Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
elteo έγραψε:
21 quadra έγραψε:Toν κυνηγούσαν 1 ώρα και 30΄λένε, είναι δυνατόν ? Δεν υπήρχε μια λουρίδα καρφιά να του βάλουν 2.3χλμ πιο κάτω να σταματήσει ? έλεος πια με τους Κλουζώ που διοικούν την Αστυνομία.
Ακόμα και αυτό το απλό καθημερινό περιστατικό όπως το άμεσο σταμάτημα ενός αυτοκινήτου τους έπιασε με τα παντελόνια κάτω, μάλλον εκεί στα ψηλά γραφεία το κεφάλι το έχουν για να στηρίζουν το καπέλο, το μέσα πρέπει να είναι άδειο ακατοίκητο.

Δεν είναι πανάκεια τα καρφιά. Αλλιώς στην Αμερική θα έληγαν οι καταδιώξεις στο 5λεπτο.

Γιατί δεν είναι πανάκεια αν τους σκάσουν όλα τα λάστιχα μαζί, δεν θα σταματήσει ? Υπάρχει αποτελεσματικότερος τρόπος και ποιός είναι αυτός ? Μήπως το χτύπημα στο πίσω μέρος με 100-130-150+ χλμ και όποιον πάρει ο χάρος ?
Άβαταρ μέλους
By Y.V
#491630 Ε κατσε βρε quadra! Μην κανεις μικροπολιτικη λαϊκιζοντας...
Τι ειχαμε νεκρο;
Μονος του επεσε πανω στο μπλοκο. Δεν τον σκοτωσαν με τις ενεργειες τους. Αντιθετως προσπαθησαν να τον εγκλωβισουν!
Ποιο λογικο θα ηταν να φωναζες,αν ειχαν βαλει καρφια, ειχε χασει τον ελεγχο και ειχε σκοτωθει!
Δεν ειναι ολα ασπρο μαυρο!
Και σε αυτη την περιπτωση, παλι καποιοι θα φωναζαν για ανεπαρκεια...
Τελευταία επεξεργασία από Y.V και 05 Μαρ 2018, 15:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By theo13
21 quadra έγραψε:
theo13 έγραψε:
21 quadra έγραψε:Toν κυνηγούσαν 1 ώρα και 30΄λένε, είναι δυνατόν ? Δεν υπήρχε μια λουρίδα καρφιά να του βάλουν 2.3χλμ πιο κάτω να σταματήσει ? έλεος πια με τους Κλουζώ που διοικούν την Αστυνομία.
Ακόμα και αυτό το απλό καθημερινό περιστατικό όπως το άμεσο σταμάτημα ενός αυτοκινήτου τους έπιασε με τα παντελόνια κάτω, μάλλον εκεί στα ψηλά γραφεία το κεφάλι το έχουν για να στηρίζουν το καπέλο, το μέσα πρέπει να είναι άδειο ακατοίκητο.

To να χαρακτηρίζεις Κλουζώ αυτούς που κατάφεραν και έληξαν το θέμα ΑΝΑΙΜΑΚΤΑ για αθώους πολίτες και αστυνομικούς είναι απλά για γέλια....
Όταν έχουμε άγνοια για το τι και πως έγινε καλύτερα να μην μιλάμε...

Η άποψη σου είναι ότι μιάμιση ώρα κινηγητό στο αντίθετο ρεύμα και η τύχη κάνουν ικανούς αυτούς που πρέπει να μας προστατεύουν, το αναίμακτα εδώ δεν κολλάει γιατί έχουμε νεκρό, μάλλον κάτι σου διαφεύγει, όπως και σε άλλες υποθέσεις λανθασμένων χειρισμών της αστυνομίας έχουμε τα ίδια άσχημα αποτελέσματα, οπότε κατά τη γνώμη σου όλα καλά.

