Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By sknipper
KiloMeater έγραψε:Το οποίο διάβασα όσα είναι πολύ ακριβό, starting 50k λέει... Δηλαδή με τα εξτρα πάμε 70+
Πρέπει να είναι ποοοολυ καλό to consider
Και μόνο το ότι είναι Citroen σημαίνει μεγάλη απαξίωση. Εκτός αν απλά ανανεώνεις από Citroen σε Citroen με καλούς όρους ανταλλαγής.

Αλλά πάντως έχω περιέργεια να το δω. Γιατί αν η συντηρητική Peugeot βγάζει αυτό το 5008 πραγματικά δεν ξέρω τι παραπάνω μπορώ να περιμένω από τη προοδευτική-πρωτοπόρα και φουτουριστική Citroen.
Άβαταρ μέλους
By corsair
mirage έγραψε:Ειναι DS οχι Citröen.
https://www.auto-motor-und-sport.de/new ... hrbericht/

< >

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By corsair
#494483 Kilo... πολλα croissant βλεπεις, εκτός και αν στα πλαίσια ελληνογαλλικης φιλίας θες να ενισχυσεις τις διμερεις συνεργασίες. Ειδικα γι αυτα που ψάχνεις κοιτας προς VAG group. Τα υπολοιπα ειναι περιττα.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#494885 Μου είπανε ότι η DS δεν αφήνει τις αντιπροσωπείες της Citroen να ακουμπήσουν τα DS, αλλά πρεπει να πάνε σε designated συνεργεία, που είναι δύο όλα και όλα και κανένα δε με βολεύει.
Ισχύει άραγε κάτι τετοιο; για να ενισχυθεί η ιδιαίτερη ταυτότητα;
Είναι ξεβολεμα μεγάλο αν ισχύει
Άβαταρ μέλους
By cosneo
#495257 Δεν με εκπλήσσει αν ισχύει αυτό από τους Γάλλους...
Κάτι τέτοιο έλεγε και η Renault όταν ήθελε να κάνει ξεχωριστή εταιρία την Initiale. Όλα ξεχωριστά. Αηδίες...

Εδώ πέρα πάντως "όλα σε ένα, νοικοκυρεμενα" που λέει η διαφήμιση, όπως ισχύει με τα Lexus στην Toyota ή παλιότερα για λίγο που ήρθαν τα Infiniti στη Nissan.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#496192 Φαίνεται εξαιρετικό. Πραγματικά κάτι Tiguan, XC40 και Χ1 μοιάζουν φτωχοί συγγενείς μπροστά στα PSA.
Άβαταρ μέλους
By GTS
Deleted User 1 έγραψε:Φαίνεται εξαιρετικό. Πραγματικά κάτι Tiguan, XC40 και Χ1 μοιάζουν φτωχοί συγγενείς μπροστά στα PSA.

Ειναι μια κατηγορια πανω σε μεγεθος νομιζω. Το ερωτημα ειναι αν ειναι καλυτερο απο το ΧC60?
Άβαταρ μέλους
By Zeus
#496218 ^Ουτε καν...4.5κατι ειναι στο πάτωμα του 3008/Crossland X κτλ.. δηλαδή Q3/X1/E-Pace/XC40

Η παραπάνω κατηγορία παίζει στα 4.6κατι-4.7 (η f-pace ειναι πάνω απο 4.7)

Kilo το Lexus UX το είδες;
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#496274 Οδηγησα σημερα το DS7 , Rivoli version

Το αυτοκινητο εινα πολυ ομορφο. Ξεκινωντας απεξω , εχει πολυ ξεχωριστη μουρη ενω τα φωτιστικα του ειναι μοναδικα, και εμπρος και πισω.
Ανοιγεις την πορτα και βλεπεις ενα εσωτερικο πολυτελειας , με αρκετα μπλινκ μπλινκ , ωραια καθισματα, ωραια δερματινη επενδυση γυρω γυρω .
Η θεση του οδηγου ου φανηκε αρκετα ψηλη, περισσοτερο απο αλλα αμαξια που δοκιμασα προσφατα , περισσοτερο απο οσο περιμενα βλεποντας το απεξω
Εχει αρκετα κοιτα στοιχεια με το 5008 (πχ ο τεμπελης, ο αυτοματος μοχλος ταχυτητων κα) ., Η οθονη στο κεντρο ειναι πολυ χορταστικη αλλα για καποιο λογο δε μας βολεψαν τα κοντρολ
Στη συντομη ωριαια βολτα μας, παιζοντας και οι δυο οσο μπορουσαμε εν στασει ή εν κινησει ηταν το συστημα που βρηκαμε λιγοτερο φιλικο και πιο δυσκολο να μαθεις .

