Ξεκινας απο Κομοτηνη διπλωματουχος, με μηχανη, για π#υτσο.
Φτανεις Σαλονικα, δεν ριχνεις ουτε π#υτσο, και χανεις διπλωμα για 3 μηνες.
Συνεχιζεις για Λάρισα, χωρις διπλωμα, αλλα με μηχανη, ξανα για π#υτσο.
Λογικα στη Λάρισα, ειτε θα φας π#υτσο ειτε θα κλαις κανα μηχανακι.
Παρε ΟΣΕ, η πηγαινε το πολυ μεχρι Κατερινη. Λογικα εκει τουλαχιστον θα το βρεξεις το εργαλειο...
nomarxis έγραψε:Δεν κατάλαβα το πρώτο υστερόγραφο. Τι σχέση έχει ποιος κάλεσε το 100: Τι κλήση έφαγε χωρίς αστυνομικό αυτόπτη μάρτυρα και σε ποιο λογαριασμό αναφέρεσαι;
Αφού γλιτώσαμε από ακυβέρνητο όχημα, σήμερα ένα Megane Station, με οδηγό αυτή τη φορά, είχε διαφορετική κατάληξη., ευτυχώς μόνο με υλικές ζημιές και πολλά νεύρα
![]()
![]()
Στο παρκινγκ σε μεγάλο εμπορικό σήμερα το πρωί έψαχνε θέση ο υπαίτιος και όταν την βρήκε ήταν λίγο πιο μπροστά απ΄οτι έπρεπε. Καρφώνει λοιπόν την όπισθεν και πέφτει επάνω μου. Ήμουν ήδη σταματημένος, του κόρναρα, μα ήταν αργά...
Είχε δώσει αρκετό γκάζι και σε συνδυασμό με το διπλό φρενάρισμά μου ( αντίδραση, μη με ρίξει κάτω από τη δύναμη της πρόσκρουσης ) το μηχανάκι μου σφήνωσε ανάμεσα σε προφυλακτήρα και πόρτα του.
Ο οδηγός βγήκε και έλεγε κάτι γαλλικά για ¨απόσταση¨...δεν καταλάβαινα οπότε πήρε την αστυνομία..
Στην οποία ¨σχεδόν¨ ισχυρίστηκε ότι έπεσα πάνω του.. Εκεί τα πήρα άσχημα και ανέφερα μέχρι και ότι θα ανατρέξω στις κάμερες του καταστήματος..Επίσης ανέφερα πως εγώ δεν ήθελα να τους καλέσουμε
![]()
Εν τέλει του είπαν πως φταίει και να φτιάξουμε τη φιλική δήλωση και θα τα βρουν οι ασφάλειες. Το χαρτί το συμπλήρωσα εγώ και υπέγραψε τελικά πως έπεσε με όπισθεν πάνω μου...
Μία υπόθεση μισής ώρας την τραβήξαμε ένα 2ωρο![]()
![]()
![]()
Πόσο δύσκολο ρε γμτ να αποδεχθούν κάποιοι ένα σφάλμα..με χτύπησες, ευτυχώς είμαι καλά, πάμε στα διαδικαστικά να τελειώνουμε...
ΥΓ. Άφησα αυτόν να καλέσει την αστυνομία... Πήρε λοιπόν την κλήση του + το λογαριασμό για την παρουσία 3 αστυνομικών στο χώρο του συμβάντος.
ΥΓ2. Δε ξέρω αν φαίνεται καλά στη φωτογραφία, αλλά εγώ βλέπω σπασμένο φτερό και μάσκα, λαβωμένο λάστιχο και στραβή ζάντα. Το κατάλαβα και στη μετέπειτα οδήγηση....![]()
ΥΓ3. Γιατρέ, αφού δε χτύπησε κανείς, τα υπόλοιπα φτιάχνονται...
< Note >
nomarxis έγραψε:Μα να μην ενδιαφερθεί αν έχω χτυπήσει? Δίκυκλο χτύπησες ρεεεε.....![]()
.
Περαστικά σου nomarxis και ποτέ ξανά.
Αυτό γιατί σε παραξενεύει;
Ζώα έχει παντού.
Από το Redmi Note 4
Fiat Panda 7,6l/100km
Serf έγραψε:Προφανώς αν καλέσεις άσκοπα την αστυνομία πληρώνεις. Το ίδιο ισχύει κι εδώ και είναι ένα 80ρι ευρώ η επίσκεψη.nomarxis έγραψε:Δεν κατάλαβα το πρώτο υστερόγραφο. Τι σχέση έχει ποιος κάλεσε το 100: Τι κλήση έφαγε χωρίς αστυνομικό αυτόπτη μάρτυρα και σε ποιο λογαριασμό αναφέρεσαι;
Αφού γλιτώσαμε από ακυβέρνητο όχημα, σήμερα ένα Megane Station, με οδηγό αυτή τη φορά, είχε διαφορετική κατάληξη., ευτυχώς μόνο με υλικές ζημιές και πολλά νεύρα
![]()
![]()
Στο παρκινγκ σε μεγάλο εμπορικό σήμερα το πρωί έψαχνε θέση ο υπαίτιος και όταν την βρήκε ήταν λίγο πιο μπροστά απ΄οτι έπρεπε. Καρφώνει λοιπόν την όπισθεν και πέφτει επάνω μου. Ήμουν ήδη σταματημένος, του κόρναρα, μα ήταν αργά...
Είχε δώσει αρκετό γκάζι και σε συνδυασμό με το διπλό φρενάρισμά μου ( αντίδραση, μη με ρίξει κάτω από τη δύναμη της πρόσκρουσης ) το μηχανάκι μου σφήνωσε ανάμεσα σε προφυλακτήρα και πόρτα του.
Ο οδηγός βγήκε και έλεγε κάτι γαλλικά για ¨απόσταση¨...δεν καταλάβαινα οπότε πήρε την αστυνομία..
Στην οποία ¨σχεδόν¨ ισχυρίστηκε ότι έπεσα πάνω του.. Εκεί τα πήρα άσχημα και ανέφερα μέχρι και ότι θα ανατρέξω στις κάμερες του καταστήματος..Επίσης ανέφερα πως εγώ δεν ήθελα να τους καλέσουμε
![]()
Εν τέλει του είπαν πως φταίει και να φτιάξουμε τη φιλική δήλωση και θα τα βρουν οι ασφάλειες. Το χαρτί το συμπλήρωσα εγώ και υπέγραψε τελικά πως έπεσε με όπισθεν πάνω μου...
Μία υπόθεση μισής ώρας την τραβήξαμε ένα 2ωρο![]()
![]()
![]()
Πόσο δύσκολο ρε γμτ να αποδεχθούν κάποιοι ένα σφάλμα..με χτύπησες, ευτυχώς είμαι καλά, πάμε στα διαδικαστικά να τελειώνουμε...
ΥΓ. Άφησα αυτόν να καλέσει την αστυνομία... Πήρε λοιπόν την κλήση του + το λογαριασμό για την παρουσία 3 αστυνομικών στο χώρο του συμβάντος.
ΥΓ2. Δε ξέρω αν φαίνεται καλά στη φωτογραφία, αλλά εγώ βλέπω σπασμένο φτερό και μάσκα, λαβωμένο λάστιχο και στραβή ζάντα. Το κατάλαβα και στη μετέπειτα οδήγηση....![]()
ΥΓ3. Γιατρέ, αφού δε χτύπησε κανείς, τα υπόλοιπα φτιάχνονται...
< Note >
Τουλάχιστον βγάζουν τις βενζίνες και τα έξοδα των οχημάτων έτσι.
Giannik λαμβάνει;