1) Μιάμιση ώρα κυνηγητό προκύπτει φαντάζομαι από τις απόλυτα διασταυρωμένες δημοσιογραφικές πληροφορίες. :svivhaha:
2) Νεκρός είναι ο φυγάς οπότε no problem. Έπαιξε και έχασε. Στην τελική μόνος του καρφώθηκε σε σταματημένα οχήματα. Η συμπεριφορά του δείχνει ότι δεν ήταν και ιδιαίτερα χρήσιμο μέλος της κοινωνίας.
3) Θα έλεγες το ίδιο αν είχε κατέβει κάτω πυροβολούσε και σκότωνε και έναν αστυνομικό ή πολίτη;;

Όλα καλά ή όχι δεν είμαι αρμόδιος να κρίνω γιατί ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ για να ξέρω τα αληθινά περιστατικά
Άβαταρ μέλους
By DAP
theo13 έγραψε:...............................................................................................................................

Όλα καλά ή όχι δεν είμαι αρμόδιος να κρίνω γιατί ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ για να ξέρω τα αληθινά περιστατικά

+1 .
Ας το εχουμε στην ακρη του μυαλου μας οταν καταδικαζουμε η αθωωνουμε βασιζομενοι στον τυπο,ηλεκτρονικο η εντυπο......
Άβαταρ μέλους
By soch
#491649 Σε τροχαίο ατύχημα φέρεται να ενεπλάκη, το βράδυ της Παρασκευής στην περιοχή του Νέου Κόσμου, η Δήμητρα Ματσούκα. Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, η ηθοποιός επιχείρησε να διαφύγει από το σημείο καθώς η ασφάλεια του Ι.Χ. αυτοκινήτου της είχε λήξει.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 23:00 στη συμβολή των οδών Βρεσθένους και Ηρακλέους, με το όχημα που οδηγούσε η Δήμητρα Ματσούκα να συγκρούεται με άλλο όχημα στο οποίο επέβαινε και ένα ανήλικο παιδί! Αρχικά η ηθοποιός προσπάθησε να απομακρυνθεί με το Ι.Χ. αυτοκίνητο της από το σημείο της σύγκρουσης, ωστόσο, την εμπόδισαν άλλα διερχόμενα οχήματα. Τότε, κατά μαρτυρίες, κατέβηκε και επιχείρησε να φύγει με τα πόδια.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Τροχαίας, οι οποίοι βεβαίωσαν διοικητικό πρόστιμο 500 ευρώ και αφαίρεσαν το δίπλωμα της και την άδεια κυκλοφορίας του οχήματος, καθώς διαπιστώθηκε ότι είναι ανασφάλιστο. Η Ματσούκα φέρεται να ισχυρίστηκε ότι είχε ξεχάσει να ανανεώσει την ασφάλεια.

Να θυμίσουμε ότι πρόσφατα η ηθοποιός είχε καταδικαστεί από το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων δεν ποινή φυλάκισης 8 μηνών με τριετή αναστολή, για ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο.

Πηγή
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
theo13 έγραψε:
21 quadra έγραψε:
theo13 έγραψε:

To να χαρακτηρίζεις Κλουζώ αυτούς που κατάφεραν και έληξαν το θέμα ΑΝΑΙΜΑΚΤΑ για αθώους πολίτες και αστυνομικούς είναι απλά για γέλια....
Όταν έχουμε άγνοια για το τι και πως έγινε καλύτερα να μην μιλάμε...

Η άποψη σου είναι ότι μιάμιση ώρα κινηγητό στο αντίθετο ρεύμα και η τύχη κάνουν ικανούς αυτούς που πρέπει να μας προστατεύουν, το αναίμακτα εδώ δεν κολλάει γιατί έχουμε νεκρό, μάλλον κάτι σου διαφεύγει, όπως και σε άλλες υποθέσεις λανθασμένων χειρισμών της αστυνομίας έχουμε τα ίδια άσχημα αποτελέσματα, οπότε κατά τη γνώμη σου όλα καλά.

