Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#492012 α όχι εεε; :lol:

για πες τι έφαγες χθες γκεάκο; εγώ έφαγα μουσακά :shifty: και ένα μεγάλο κομμάτι τυρί :shifty: και μια μπανάνα :shifty: και ήπια και λίγο τσαγάκι με μέλι :shifty:

εσύ πώς τα πας με τη μία φρυγανιά; :shifty:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#492015 Light σήμερα γιατί έχουμε εκτάκτως 8χ8. :superman:

Μπιφτέκι γαλοπούλας με ρύζι ατμού
Τurkey burger with steamed rice 4,50 €
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#492016 το ρύζι υποτίθεται ότι σου δίνει ενέργεια για μεγάλο διάστημα, αλλά όσες φορές έχω φάει ρύζι ενέργεια δεν είχα :hmmm: εκτός αν στη δίνει κάνα 6ωρο μετά
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#492021 Ε ωραία γι αυτό θα κουμπώσω κάνα Νανού γυρνώντας σπίτι γιατί αυτά δίνουν αποδεδειγμένα ενέργεια χωρίς περιττές καθυστερήσεις. :shifty:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#492022 :lol: ναι εγώ το κάνω με molto αν είμαι πολύ πεσμένος :shifty: άμεση σοκολάτα και ζάχατη ο,τι καλύτερο :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By dimik
#492026 Φάτε την νέα Lacta κουβερτούρα γάλακτος, ότι καλύτερο εχω φάει σε σοκολάτα.

Έχει και με αλάτι για τους μερακλήδες

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By dimik
#492028 Όσο πρέπει, βασικά είναι ουδέτερη ένα περίεργο μιξ πικράδας και γλύκας κάτι σαν μόκα. Καμία σχέση με την κανονική Λάκτα που σε λιγώνει.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
dimik έγραψε:Φάτε την νέα Lacta κουβερτούρα γάλακτος, ότι καλύτερο εχω φάει σε σοκολάτα.

Έχει και με αλάτι για τους μερακλήδες

Την κλασσική που δοκίμασα δεν μου άρεσε, εννοώ δεν ήταν κάτι διαφορετικό από μια υγείας.
Από lacta μόνο κλασσική ή φράουλα :eat:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#492038 Εχω να πιω κοκα κολα απο την τεταρτη...Και αυτην μιση γιατι εριξε το μπουκαλι κατω ο Μπιλ.
Σοκολατα απο Πεμπτη.

Δεν μπορω να πω οτι μου λειπουν πολυ.

Στη δουλεια θα φαω το τοστακι μου το μαυρο με την ντοματουλα και την γαλοπουλα.
Θα πιο τον τελειο καφε με μιση μαυρη ζαχαρη
:protest:

Θα πινω το πολυ νερακι μου,θα κουμπωνω τα xls medical.

Να τωρα εφαγα 4 πατατες φουρνου με βυζι κοτοπουλου.
Πολυ γευστικο.
Το αγγουρακι ηταν τελειο συνοδευτικο..
Η φρυγανιτσα το απογειωσε.

Τωρα νερακι και μετα τα φρουτακια μου.
Αχχχ
Άβαταρ μέλους
By dimik
#492039 Συμπάσχω Geo

1 σαντουιτσάκι με γαλοπούλα και ένταμ + γαλλικός με 1 ζάχαρη
1 φρέντο καπουτσίνο μέτριο
3 μπιφτέκια κι ένα μήλο
1 νες μέτριο
και για βράδυ θα παίξει κανένα σνίτσελ στον φούρνο με πατάτες + λίγη σοκολατίτσα + μια coca light
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#492050 Η ζάχαρη στο καφεδάκι είναι μια ιδέα. Για χρόνια έπινα φρέντο εσπρέσσο μέτριο (μαύρη), ελληνικούς/τούρκικους/γαλλικούς σκέτους, νες απλά νιετ :s_no (προτιμώ να μην πιώ καφέ ξερωγώ).

Ο βασικός όμως ήταν, είναι και θα είναι ο πρώτος, ο φρέντο. :s_yummy
Ξεκίνησα πιλοτικά πριν από περίπου ένα δίμηνο με ολίγη μαύρη και εδώ και δυο βδομαδούλες έχω περάσει στο νέτο - σκέτο. :iconcool:

Ε, πλέον μου αρέσει τόσο όσο νταξ, σχεδόν όσο ο μέτριος, συνεπικουρεί βέβαια και το γεγονός ότι πίνω από safe μαγαζιά που ξέρω ότι θα είναι καφεδάρα και όχι πλύμα.

General disclaimer: είμαι από εκείνους που δεν τρώνε γλυκά :s_sorry , οπότε η ζάχαρη ποτέ δεν υπήρξε προτεραιότητά μου.