Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By vagmag
Dimsabas έγραψε:Το 3008 που είναι πανέμορφο;

Είναι όντως όμορφο .

Εκτός της ομορφιάς όμως τι άλλο έχει να προσφέρει σε σχεςη με το Picasso ?
Τι πίσω ανάρτηση έχει ;
Τι μοτέρ ;
Τι αυτόματο κιβωτιο ;

Δύσκολα να το επιλέξω , γιατι αν δεν μείνω ικανοποιημένος ... θα χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο που πήρα δεύτερη φορά Citroen .
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
vagmag έγραψε:
Dimsabas έγραψε:Το 3008 που είναι πανέμορφο;

Δύσκολα να το επιλέξω , γιατι αν δεν μείνω ικανοποιημένος ... θα χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο που πήρα δεύτερη φορά Citroen .

Γιατι;
Άβαταρ μέλους
By vagmag
KiloMeater έγραψε:Μπες σε ενα άμα βρεις πάντως γιατι όσο ωραίο και να ειναι απέξω απο μέσα ειναι φανταστικό.

Θα την κάνω την βόλτα... αλλά και το picasso για τα φρου φρου και αρώματα το ψωνίσαμε, και τελικά η οθόνη αφής είναι απαράδεκτα αργή, το να αλλάξεις πχ από ραδιόφωνο, σε κλιματισμό πολύ αργό και σου αποσπά πολύ την προσοχή... γενικά ο χειρισμός πολύ δυσχρηστος . Το ίδιο και η αλλαγή σε gps Κλπ...Από ότι είδα σε φώτο το ίδιο μενου και λογική ακολουθεί και το 3008...
Δύσκολα να ξαναδώσω τόσα χρήματα για το ίδιο σχεδόν αυτοκίνητο με άλλο σχήμα.
Ίδια πλατφόρμα είναι ... EMP2 ή κάπως έτσι. Μπορεί να είναι καλύτερη υλοποίηση και λογικά 3,5 χρόνια μετά , κάτι καλύτερο θα έχει ... αλλά πάω προκατειλεμένος. :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By vagmag
#494454 Σημερινή επίσκεψη δυτικά σε Skoda αλλα έχει κ Hyundai .

Διαπιστώσεις :

- κατι έχει η φάτσα μου κ δε με παίρνουν στα σοβαρά οι πωλητές
- τα αυτοκίνητα μου φαίνονται ακριβά

Tuscon :
Βγαίνει τελικά με τα ηλεκτρονικά συστήματά ασφαλείας αλλα σεν έχουν τιμές ... κ πρέπει μα ρωτήσουν ... κ μάλλον ειναι δύσκολο ... δεν επέμεινα .
Επίσης ηλιοροφή μπαίνει στο αυτόματο πετρέλαιο αλλα οχι τετρακίνητο , αλλα δε μπαίνει στο αυτόματο βενζίνη τετρακίνητο .
Πάει κ αυτο .

Kodiaq :
Δείχνει τεράστιο , έχει Καλη ποιότητα μεσα , τεράστιους χώρους εσωτερικά κ πορτ μπαγκαζ . Ο πωλητής ακομα πιο βαρεμένα μου ανακοίνωσε οτι έχει 6 μήνες αναμονή ! Αυτόματο τετρακίνητο μόνο πετρέλαιο , μιας κ βενζίνη αλλάζει μοτέρ κ δεν έχουν τιμές . Απο Σεπτέμβριο δέχονται παραγγελίες για βενζίνη αυτόματο τετρακίνηση .
Τέλος πάντων τιμή με όλα τα συστήματά ασφαλείας κ πετρέλαιο 150 άλογα κ ηλιοροφή ..... 48500 ευρώ !!!!!

Το Volvo δείχνει προσφορά ....
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
vagmag έγραψε:Kodiaq :
Δείχνει τεράστιο , έχει Καλη ποιότητα μεσα , τεράστιους χώρους εσωτερικά κ πορτ μπαγκαζ . Ο πωλητής ακομα πιο βαρεμένα μου ανακοίνωσε οτι έχει 6 μήνες αναμονή ! Αυτόματο τετρακίνητο μόνο πετρέλαιο , μιας κ βενζίνη αλλάζει μοτέρ κ δεν έχουν τιμές . Απο Σεπτέμβριο δέχονται παραγγελίες για βενζίνη αυτόματο τετρακίνηση .
Τέλος πάντων τιμή με όλα τα συστήματά ασφαλείας κ πετρέλαιο 150 άλογα κ ηλιοροφή ..... 48500 ευρώ !!!!!

:s_shout :s_shout

Συγνώμη, αλλά δεν άντεξα: :s_rofl :s_rofl :s_rofl

Είναι καλά οι άνθρωποι; Εντάξει, μάλλον δεν περιμένουν να πουλήσουν και πολλά σε αυτή την έκδοση, το 90% θα είναι τα βασικά 1.5 με κίνηση μόνον εμπρός (εξαιρετικό μοτέρ btw), αλλά πραγματικά η τιμή είναι για κλωτσιές. Το αμάξι ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ δεν δικαιολογεί αυτά τα λεφτά.
:s_hang
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#494470 Κανείς δεν κάνει παραγγελία τέτοια αμάξια. Ο, τι δουλεύουν είναι ετοιμοπαραδοτα, λένε εκεί μια τιμή και καλά κρασιά.
Άβαταρ μέλους
By vagmag
#494777 Αυτόματο τετρακίνητο με ηλιοροφή ..... πονεμένη επιλογή στην Ελλάδα .

Επόμενη επίσκεψη ήταν στη Nissan , μετα Suzuki κ mini .
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
Anonymous Founder έγραψε:
vagmag έγραψε:Kodiaq :

:s_shout :s_shout

Συγνώμη, αλλά δεν άντεξα: :s_rofl :s_rofl :s_rofl

Είναι καλά οι άνθρωποι; Εντάξει, μάλλον δεν περιμένουν να πουλήσουν και πολλά σε αυτή την έκδοση, το 90% θα είναι τα βασικά 1.5 με κίνηση μόνον εμπρός (εξαιρετικό μοτέρ btw), αλλά πραγματικά η τιμή είναι για κλωτσιές. Το αμάξι ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ δεν δικαιολογεί αυτά τα λεφτά.
:s_hang

Εντάξει να συγκρίνουμε όμοια πράγματα όμως
Πάρε ενα οποιοδήποτε άλλο μοντέλο , βάλε πάνω όλα τα έξτρα και δες πως πάει η τιμή σχεδόν x2
Να συγκρίνουμε βασική με βασική έκδοση , η φουλ με φουλ εξτρα
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#494865 Το ερώτημα είναι ένα πρεμιουμ αντίστοιχου μεγέθους διλιτρο ,αυτόματο, πετρέλαιο με πανοραμική και πλήρη εξοπλισμό πόσο κοστίζει? Υπάρχει ανταγωνισμός?

< >