1) Μιάμιση ώρα κυνηγητό προκύπτει φαντάζομαι από τις απόλυτα διασταυρωμένες δημοσιογραφικές πληροφορίες. :svivhaha:
2) Νεκρός είναι ο φυγάς οπότε no problem. Έπαιξε και έχασε. Στην τελική μόνος του καρφώθηκε σε σταματημένα οχήματα. Η συμπεριφορά του δείχνει ότι δεν ήταν και ιδιαίτερα χρήσιμο μέλος της κοινωνίας.
3) Θα έλεγες το ίδιο αν είχε κατέβει κάτω πυροβολούσε και σκότωνε και έναν αστυνομικό ή πολίτη;;

1) Επειδή γνωρίζεις Ελληνικά, μάλλον σου διέφυγε ότι έγραψα για την διάρκεια του κυνηγητού ( όπως είπαν )
2) Το ήταν ο νεκρός δεν με αφορά και δεν είμαι δικαστής ούτε θεός να τον κρίνω όπως κάνεις εσύ, με αφορά ότι θα έπρεπε να τον είχαν σταματήσει αρκετά νωρίτερα και με τρόπο ώστε να μην σκοτωθεί, μετά ας ακολουθούσαν τα δέοντα.
3) Ναί θα έλεγα το ίδιο αν δεν είχαν την ικανότητα / δυνατότητα να τον σταματήσουν το νωρίτερο δυνατόν, οι αστυνομία έχει τα μέσα, την εκπαίδευση και την υποχρέωση να ενεργεί με τον κατάλληλο τρόπο, αν θεωρείς ότι όλο αυτό το κυνηγητό στο αντίθετο ρεύμα επί τόση ώρα ήταν ο κατάλληλος τρόπος έχουμε διαφορά αντιλήψεων.
Τελευταία επεξεργασία από 21 quadra και 05 Μαρ 2018, 17:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
DAP έγραψε:
theo13 έγραψε:...............................................................................................................................

+1 .
Ας το εχουμε στην ακρη του μυαλου μας οταν καταδικαζουμε η αθωωνουμε βασιζομενοι στον τυπο,ηλεκτρονικο η εντυπο......

Νομίζω ότι τα βίντεο που είχαμε όλοι την ατυχία να παρακολουθήσουμε δεν μας επιτρέπουν να βασιστούμε πουθενά αλλού από τα ίδια μας τα μάτια εκτός και αν νομίζαμε ότι βλέπουμε μια κακή ταινία του χόλλυγουντ.
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
Y.V έγραψε:Ε κατσε βρε quadra! Μην κανεις μικροπολιτικη λαϊκιζοντας...
Τι ειχαμε νεκρο;
Μονος του επεσε πανω στο μπλοκο. Δεν τον σκοτωσαν με τις ενεργειες τους. Αντιθετως προσπαθησαν να τον εγκλωβισουν!
Ποιο λογικο θα ηταν να φωναζες,αν ειχαν βαλει καρφια, ειχε χασει τον ελεγχο και ειχε σκοτωθει!
Δεν ειναι ολα ασπρο μαυρο!
Και σε αυτη την περιπτωση, παλι καποιοι θα φωναζαν για ανεπαρκεια...

ΟΚ, δεν είχαμε νεκρό, και αν είχαμε καλά κάνανε και τον άφησαν να σκοτωθεί αφού ήταν βδέλλυγμα και όχι ότι καλύτερο για την κοινωνία όπως είπε κάποιος άλλος παραπάνω δικάζοντας τον παρότι είπε ότι δεν ήταν εκεί για να ξέρει τα γεγονότα, τηλεδικαστήριο δηλαδή για το ποιόν του παλαβού νεκρού, γιατί στα καλά του δεν ήταν σύμφωνα με την συμπεριφορά του αλλά αυτό δεν επιτρέπει σε αυτούς που είναι στα καλά τους να μην προσπαθήσουν να τον προστατεύσουν με τον πιο πρόσφορο τρόπο από τον εαυτό του.