< >
< Note >
Serf έγραψε:Και ποιος αποφασίζει το ασκοπο; Ο ίδιος ο αστυνομικός; Και δικαστής;Ο ίδιος ο αστυνομικός.
< Note >
Πχ σε τροχαίο μόνο με τραυματισμό ή αν χτυπήσει ο συναγερμός στο σπίτι και δεν έχει ίχνη παραβίασης.
Γενικά δεν καλείς αν δεν υπάρχει αξιοποινη πράξη ή κάποια απόδειξη αυτής.
< >
dimik έγραψε:Γενικά δεν καλείς αν δεν υπάρχει αξιοποινη πράξη ή κάποια απόδειξη αυτής.
< >
Ναι, δεν πρεπει να ναι ακριβως ετσι. Δλδ αν εγω καποιον να χαλβαδιαζει καποιος το σπιτι του dimik, και με φανει κομματακι υποπτος, να μην καλέσω τα bad boys γιατι ακομα δεν το ανοιξε... οποτε δεν παιζει αξιοποινη πραξη?
Θα ελεγα οτι μαλλον ειναι στην κριση του οργάνου καθαρά.

corsair έγραψε:dimik έγραψε:Γενικά δεν καλείς αν δεν υπάρχει αξιοποινη πράξη ή κάποια απόδειξη αυτής.
< >
Ναι, δεν πρεπει να ναι ακριβως ετσι. Δλδ αν εγω καποιον να χαλβαδιαζει καποιος το σπιτι του dimik, και με φανει κομματακι υποπτος, να μην καλέσω τα bad boys γιατι ακομα δεν το ανοιξε... οποτε δεν παιζει αξιοποινη πραξη?
Θα ελεγα οτι μαλλον ειναι στην κριση του οργάνου καθαρά.
Υπάρχει αστυνομικός της γειτονιάς ο οποίος μοιράζει το κινητό του πολλές φορές και πόρτα πόρτα για περίεργα που παρατηρεί ο οποιοσδήποτε.
Επίσης μπορείς να πάρεις και να ενημερώσεις το τοπικό ΑΤ και να κρίνουν αυτοί αν θα στείλουν κάποιον.
Απο εκεί και πέρα αν δεις κάποιον να κοιτάζει ένα σπίτι και πάρεις την άμεση δράση δηλαδή απαιτήσεις άμεση παρουσία, τον ελέγξουν και δεν έχει τίποτα πάνω του ή δεν είναι καταζητουμενος θα την φας.
< >
KiloMeater έγραψε:Εδώ το έχουνε αυτό στα ασθενοφόρα, άμα τα καλέσεις για την πλάκα , ξηλώνεσαιΕδώ πάλι, ορισμένοι τα ασθενοφόρα τα έχουν για ταξί (ακόμη και κυριολεκτικά μερικές φορές)
< >
Renault Clio II phase2 1.4 2001-2009
VW Golf 1.4TSi 122 DSG 2009-2013
Renault Clio IV 1.5DCi 2014-
Mazda MX-5 NB 1.6('00) 2016-

, ευτυχώς μόνο με υλικές ζημιές και πολλά νεύρα
Επίσης ανέφερα πως εγώ δεν ήθελα να τους καλέσουμε