κι εγώ θέλω να μπω σε πίστα με το ταπεR...
Amen and a-women!

IKE έγραψε:Δεν έχει σημασία η πραγματικότητα παίδες, σημασία έχει ποιος θίγεται από αυτή.

Zeus έγραψε:Κι εδώ βλέπουμε τις υπερβολικές κλίσεις που παίρνει το evo στρίβοντας με 30..
KiloMeater έγραψε:Καμία φωτο δράσης έχετε; Κάνα ανάποδο, καμία καπνισμένη κτλ
Αυτές είναι λίγο άχαρες, ένα αμάξι πλυμενο δείχνουν, μπορεί να πήγαινε και με 30
Βγάζαμε και εμείς στα μέγαρα με τα μηχανάκια αλλά είχε λίγο δράση, κάνα γόνατο κάτω κτλ :-)
bihlas87 έγραψε:Τι ωραία περνάτε ρε παιδιά... όχι σαν κάτι λινάτσες σαν εμένα που τα κάνουν σε δημόσιο δρόμο και γ@μιούνται στις μπαριέρες
Anonymous Founder έγραψε:Μην λες χαζά, οι περισσότεροι εδώ μέσα δεν έχουμε πατήσει σε πίστα και δεν νομίζω πως επίσης είμαστε και περιστερές όταν οδηγούμε.
Λίγη σύνεση θέλει πάντα και να αφήνεις πάντοτε περιθώρια.
IKE έγραψε:Δεν έχει σημασία η πραγματικότητα παίδες, σημασία έχει ποιος θίγεται από αυτή.
Nikos! έγραψε:Απαγορεύονται οι πλαγιολισθήσεις στα Μέγαρα και δεν είμαστε τίποτα κάΝγκουρες να κάνουμε δριφτ και να χάνουμε χρόνο.![]()
Deleted User 1 έγραψε:Nikos! έγραψε:Απαγορεύονται οι πλαγιολισθήσεις στα Μέγαρα και δεν είμαστε τίποτα κάΝγκουρες να κάνουμε δριφτ και να χάνουμε χρόνο.![]()
Ο φίλος με το λευκό S2K είχε διαφορετική άποψη πάντως.
bihlas87 έγραψε:(...)
ApexS2000_1 by Timos Koulouridis, on Flickr

, κόστος μηδαμινό.

Μα η κίτρινη ήταν στο συγκεκριμένο σεκτορ. Ίσως ο […]
Μιας και επέστρεψα Τσεχία, κόστος ελληνικών διοδίω[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]