g8777 έγραψε:Μπιχλα μια από αυτές τις μέρες πήγαινε στο κοντινότερο ΑΤ και κατέθεσε οικειοθελώς το δίπλωμά σου, θα είναι η πολυτιμότερη προσφορά σου στην Κομοτινιωτικη κοινωνία. Σοβαρά στο γράφω, ελπίζω το hangover από το πάρτι που ζεις να μην έρθει απότομα με ανακριτικο τροχαίας, νοσοκομείο για αλκοτέστ χειροπέδες και κατάρες από τους απέναντι συγγενείς. Δεν είναι ότι έκανες |λογοκρισία| (όλοι την έχουμε κάνει) είναι ότι είσαι τόσο αναισθητος που περιμένεις να γελάσουμε και να καυλαντισουμε με τον ζαμανφουτισμο σου. Απλά μερικές φορές δεν πάει έτσι, υπάρχουν και όρια.Thumbs up!
https://www.google.ch/maps/@47.3482556,8.5659007,3a,73.3y,74.02h,86.61t/data=!3m7!1e1!3m5!1sTh5vUBtLf7nu0BMtDE7HzQ!2e0!6s%2F%2Fgeo1.ggpht.com%2Fcbk%3Fpanoid%3DTh5vUBtLf7nu0BMtDE7HzQ%26output%3Dthumbnail%26cb_client%3Dmaps_sv.tactile.gps%26thumb%3D2%26w%3D203%26h%3D100%26yaw%3D133.92398%26pitch%3D0%26thumbfov%3D100!7i13312!8i6656
Πριν 2 εβδομάδες πάμε εδώ επίσκεψη, οικογενειακώς, νύχτα 19:00 . Έχουμε ξαναπάει πολλές φορές και αυτό που βλέπεται είναι οι θέσεις πάρκινγκ επισκεπτών: με τις κίτρινες γραμμές και τα τσιμεντένια στηθαία + τέρμα πάνω στη μάντρα αριστερά από το μονοπάτι με τη σωλήνα στη μέση ( 2 θέσεις) + δεξιά από το μονοπάτι ( 3 θέσεις ).
Όταν πηγαίνω μόνος παρκάρω συνήθως στα κίτρινα, όταν όμως πηγαίνουμε με τον μικρό παρκάρουμε στα τέρμα πάνω γιατί είναι λίγο δύσκολη η αποβίβαση-επιβίβαση με τον μικρό, μιας και τα τσιμεντένια είναι ψηλά και βρίσκει η πόρτα.
Στην προ 2 εβδομάδων επίσκεψη λοιπόν, φτάνουμε και είναι ελεύθερες 2 θέσεις στις πάνω ( μάντρα ). Η αριστερή ( αριστερά από το μονοπάτι ) και η μεσαία στις 3 θέσεις δεξιά από το μονοπάτι. Επιλέγω αυτή. Ανεβαίνω, ευθυγραμμίζομαι, αλλά δεν παρκάρω κανονικά, πρέπει να βγουν η γυναίκα και ο μικρός καθώς δεν θα χωρούσαν μετά ( στενές θέσεις ). Αριστερά μου παρκαρισμένο ήταν ένα Α3 και δεξιά μου ένα Golf.
Η αποβίβαση διαρκεί περίπου 2 λεπτά ( συνήθως διαρκεί λιγότερο, αλλά εκείνο το βράδυ είχαμε βρεγμένα μπουφάν και παπούτσια που έπρεπε να αντικατασταθούν με στεγνά από το πορτμπαγκάζ + σκουφί κασκόλ λόγο κρύου ).
Τελειώνει η σύζυγος με το ντύσιμο, βγάζει έξω τον μικρό και κλείνει την πόρτα.
Στο μεσοδιάστημα βλέπω μία κυρία να μπαίνει σε ένα Espace ( ήταν παρκαρισμένο στη πρώτη θέση αριστερά του μονοπατιού και να φεύγει ) εκεί σκέφτηκα : ¨χάθηκε να φύγεις πιο νωρίς να παρκάρω από εκείνη τη πλευρά με τη δεξιά θέση ελεύθερη¨ ( θα γινόταν πιο εύκολη η αποβίβαση του μικρού, χωρίς να περιμένω ).
