσουν λιγουλακι

Πχ ο κατακης που αν δεν κανω λαθος ειναι και ο μονος που φερνει σεατ πια στη θεσσαλονικη εχει φουλ αγενεις πωλητες και εξαιτιας του καποτε φιλος μου πληρωσε τα αντερα του για να φτιαξει το megane cc του. Ειναι ο λογος που δεν κοιταω καν το καινουργιο ibiza

< >
Άβαταρ μέλους
By vagmag
#495405 Α δεν έχω πρόβλημα να τους ονομάσω απλά δε θυμάμαι κ τα ονόματα των αντιπροσωπειών ....

Λοιπόν στα κακώς κείμενα ...
Seat ήταν ο Κατακης ναι ... δεν ξέρω κάν αν υπάρχει άλλος . Απαράδεκτος .

Skoda κ Hyundai νομίζω δυτικά ήταν ο Εσκιαδης ... επίσης απαράδεκτος .

Vw Etea .... μετα απο μισή ώρα αναμονής κ χωρίς να έχει δουλειά ... απλά φύγαμε .

Volvo πρέπει να το βρω ... είχε το ύφος χιλίων καρδιναλίων που λένε .
Άβαταρ μέλους
By vagmag
#495406 Σε αυτούς που θα αγόραζα για τον πωλητή κ μόνο θα ήταν :

Ο Αδαμίδης που ασχολήθηκε να βρει όλες τις εκδόσεις του S-Cross ( ενώ ο πωλητης δεν έβρισκε συνδυασμούς ) αλλα κ να στήσουμε ενα countryman στα γούστα μας αν κ η ώρα ήταν περασμένη ... ( μετα το S-Cross ο πωλητής μας καληνύχτησε).

Καλός ήταν κ ο κύριος στη Hyundai ανατολικά , στο δρόμο της Χαλκιδικής ( δίπλα στην απαράδεκτη Volvo ) , ο οποίος εκτός απο ευγενικός ήταν κ πολύ επεξηγηματικός.
Άβαταρ μέλους
By cosneo
#495407 @vagmag έχεις δει πολλά και διαφορετικά που μάλλον θα σε μπερδέψουν περισσότερο στο τέλος παρά θα αποφασίσεις.
Συμφωνώ με το παρακάτω που ήταν από τις πρώτες επιλογές.

Dimsabas έγραψε:Κράτα την 911, πάρε κι ένα i3 που το οδήγησες κι έπαθες πλάκα, έχεις και την Τριάρα για ταξίδια. Ονειρικό γκαράζ!

ΥΓ. Με το Leon Xκατι μάλλον και η ίδια η Seat δεν πρέπει να είδε λεφτά στα ταμεία της. Πριν λίγο καιρό ανακοίνωσε ότι το σταματάει.
Άβαταρ μέλους
By vagmag
#495410 I3 μεταχειρισμένο
Leaf καινούργιο
T-Roc 2λιτρο πετρέλαιο με όλα τα αξεσουάρ κ ηλιοροφή .
Όλα στα 35000 παίζουν.

Τι λέτε ;