Και όχι δεν κάνω καμμία μικροπολιτική, ανάγνωση κάνω στα γεγονότα που είδα στα βίντεο από την τηλεόραση, αν δεν αρέσει η γνώμη μου δεν σημαίνει ότι τα βάζω με την κυβέρνηση στηρίζοντας Μητσοτάκη, μην τρελαθούμε κιόλας δηλαδή, δεν πάει έτσι, όποιος δεν είναι μαζί μας είναι εναντίον μας, ας είμαστε σοβαροί, εδώ έχουμε να κάνουμε με την εύρρυθμη λειτουργία μιας κρατικής υπηρεσίας και αυτή κρίνω σύμφωνα με την δική μου αντίληψη, και αν πρόσεξες δεν στράφηκα εναντίον των αστυνομικών του συμβάντος αλλά στην κεφαλή τους που εδώ και πολλά χρόνια τους έχει αφήσει χωρίς την πρέπουσα εκπαίδευση, εξοπλισμό για το σήμερα και όχι για το 1970 γιατί τα αλεξίσφαιρα και τα καινούργια 100 είναι μόνο η εικόνα και όχι η ουσία η οποία είναι χαμηλοί μισθιοί, έλλειψη προσωπικού στις περιπολίες, έλλειψη καυσίμων, έλλειψη ανταλλακτικών, πληρώνουν τα περισσότερα εφόδια της δουλειάς τους από την τσέπη τους, η ελλιπής εκπαίδευση, ο ανύπαρκτος ψυχολογικός έλεγχος και άλλα πολλά που τα γνωρίζουν καλύτερα όσοι ανήκουν στο σώμα, όλα αυτά μας συνθέτουν ένα πάζλ χαμηλής εκτίμησης για την υπηρεσίας τους, χαμηλό ηθικό που οδηγεί σε χαλαρή αντιμετώπιση των περιστατικών και σε έλλειψη εγρήγορσης, αν αυτά τα ανιχνεύεις σαν μικροπολιτική τότε οι απόψεις μας απέχουν παρασάγκας.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#491683 Κύριε Παναγιώτη επέτρεψε μου να διαφωνήσω...
Απόλυτα επιτυχημένη Δεν είναι από την στιγμή που έχουμε νεκρό συμπολίτη μας..
Η καταδίωξη είναι από τις πιο δύσκολες καταστάσεις που μπορεί να αντιμετωπίσει η αστυνομία. Αυτό συμβαίνει για πολλούς λογους:είτε γιατί το νομικό πλαίσιο δεν είναι ξεκάθαρο (π.χ αν ο παραβάτης περνάει όλο κόκκινα, δεν μπορείς να περάσεις κ εσύ, ο Κοκ δεν το επιτρέπει αυτο), είτε για πολλούς λόγους που δυστυχώς δεν μπορώ να αναλύσω.
Όλοι όσοι εμπλέκονται στο χτεσινό συμβάν θα κληθούν να καταθέσουν σε μελλοντικό δικαστήριο όπου μην σου φανεί περίεργο συγγενείς του θανόντα να ζητήσουν αποζημιώσεις..
Επειδή έχω βρεθεί λοιπόν σε τέτοιο δικαστήριο, ο δικαστής η 1η ερώτηση που θα σου κάνει ειναι: τι είχε κάνει ο τάδε κ τον κυνηγαγες ; τι θα του πεις; ότι δεν σταματαγε σε σήμα;;;;; αν ήταν σχιζοφρενής; αν ήταν κωφαλαλος; το γνωρίζεις ότι δεν έχει καταλογισμό; όπως καταλαβαίνεις μπλέξιμο....