Αφού έκλεισε η πίσω δεξιά πόρτα λοιπόν, βάζω D, αφήνω το φρένο να ρολάρει το αμάξι να παρκάρω. 4 μέτρα ήθελα απλά ευθεία. Εκείνη τη στιγμή καταλαβαίνω πως κινείται και το Α3. Πατάω φρένο ....πατάω πολύ δυνατά το φρένο, καθώς βρίσκομαι στη φάση : ¨ποιος τσουλάει? αυτός ή εγώ? δυνατά το φρένο ............... αυτός τσουλάει¨...
Αστραπιαία περνά το παρελθόν από το μυαλό μου.....¨ κανένας δεν μπήκε στο Α3 ( που ήταν και δίπλα μου ) μα στο Espace που ήταν 10 μέτρα παραπέρα¨ ..... Το Α3 έχει φύγει πλέον προς τα πίσω μου...γυρνώ το κεφάλι και δε βλέπω κανέναν μέσα..ξανά το κεφάλι πίσω
¨κανένας μέσα....είμαι σίγουρος...βλέπω τη στεφάνη του τιμονιού, μα άνθρωπο δεν βλέπω¨...κιβώτιο στο P και βγαίνω έντρομος να δω που είναι η γυναίκα με τον μικρό και την κατάληξη του ακυβέρνητου AUDI.... Η γυναίκα μου με τον μικρό ευτυχώς είχαν παραμείνει στα δεξιά μου ( πίσω από το Golf δηλαδή ) και το Α3 κατέληξε με φόρα πλέον στη μάντρα ( στο google maps πίσω από τον κίτρινο κάδο με τα μπάζα, μιάς και δεν υπήρχαν άλλο τα έργα ).
Πέρασε δηλαδή με φόρα , 2 πεζοδρόμια και έναν δρόμο διπλής κατεύθυνσης ( με όριο 30 ) χωρίς ναι, ευτυχώς χωρίς να χτυπήσει κάποιον . Με την σύζηγο κοιταζόμασταν απορημένοι και σαστισμένοι τι έγινε και κατέληξε αυτό το αμαξι εκεί....
Στο google maps δε φαίνεται καθαρά, αλλά εκεί που ήταν παρκαρισμένο και θα πάρκαρα και εγώ, έχει μία πολύ μικρή κλίση το έδαφος και μετά γίνεται πλέον πολύ απότομο και κατηφορικό...γι΄αυτό μάλλον και δεν του τσούλησε αμέσως μόλις πάρκαρε.
Με το ¨μπαμ¨ δε βγήκε κανείς έξω, ( με τον κουμπάρο μου που θα πήγαινα επίσκεψη ) ψάξαμε στις πολυκατοικίες και βρήκαμε τον ιδιοκτήτη...στο μεσοδιάστημα πήγα και είδα από το παράθυρο ( όσο μπορεί κάποιος να καταλάβει από ένα μηχανικό κιβώτιο ) πως δεν είχε τραβήξει σίγουρα το χειρόφρενο και πως είχε νεκρά μέσα.
Συμπεράσματα : α) εάν έβρεχε η σύζηγος με τον μικρό θα είχαν ξεκινήσει για το μονοπάτι - σπίτι των κουμπάρων για να μη με περιμένουν στη βροχή . Αυτό σημαίνει πως εκείνη τη στιγμή μπορεί να περνούσαν πίσω από το Α3
β) Υπολογίσαμε την ταχύτητα που ανέπτυξε το Α3 στα 30-40km/h ( 25 μέτρα απότομης κατηφόρας ) όταν πέρασε το πρώτο πεζοδρόμιο..δε μπορώ να φανταστώ τις συνέπειες αν περνούσε ένα μικρό παιδί, κάποιος τέλος πάντων, που σίγουρα δεν θα άκουγε τίποτα και δε θα κοιτούσε αν από το πουθενά έρχεται ακυβέρνητο ένα αμάξι. Στο δε δεύτερο πεζοδρόμιο δε μπορώ να φανταστώ πάλι κάτι λιγότερο από έναν πολύ σοβαρό τραυματισμο ( σάντουϊτς Α3-μάντρας )
γ) εάν περνούσε αμάξι και χτυπούσαν σίγουρα το σοκ θα ήταν μεγάλο λόγο του απρόβλεπτου, αλλά δεν νομίζω να είχαμε τραυματισμούς.