Στο δρομο το βρηκα της αρεσκειας μου. Πολυ ησυχο απο ολες τις αποψεις (πρεπει να ειναι το πιο ησυχο αμαξι απο ολα οσα δοκιμασα) , στιβαρο, με καλη ορατοτητα εμπρος και πλαι (πισω οχι τοσο) . αναρτηση ικανοποητικη (αλλα δε δοκιμασα και την ειδικη με την καμερα) . Τα βοηθηματα οδηγησης ολα οκ αν και το lane assist ολο διορθωνε γιατι το αμαξι τραβαγε λιγο δεξια (..?)

Παμε τωρα στα αρνητικ.
Απ την πρωτη στιγμη που το ειδαμε στην εκθεση, αυτο το χρυσαφι στις φωτο, μας φανηκαν οι πισω χωροι οχι και τοσο μεγαλοι .
Το leg room πισω ειναι μικρο, με τα καθισματα στη θεση που συνηθως τα εχουμε οι πισω ειχα χωρο ισα ισα για τα ποδια ενηλικων.
Δεν ξερω πως το καταφερανε να εχει τοσο λιγο χωρο, πρεπει να ηταν μικροτερο ολων, και απο τοCX5 και το XC60
Μετα ειδαμε το χωρο αποσκευων και η απογοητευση συνεχιστηκε και εκει, συγκριτικα δηλαδη με τα δυο ψευτο7θεσια που εχω στη λιστα με την 3η σειρα ριγμενη (5008 & Tiguan allspace) η διαφορα ειναι πολυ μεγαλη
Νομιζω απο αυτο το σημιο και μετα ημασταν biased , σε σημειο που σκεφτηκαμε να μην κανουμε καν το test drive αλλα υπερισχυσε η λογικη μιας και καναμε τοσο δρομο

Μερικα ενδιαφεροντα που εμαθα
Α) σερβις σε ολη τη Βιεννη μπορεις να κανεις μονο σε ενα σημειο ! εκειθ που πηγα και το πηρα, δεν υπαρχει αλλο μερος σε ολη την πολη 
Προσωπικα δε με βολευει καθολου, Βεβαια ο πωλητης μου λεει αγοραζετε premium  προιον , σας καλυπτουμε με home pick up & delivery και οχημ αντικαταστασης
Δε ρωτησα αλλα υποθετω με το αζημιωτο
Β) απο τον Ιουλιο και μετα θα βγαινει και σε μελι – σκουρο καφε χρωμα το εσωτερικο με τα δερματα και τις επενδυσεις
Απο φωτο που εχω δει, αν ειναι μια φωρα ωραιο ηδη, με αυτο το συνδιασμο γινεται αλλο τοσο, ειναι απαιχτο

Συμπερασμα.
Εξαιρετικης αισθητικης αμαξι, μεσα εξω. Να τονισω τα εξαιρετικα χρωματα που δινει σε μεταλλικο
Φαινεται καλοφτιαγμενο στις λεπτομερειες και η κυληση του ειναι αρχοντικη .
Διαθετει ολες τις συγχρονες ανεσεις και γενικα ειναι μια επιλογη που ξεχωρισει

Απο τιμες μου βγαινει με τη διπλωματικη εκπτωση , τουμπανο με ολα τα εξτρα περι τα 38Κ στο χερι , σχεδον οσο και το 7θεσιο tiguan αντιστοιχα φορτωμενο ε ολο τον καταλογο των εξτρα
Αν δεν εχει κανεις θεμα με το χωρο αναμεσα στα δυο πακετα για τα ιδια λεφτα το DS7 ειναι μακραν εμπρος
ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα