Τεχνικά θέματα. Προβλήματα, προτάσεις, λύσεις, βελτιώσεις.
Άβαταρ μέλους
By timkoul
#491901 Τα 888 αν ειναι αυτα στη φωτο ειναι το παλιο μοντελο και δεν ξερω τι παιζει με τη γομα (GG ειναι το μαλακο?)
Εχει βγει το 888R το οποιο ειναι ελαχιστα καλυτερο (στα ορια της μετρησιμοτητας).
Να δειτε και Nankang AR-1 (racecraft.gr, γνωριζωμαστε με τον Μανο τον ιδιοκτητη αν θελετε να παρω τηλ μου λετε, αν και δεν ριχνει πολυ τις τιμες απο οσο γραφει στο site), και οπωσδηποτε να δειτε Federal fz201 ειναι ισως η καλυτερη επιλογη σε τετοιο λαστιχο. Τα 595RSR ειναι οτι και τα AD08R, δεν ειναι racing λαστιχο.
Επισης μια ερωτηση για το τι υπαρχει σε μεταχειρο slick δε βλαπτει. Παλι αν θελετε να ριξω κανα τηλ μου λετε.
Άβαταρ μέλους
By Miatakias
timkoul έγραψε:Τα 888 αν ειναι αυτα στη φωτο ειναι το παλιο μοντελο και δεν ξερω τι παιζει με τη γομα (GG ειναι το μαλακο?)
Εχει βγει το 888R το οποιο ειναι ελαχιστα καλυτερο (στα ορια της μετρησιμοτητας).
Να δειτε και Nankang AR-1 (racecraft.gr, γνωριζωμαστε με τον Μανο τον ιδιοκτητη αν θελετε να παρω τηλ μου λετε, αν και δεν ριχνει πολυ τις τιμες απο οσο γραφει στο site), και οπωσδηποτε να δειτε Federal fz201 ειναι ισως η καλυτερη επιλογη σε τετοιο λαστιχο. Τα 595RSR ειναι οτι και τα AD08R, δεν ειναι racing λαστιχο.
Επισης μια ερωτηση για το τι υπαρχει σε μεταχειρο slick δε βλαπτει. Παλι αν θελετε να ριξω κανα τηλ μου λετε.

Εμένα εαν δεν είναι κόπος θα με ενδιέφερε μιας κι απο εβδομάδα που θα είμαι Ελλάδα θα πρέπει να τ αλλάξω (στις εργοστασιακές διαστάσεις του S)

< >
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#491931 Λοιπόν, πήρα τηλέφωνο...βρήκα για μένα μτχ τιμή πολύ καλή, έχουν κάνει λέει 5 γύρους.

Έχει αρκετά λάστιχα μτχ σε διάφορες διαστάσεις και νομίζω ότι θα σας καλύψουν όλους.

Αν σας ενδιαφέρει, μιλάμε στο viber, κάνουμε groupάκι και μοιραζόμαστε φωτό κλπ. :)

Ήδη μιλάμε μαζί. :iconcool:

Στείλ'τε μου ΡΜ ή καλέστε τον εκ μέρους μου. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By fot
#491970 Το βάζω εδώ μήπως και το δει κανένας.

Ψάχνω τις παρακάτω ζάντες από barcetta. Ας στείλει πμ οποίος έχει κατι.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By dimviii
timkoul έγραψε:Τα 888 αν ειναι αυτα στη φωτο ειναι το παλιο μοντελο και δεν ξερω τι παιζει με τη γομα (GG ειναι το μαλακο?)
.

GG Ειναι μεσαιο αν θυμαμαι καλα.
Άβαταρ μέλους
By timkoul
dimviii έγραψε:
.

GG Ειναι μεσαιο αν θυμαμαι καλα.

A SG ειναι το μαλακο. Λαθος...
Άβαταρ μέλους
By stavrosg1
#493631 ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΕΧΩ ΕΝΑ SUZUKI SWIFT ΤΟΥ 2005 ΜΟΝΤ. ΤΟ 1.3 ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΩ ΤΑ TOYO PROXES SF2 ΦΟΡΑΕΙ 185/60/15 ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ 28000ΧΛΜ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΓΛΙΣΤΡΑΩ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΑΝ ΠΑΤΗΣΩ ΑΠΟΤΟΜΑ ΦΡΕΝΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ 20 ΧΛΜ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΤΡΑΚΑΡΕΙ 2 ΦΟΡΕΣ .ΤΙ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ .ΤΟ ΤΑΚΟΥΝΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΙΜΕΝΟ ΣΤΑ 7.3 ΧΙΛΙΟΣΤΑ .ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Άβαταρ μέλους
By xenos
#493632 Μηπως να περιμενεις να τρακαρεις 2-3 φορες ακομα;

Πηγαινε κ βαλε οτι επωνυμο θελεις καο θα εισαι οκ.
Άβαταρ μέλους
By popolaros
stavrosg1 έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΕΧΩ ΕΝΑ SUZUKI SWIFT ΤΟΥ 2005 ΜΟΝΤ. ΤΟ 1.3 ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΩ ΤΑ TOYO PROXES SF2 ΦΟΡΑΕΙ 185/60/15 ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ 28000ΧΛΜ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΓΛΙΣΤΡΑΩ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΑΝ ΠΑΤΗΣΩ ΑΠΟΤΟΜΑ ΦΡΕΝΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ 20 ΧΛΜ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΤΡΑΚΑΡΕΙ 2 ΦΟΡΕΣ .ΤΙ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ .ΤΟ ΤΑΚΟΥΝΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΙΜΕΝΟ ΣΤΑ 7.3 ΧΙΛΙΟΣΤΑ .ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

τα μπουρδέλα δεν φτιάχνονται....