δ) εάν αργούσαμε 2 λεπτά ίσως κατέληγε πάνω μας, απρόβλεπτα - ουρανοκατέβατα, αλλά πάλι δε νομίζω παρά για υλικές ζημιές....ίσως βέβαια αν αργούσαμε αυτά τα 2 λεπτά και να μη συνέβαινε καν
....ε) το Α3 πίσω έγινε χάλια..όλα...η δε μάντρα....τίποτα
στ) μεγάλο μας λάθος που δεν καλέσαμε την αστυνομία...ίσως ακούγεται βαρύ, αλλά μιλάμε για εγκληματική αμέλεια...πόσο μάλλον αν ήταν εις βάρος της γυναίκας και του παιδιού μου...απ΄οτι έμαθα θα έχανε το δίπλωμα για 2 μήνες.
ζ) ο κουνιάδος, φανατικός της βενζινοκίνησης με Impreza Sti στη κατοχή του, είπε πως το Α3 συντονίστηκε από τον diesel κινητήρα μου που δούλευε στο ρελαντί 2 λεπτά δίπλα του, γι΄αυτό και τσούλησε.
ου ου....ξου ξου βρωμοdiesel
Σπάνιο, αλλά συμβαίνει λοιπόν, μακριά από εμάς, πάντα χειρόφρενο...
Μακάρι να είχα μια GO PRO να ήταν πιο εύκολη η περιγραφή....
Ειναι βλακες ρε πουστη μου....
1
Τέσσερις καραμπόλες στον περιφερειακό δρόμο της Θεσσαλονίκης
http://www.seleo.gr/thessalonikh/264044 ... ssalonikis
2
Τροχαίο ατύχημα - Αυτοκίνητο πήγαινε ανάποδα - Κλειστή η Μουδανιών
http://www.seleo.gr/thessalonikh/264122 ... -moudanion
3
Έχασε τον έλεγχο κι έπεσε από γέφυρα στη Χαλκιδική
http://www.seleo.gr/voreia-ellada/xalki ... oto-vinteo
https://jimmuclarku.blogspot.com/
Κοίτα πόσο μεγάλη είναι η νησίδα και σε "κατευθύνει" να πας προς "τα πάνω" οπως βλέπεις στο χάρτη ερχόμενος από τα δεξιά.
https://www.google.gr/maps/dir/40.49540 ... !3e0?hl=el
Ο τύπος βγήκε προς "τα πάνω" καταλαβαίνει κατευθείαν! πως έβγαινε προς Θεσ/νικη κ έκανε αναστροφή εκεί ως είχε κ πήγε ανάποδα καμια 100 200 μέτρα...
https://jimmuclarku.blogspot.com/
Δες τε τη διασταυρωση με το ανθρωπακι του Google, ειναι για μπατσες οι υπευθυνοι εκει.... δυο ταμπελες χαμηλα πισω απο χορτα σχεδον ξεθωριασμενες....... Ελεος!!!!!!
Η σύζυγος σχεδόν ούτε ταρακουνήθηκε, ευτυχώς γιατί ήταν κ το παιδί μέσα.
Τέλος καλό. Θα μπορούσε κ χειρότερα.

< >
When the going gets tough, the tough get going
elteo έγραψε:Με ένα προφυλακτήρα είσαι οκ.
όπως το βλέπω κ το αισθάνομαι κινείται κ το φανάρι, ίσως έσπασαν οι βάσεις του. Θα κατεβώ να ανοίξω καπώ σήμερα. Και το είχαμε αλλάξει πριν 10 μήνες γιατί τα παλιά θόλωσαν. Επίσης η μάσκα ίσως χρειάζεται.
Ευτυχώς από υλικές ζημιές που δεν άνοιξαν οι αερόσακοι.
Η
προσέχει γενικά αλλά ήταν που δεν ακινητοποιήθηκε εντελώς. Ο άλλος ερχόταν αέρα, ούτε καν φρέναρε, πόσο μάλλον να στρίψει τιμόνι.Αλλά στα τέτοια του, leasing είχε. Κατέβηκε με χαμόγελο, πολύ χαλαρός

Εν τω μεταξύ είχα μόλις τελειώσει από ένα χειρουργείο που δεν το λες κ εύκολο, είχε ανεβεί η αδρεναλίνη, κ είχα ξαναμιλήσει με τη
πριν λίγο. Οπότε βλέποντας τον αριθμό του κινητού της όταν μου τηλεφώνησε ξανά, λέω "ωχ, κάτι συνέβη", χτύπησε η αδρεναλίνη peak. 6η αίσθηση.Πάλι καλά να λέμε.
