Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#491724 Δεν μου αρέσει που σε μία στιγμή αδυναμίας πήρα χωρίς σκάλα τα μούσια και η μάπα μου είναι σαν ξεπουπουλιασμένο κοτόπουλο. :(
Δεν μου αρέσει ΚΑΘΟΛΟΥ που η :inlove: ισχυρίζεται ότι είμαι καλύτερος έτσι και να μην ξαναφήσω μούσι. :lipsealed:

Μου αρέσει που ήδη προμηθεύτηκα μπήρντ όϊλ και είμαι πανέτοιμος για αξυρισιά (τουλάχιστον) μέχρι το πάσχα.

:s_roses
Άβαταρ μέλους
By edmond
#492074 Μου αρέσει που ο νονός μας τερμάτισε στον μαραθώνιο που έγινε την Κυριακή στο Ναύπλιο. Το "δούλευε" καιρό τώρα, ίσως και μια 3ετία. Απο 5-6 χλμ και σιγά σιγά ανέβαινε, ώσπου διαπίστωσε οτι έχει τα πνευμόνια για το ύστατο.
Φοβερές στιγμές στον τερματισμό, όλοι μια αγκαλιά.
Μπράβο ρε Παυλάρα... :superman:
Άβαταρ μέλους
By glf
#492114 Μου αρέσει που ξαναέκανα την αίτηση για το κοινωνικό τιμολόγιο στο ρεύμα και διόρθωσαν τη φόρμα που κακώς με έκοβε πριν δυο βδομάδες.
Κάλιο αργά, job done.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#492177 Μου αρεσει το σερφαρισμα σε ενα φορουμ που ειμαι μελος απο το 2005. Και βρισκω παλια μου ποστς..

Πχ
13/01/2006

Καλησπερα και καλη χρονια σε ολους.
Πριν καποιες μερες αγορασα εναν 400αρη WD Sata.
Παρατηρησα λοιπον πως ενω εκανα copy paste απο αλλους δισκους στον 400αρη δεν υπηρχε κανενα προβλημα.Οταν ομως εκανα copy paste απο τον 400αρη στους αλλους δισκους τοτε το pc κολλουσε και κατω δεξια στο system tray μου εβγαζε ενα κιτρινο θαυμαστικο και εκει εμφανιζοταν μια ταμπελα που εγραφε Winows Delay Failure και unable to save H:/$mft.Try to save this file elsewhere.Μετα στο desktop μου εβγαζε το εξης μηνυμα:Unable to copy to ταδε αρχειο(εκει που ειχε κολλησει το copy paste).Το pc μετα απο αυτο δεν δουλευε σωστα.Μπηκα στο disc management με το ζορι και εκπληκτος ειδα οτι δεν εβρισκε καθολου τον 400αρη δισκο.Μετα απο restart ολα ρολοι..φυσικα μεχρι το επομενο copy paste..

Τα spec τou pc μου ειναι τα εξης.
Asus A8V deluxe
AMD athlon 64bit 3200 (s939) (venice)
RAM 4x512 Kingston 400
Thermaltalke 500watt τροφοδοσια
1)160gb WD IDE
2)80gb WD IDE (system)
3)500 gb Hitachi IDE
4)400 WD SATA ( ο προβληματικος???)
Καρτα γραφικων μια απλη 6200 128mb AGP 8X
Καρτα ηχου creative elite pro x-fi

Μπορει καποιος να βοηθησει σε αυτο το προβλημα?
Ευχαριστω

η αυτο
Εικόνα

Θα κλαψω
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#492482 Μ' αρέσει που έβγαλα την άδεια μου σαν ασφαλιστικός διαμεσολαβητής...
Ξεκινάμε με Υδρόγειο, Μινέττα και Ιντερσαλόνικα και βλέπουμε...
Άβαταρ μέλους
By gianik
MIXOStsi έγραψε:Μ' αρέσει που έβγαλα την άδεια μου σαν ασφαλιστικός διαμεσολαβητής...

Καλη αρχη ρε :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By stavrosg
MIXOStsi έγραψε:Μ' αρέσει που έβγαλα την άδεια μου σαν ασφαλιστικός διαμεσολαβητής...

Καλές δουλείες :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#492562 μ'αρέσει το certificate που μου έστειλαν στο mail

This participation certificate is presented to
on
March 8, 2018
Thank you for joining the first mission to touch the Sun! A memory card containing your name
will be included on the Parker Solar Probe spacecraft. Come with us as we plunge through the
Sun's atmosphere, closer to the surface than any spacecraft before it, facing brutal heat and
radiation conditions-and ultimately providing humanity with the first-ever close-up view of a star.
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#492583 Σας ευχαριστώ όλους...
Έχουν τεθεί βάσεις από τον πατέρα, οπότε από μένα εξαρτάται να κάνω το βήμα παραπάνω και να μεγαλώσω το χαρτοφυλάκιο.
Είναι αλήθεια ότι είναι δύσκολος χώρος και χρόνο με το χρόνο δυσκολεύει... Θα παλέψουμε...