Forum για τα πρωταθλήματα rally, WRC, ERC, Dakar
Άβαταρ μέλους
By nafpaktos
#493332 Απλα εγω εμεινα εκπληκτος γιατι οδηγει ενα αμαξι αγνωστο σε αυτον με συνολικα τρεις μερες τεστ σε χωμα το οποιο ανηκει ΚΑΙ σε νεα γενια με την οποια δεν ειχε καμμια επαφη ενω οι αλλοι ρεμπεσκεδες τα τρεχουν ηδη ενα χρονο.Χωρις να εχει φερει το αμαξι στα μετρα του και χωρις να
το εχει συνηθισει χωρις ομαδα στημενη γυρω απο αυτον κανει παπαδες,τι να πω εγω τωρα;;;; Τη σειρα εκκινησης δεν την αναφερω αφου δεν ειναι ο μονος με καλη σειρα.Μαλλον δεν θα ξαναπερασει τελικα αλλος σαν και αυτον. Βαλτε το all liive παιδια,δωρεαν ειναι για την ωρα,οταν δουλευει ειναι φοβερο.Σα να εισαι στον αγωνα απο κοντα.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#493353 Λεμπ βιαζει παρα φυση απαντες.Oλοι με ιδια επιλογη ελαστικων.
Άβαταρ μέλους
By tsilis
#493355 1os στην ειδική των 31χλμ !

Ο καλύτερος όλων των εποχών και ας ήμουν με τον Γκρονχολμ τότε.
Τους βιάζει κατά συρροή και εξακολούθηση!!

Υ.Γ sorry, δεν τελειωσε η ειδική ακόμη, αλλά έχω τρελλαθεί να τον βλέπω να ρίχνει σε ομόσταβλους και ετερόσταβλους πρωταθλητές και γουαναμπήδες!
Άβαταρ μέλους
By nafpaktos
#493367 Ποτε δεν τον συμπαθησα.Οδηγικα ομως του βγαζω το καπελο.Χαιρομαι που εχω παρακολουθησει ολη του την πορεια.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#493380 τα λεμε χρονια ολα αυτα.Αλλα καποιοι ελεγαν σαχλαμαρες περι αυτοκινητου που εχει φτιαχτει για αυτον,οτι ειχε η ομαδα μεγαλο μπατζετ,οτι οι αλλοι οδηγοι επαιρναν εντολες για να κοψουν(ο Σορντο δλδ :svivhaha: )οτι δεν υπηρχε συναγωνισμος τοτε οπως συμβαινει τωρα , και πολλες αλλες pipes.
Άβαταρ μέλους
By DAP
#493393 Δεν γινεται....Κατι πρεπει να σου'χει κανει ο κοντος και εχεις γινει ο πιο ενθερμος οπαδος του.... :lol: :lol: :lol: :lol:
Αληθεια ρε Δημ. εχεις βρει κανα κουσουρι πανω του; Ενα,οτιδηποτε ρε γαμωτο...
Άβαταρ μέλους
By dimviii
DAP έγραψε:Δεν γινεται....Κατι πρεπει να σου'χει κανει ο κοντος και εχεις γινει ο πιο ενθερμος οπαδος του.... :lol: :lol: :lol: :lol:
Αληθεια ρε Δημ. εχεις βρει κανα κουσουρι πανω του; Ενα,οτιδηποτε ρε γαμωτο...

οχι δεν εχω βρει κανενα.Για τον Οζιε εχω βρει πολλα.Αμα θες να στα πω. :twisted:
Άβαταρ μέλους
By DAP
#493405 Ασε για τον Οζιε βρηκα και γω και μαλιστα για μενα αρκετα σοβαρα...για τον δικο σου τιποτα;Ουτε ενα;Αμα λεω γω οτι κατι σου΄χει κανει....

Συγνωμην παιδια για το :offtopic: αλλα το πεισμα αυτου του ανθρωπου.... :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By fabiawrc
#493413 Μπράβο στο Σορντο το παλεύει και ειναι 2.9 πίσω από τον κοντό. ΑΧΏΝΕΥΤΟΣ και για εμένα αλλα τι να λέμε είναι ρομπότ. Δεν ξέρει τι σημαίνει ψυχολογική πίεση.
Άβαταρ μέλους
By cmarin
#493466 Ναι, είναι cool blood!!
Παρόλο που δεν έχει σταματήσει την αγωνιστική του δραστηριότητα (WTCC, Rally X, Dakar, κάτι ραλλυ με 306maxi και DS3 WRC κλπ) ένα νέο αυτοκίνητο, δεν μαθαίνεται τόσο γρήγορα, το'χει στα γονίδια του!
Κι εγώ με τον ψηλό τον φινλανδό ήμουν και τον αντιπαθούσα. Respect όμως για όλη την πορεία του και respect για το Μεξικό.
Αυτό που πρέπει να προβληματίσει, είναι το επίπεδο των υπολοίπων.
Άβαταρ μέλους
By cmarin
#493468 Δεν πρόλαβα να τον εκθιάσω και έχασε 2 λεπτά από λάστιχο. :s_no
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#493469 SAT 15:01 - SS14: LOEB
He completes safely. But having to change a tyre and dropping more than two minutes has dropped him from first to fifth. "It was a stone on the line. Nothing really bad. I didn't think I'd have a puncture for that but I had one."
Άβαταρ μέλους
By kubiak
#493488 Όπως και να το δεις είναι είδηση ότι σκάνε και τα λάστιχα του Loeb...
Άβαταρ μέλους
By nafpaktos
#493502 Ωραίος αγώνας πάντως μέχρι στιγμής στην κορυφή.Έχει ψωμί ακόμα.
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
#493517 Πολυ ωραιος αγωνας μεχρι στιγμης.

Καταπληκτικος, απιθανος Λεμπ αλλα ατυχος, κριμα γιατι θα βλεπαμε φοβερη μαχη με Οζιε. ΜΑΚΑΡΙ αυτη η εμφανιση να του δωσει κινητρο και για πληρη εμπλοκη του χρονου.

Εξαιρετικος και ο Οζιε σημερα, δειχνει την κλαση του και την ταχυτητα του. Ο αγωνας δεν τελειωσε ακομα βεβαια...