When the going gets tough, the tough get going
g8777 έγραψε:Μπιχλα μια από αυτές τις μέρες πήγαινε στο κοντινότερο ΑΤ και κατέθεσε οικειοθελώς το δίπλωμά σου, θα είναι η πολυτιμότερη προσφορά σου στην Κομοτινιωτικη κοινωνία. .
Στο fb διαβαζω οτι αυτο που εγραψες πραγματοποιηθηκε αλλα οχι οικειοθελως
Geo f1 έγραψε:g8777 έγραψε:Μπιχλα μια από αυτές τις μέρες πήγαινε στο κοντινότερο ΑΤ και κατέθεσε οικειοθελώς το δίπλωμά σου, θα είναι η πολυτιμότερη προσφορά σου στην Κομοτινιωτικη κοινωνία. .
Στο fb διαβαζω οτι αυτο που εγραψες πραγματοποιηθηκε αλλα οχι οικειοθελως![]()
link
να βγει ο bihlas στο τηλ...
φίλος μου κατάφερε να τον γράψουν για ταχύτητα με panda 1.2 70hp... στον αυτοκινητόδρομο...
Amen and a-women!

g8777 έγραψε:Μπιχλα μια από αυτές τις μέρες πήγαινε στο κοντινότερο ΑΤ και κατέθεσε οικειοθελώς το δίπλωμά σου, θα είναι η πολυτιμότερη προσφορά σου στην Κομοτινιωτικη κοινωνία. Σοβαρά στο γράφω, ελπίζω το hangover από το πάρτι που ζεις να μην έρθει απότομα με ανακριτικο τροχαίας, νοσοκομείο για αλκοτέστ χειροπέδες και κατάρες από τους απέναντι συγγενείς. Δεν είναι ότι έκανες |λογοκρισία| (όλοι την έχουμε κάνει) είναι ότι είσαι τόσο αναισθητος που περιμένεις να γελάσουμε και να καυλαντισουμε με τον ζαμανφουτισμο σου. Απλά μερικές φορές δεν πάει έτσι, υπάρχουν και όρια.Βρε γκαντεμόσαυρε ολκής, Σαββατογεννημένος είσαι? Χθες τα πίναμε με RealZeus και λοιπούς στη Θεσσαλονίκη, φεύγω για να συναντήσω έναν ξάδερφο στο κέντρο. Δεν τον πρόλαβα εκεί, παίρνω μια μπύρα για σβήσιμο για να μιλήσω σε κάτι κοπέλες που καθόταν δίπλα μου, έκανα τρελό χαβαλέ με την μια αλλά μου είπε ότι "έχει αγόρι".
Φεύγοντας με σταματάει μια κούκλα μπατσίνα για έλεγχο, περνούσαν τα πιτσιρίκια ξεκράνωτα με τα παπιά και ξερογκαζιές και σταμάτησε εμένα η κάργια επειδή της άρεσε η μηχανή.
-Σε αυτή αν βάλεις στρογγυλό φανάρι θα γίνει κούκλα.
-Μπορεί άλλα εγώ ταξιδεύω, δεν θα παλεύεται ο αέρας χωρίς ζελατίνα.
-Σοβαρά ταξιδεύεις?
-Από Κομοτηνή ήρθα προχθές και φεύγω για Λάρισα αύριο. Το καλοκαίρι σκέφτομαι να γυρίσω την Ιταλία.
-Αχ, σοβαράααα? Μασούσε τσίχλα και έστριβε τις μπούκλες της.
Ο κοντός που ήρθε μετά παίζει να την γούσταρε και να ζήλεψε. Αν ήταν μόνη της παίζει να το γλίτωνα το αλκοτέστ... Μπορεί να μου έβγαινε και μαγκιά και να ζητούσα το κινητό της.
350 ευρώ σε 10 μέρες και αφαίρεση διπλώματος για 3 μήνες... Η Ιταλία άκυρη κι αυτό με ξενερώνει, μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι.
.
IKE έγραψε:Δεν έχει σημασία η πραγματικότητα παίδες, σημασία έχει ποιος θίγεται από αυτή.