Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By red_monster
Geo f1 έγραψε:Που να της πω για cla λεκιθινες και κρεμα κοιλιας :lipsealed:

Καλα τα 2 πρωτα δεν τα παιρνω τωρα

Βάσεις κρέμα κοιλιάς μωρή λουλου;
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#491974 somatolin cosmetic πρασινη και κανει τζιζ την κοιλιτσα μου όταν ξαπλωνω από την θερμοτητα. :inlove:
γουτσου
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#491975 Τα αποτελέσματα θεαματικά να υποθέσω. Πρέπει να χει αρχίσει να αχνοφαίνεται το 6pack. :shifty:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#491982 Ψάχνει ο Πετρετζίκης ζελατίνα να τυλίξει κάνα μπιφτέκι και δεν έχει μείνει τίποτα. Ημαρτον ρε πστ μου. Έχω ξεμείνει από αθλητικά memes.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#491985 Θα είμαι πολύ γουρούνι αν παραγγείλω κρέπα; Ανακάλυψα τις προάλλες μια γαμάτη :eat:
Το σπανακόρυζο μου έχει αφήσει χάλια γεύση
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#491989 Λοιπόν, η καλυτερη κρέπα όλων των εποχώνε είναι customια που φτιαχτηκε εδώ για μένα και έπειτα καθιερώθηκε στο μενού του μαγαζιού.

Φύλλο, κρέμα ζαχαροπλαστικής, kiss σκόνη.

ΑΠΛΑ ΑΛΛΟΥ.
Άβαταρ μέλους
By elteo
Deleted User 1 έγραψε:Λοιπόν, η καλυτερη κρέπα όλων των εποχώνε είναι customια που φτιαχτηκε εδώ για μένα και έπειτα καθιερώθηκε στο μενού του μαγαζιού.

Φύλλο, κρέμα ζαχαροπλαστικής, kiss σκόνη.

ΑΠΛΑ ΑΛΛΟΥ.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#491993 Όχι είμαστε τίποτα τελευταίοι να φάμε σοκολάτα-μπανάνα(μπλιαξ)-μπισκότο. :shifty:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#492010 εγώ με την κανέλα είμαι σαν τα βαμπίρ με το σκόρδο και το ασήμι μαζί, παίζει όντως να με σκοτώνει, νιώθω ότι με πιάνει αναφυλαξία :lol:

για αυτό είχα πάθει πολιτισμικό σοκ εκείς στις μακεδονίες που έβαζαν κανέλα παντου :x

(δεν έχω τσεκάρει αν έχω κάποιου είδους αλλεργία τώρα που το λέμε, είναι όμως από τα ελάχιστα πράγματα που και να μυρίσω ακόμα αρρωσταίνω)
Τελευταία επεξεργασία από QsisVTS και 06 Μαρ 2018, 17:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά