Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#49122 Δεν μου αρεσει το ξεκινημα της εβδομαδας.
Φτανω στο μαγαζι το πρωι και βλεπω σπασμενη την τζαμαρια απο τα επεισοδια του Σαββατου :rant:
Αδεσποτη πετρα περασε απο το "ματι" του ρολλου εσπασε την τζαμαρια, ευτυχως χωρις να την κατεβασει ολη μονο μια τρυπα ανοιξε, και την βρηκα να αναπαυεται στο πατωμα του μαγαζιου.
Φωναζω τζαμα, αυριο μου λεει λογω βροχης και υποχρεωσεων.

Με παιρνει τηλεφωνο η συζυγος και μου λεει, πηγαινα απο Κυμης- Καποδιστριου και κατω απο την γεφυρα μου εφυγε το αμαξι ( καλα με ποσα πηγαινε;) και αφου εκανα αναποδο μηπως το φερω στα ισια καβαλησε το δεξι πεζοδρομιο και το εμφανες ειναι ενα βυζι στο πλαι του ελαστικου ( bridgestone re 002), τι να κανω ;;;
Την εστειλα σε βουλκανιζατερ να αλλαξει τα 2 μπροστινα, να ελενξει την ζαντα και να κανει ευθυγραμμιση για να δουμε αν εχει κατι αλλο. :rant: :rant:
Άβαταρ μέλους
By g8777
Νίκος Παππάς έγραψε:Δεν μου αρεσει το ξεκινημα της εβδομαδας.
Φτανω στο μαγαζι το πρωι και βλεπω σπασμενη την τζαμαρια απο τα επεισοδια του Σαββατου :rant:
Αδεσποτη πετρα περασε απο το "ματι" του ρολλου εσπασε την τζαμαρια, ευτυχως χωρις να την κατεβασει ολη μονο μια τρυπα ανοιξε, και την βρηκα να αναπαυεται στο πατωμα του μαγαζιου.

Με παιρνει τηλεφωνο η συζυγος και μου λεει, πηγαινα απο Κυμης- Καποδιστριου και κατω απο την γεφυρα μου εφυγε το αμαξι ( καλα με ποσα πηγαινε;) και αφου εκανα αναποδο μηπως το φερω στα ισια καβαλησε το δεξι πεζοδρομιο και το εμφανες ειναι ενα βυζι στο πλαι του ελαστικου ( bridgestone re 002), τι να κανω ;;;
Την εστειλα σε βουλκανιζατερ να αλλαξει τα 2 μπροστινα, να ελενξει την ζαντα και να κανει ευθυγραμμιση για να δουμε αν εχει κατι αλλο. :rant: :rant:

:s_omg :s_omg :s_omg

RESPECT
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#49162 Χαχαχαχα! Δεν το έκανε σωστά όμως και πάει το λάστιχο. Θα ξανακάνει μάθημα να το εμπεδώσει.

Από το Moto G.
Άβαταρ μέλους
By trident1971

:(
Κουραγιο
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
KiloMeater έγραψε:Κριμα
μπας και σε καλυπτει καμια ασφαλεια ...;

Εβαλα τον ασφαλιστη να το κοιταξει και θα μου πει το μεσημερι.
Οσο για το αμαξι, το μεσημερι αλλαζω τα 2 μπροστινα και ειναι στο συνεργειο για ελεγχο τυχων αλλων ζημιων. Παντως εχτες που το οδηγησα δεν δειχνει να εχει κατι, δεν τραβαει δεξια αριστερα ουτε σε πορεια ουτε σε φρεναρισμα, δεν ακουγεται θορυβος, το μονο που ειδα ο πλαστικος θολος μεσα απο το φτερο κουνιεται.
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
Dimitris_P έγραψε:Δε μου αρέσει που μου είπαν οι γονείς ότι βρήκαν το εξοχικό ανοιγμένο! Να σαπίσουν τα χερια στους αλήτες που τόλμησαν και μπήκαν. :x

Στο Δερβενι? Πάλι τα ιδια... Ψυχραιμία! :)

.
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας

Παρακρατικοί;
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Χρήστος Λάππας έγραψε:

Παρακρατικοί;

Δεν ξερω, σημερα γειτονας μου ειπε οτι το απογευμα της Κυριακης που περασε δεν ηταν σπασμενο το τζαμι. Εγω το ειδα Δευτερα πρωι. Τι να πω, ισως περνουσε κανενας μεθυσμενος το βραδυ της Κυριακης σηκωσε ενα κομματι σπασμενο μαρμαρο και ειπε να δει πως σπαει η βιτρινα :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By trident1971
Χρήστος Λάππας έγραψε:

Παρακρατικοί;

Ναι, ασφαλιτες θα ηταν, προβοκατορες. Οχι τα γνωστα κωλοπαιδα, ποτέ. ΓΤΜΠΤΠ :rant:
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#49541 Μην εξανίσταστε χωρίς λόγο. Ο φίλος μας που πλήρωσε την σπασμένη βιτρίνα κρίνει ότι ένα ρεαλιστικό σενάριο ήταν να το έκανε κάποιος μεθυσμένος. Οπότε λογικά (εκτός και αν ζει σε συνοικία με πολλά μπαράκια), οι πιθανότητες να του ξανασυμβεί είναι ουσιαστικά μηδενικές και μπορεί να κοιμάται ήσυχος :)
Άβαταρ μέλους
By gianik
Focusman91 έγραψε:
Dimitris_P έγραψε:Δε μου αρέσει που μου είπαν οι γονείς ότι βρήκαν το εξοχικό ανοιγμένο! Να σαπίσουν τα χερια στους αλήτες που τόλμησαν και μπήκαν. :x

Στο Δερβενι? Πάλι τα ιδια... Ψυχραιμία! :)

.

εδώ Λυκοποριά γείτονες !!!! :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#49545 26 χρονια δουλευω εδω και δεν ειχα ποτε θεμα με ζημιες λογω των επεισοδειων στην περιοχη, οποτε η ξαναεγιναν επεισοδια το βραδυ της Κυριακης η καποιος σουρωμενος την εσπασε.
Απο την βιτρινα δεν μπορουν να βγουν πραγματα λογω του ρολλου και η τρυπα στο τζαμι ηταν 20 επι 20 εκατοστα.
Η ζημια ηταν 123 €, τελος καλο ολα καλα, αφου υπαρχουν κατεστραμενα μαγαζια στην περιοχη.

Το αμαξι δεν εχει αλλη ζημια, το πλαστικο εσωτερικα του φτερου το ξανακουμπωσε και μενουν τα λαστιχα και η ευθυγραμμιση το μεσημερι.

Οποτε μου αρεσει που την βγαλαμε φτηνα :)