.
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#491697 Γιάννη μη διαφωνείς μαζί μου γιατί εγώ δεν την έκρινα επιτυχημένη απεναντίας μάλιστα, μερικοί εδώ έκριναν επιτυχημένη την καταδίωξη.
Πρέπει να δείς το πρώτο μου πόστ, τα υπόλοιπα ήταν επεξηγήσεις διαφορετικών απόψεων με τους συμφορουμίτες.
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#491710 Για το κοινωνικό σύνολο, ήταν απόλυτα επιτυχημένη...
Αν γλίτωναν τα περιπολικά και την ολική, θα βάζαμε 5* rating...
Άβαταρ μέλους
By axel12p
gianik έγραψε: Επειδή έχω βρεθεί λοιπόν σε τέτοιο δικαστήριο, ο δικαστής η 1η ερώτηση που θα σου κάνει ειναι: τι είχε κάνει ο τάδε κ τον κυνηγαγες ;

Ας δει το παρακάτω βίντεο για να καταλάβει τι ακριβώς έκανε και τον κυνήγαγε η Αστυνομία...
Στην αρχή τουλάχιστον φαίνεται ότι ο δρόμος δεν είχε ακόμη αποκλειστεί και κυκλοφορούν κανονικά αυτοκίνητα στο αντίθετο ρεύμα :lipsealed:
Ευτυχώς που δεν χάθηκε κανένας αθώος και μπράβο στους αστυνομικούς που ρίσκαραν την ζωή τους για να τον σταματήσουν.

Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#491781 Αν αναφέρεσαι σε εμένα το έχω δεί το βίντεο από το πρωϊ, θεωρώ απαράδεκτο και παράλογο να γίνεται αυτό επί 130 χλμ, από το Αερινό μέχρι εκεί που σταμάτησε, όποιος θεωρεί λογικό ένα κυνηγητό επί 130 χλμ σε Εθνικό δρόμο στο αντίθετο ρεύμα η λογική του με ξεπερνάει.

Δηλαδή το ανακριτικό αν έμπαινε μπροστά του και μείωνε συνεχώς ομαλά ταχύτητα και 2-3 100 πίσω και πλαΊ να τον εγκλώβίζαν μετά από 1-2 χλμ δεν θα σταμάταγε αναγκαστικά ? Που θα μπορούσε να πάει ?
Τελευταία επεξεργασία από 21 quadra και 05 Μαρ 2018, 21:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Vagnar
#491782 Και αναμενόμενα, κλασσικό ελληνικό σχόλιο κατηγορίας πρέπει να γράψω την |λογοκρισία| μου. :slap:
Τον τρέλανε τον άνθρωπο η μισητή κομπλεξική ελληνική κοινωνία γαμώ τον Παστίτσιο. Γι' αυτό σε λίγο θα κυματίζει η ημισέληνος.
Άβαταρ μέλους
By axel12p
21 quadra έγραψε:Δηλαδή το ανακριτικό αν έμπαινε μπροστά του και μείωνε συνεχώς ομαλά ταχύτητα και 2-3 100 πίσω και πλαΊ να τον εγκλώβίζαν μετά από 1-2 χλμ δεν θα σταμάταγε αναγκαστικά ? Που θα μπορούσε να πάει ?

Τώρα συζητάμε για το τί γίνεται στην πραγματικότητα ή το τι έχουμε δει στις Αμερικάνικες ταινίες; Γιατί και στην Αμερική, στις καταδιώξεις που παρακαλουθούμε συνήθως είτε απλά τον ακολουθούν μέχρι να τον εγκλωβίσουν, είτε τον πετάνε σπρώχνοντας τον από πίσω, με ότι κινδύνους κρύβει αυτή η διαδικασία.

Αν δηλαδή είχες οικογένεια και βρισκόσουν στην θέση του οδηγού του ανακριτικού σήμερα το πρωί, αυτό θα έκανες εσύ κινούμενος με πάνω από 100Kmh;

ΥΓ. Αστυνομικός ανέφερε ότι δοκίμασε αυτό που λες και ένιωσε το πίσω μέρος του αυτοκινήτου να σηκώνεται στον αέρα. Στις φωτογραφίες μάλιστα, φαίνεται και ένα Octavia νομίζω που είναι κοπανημένο στον πίσω προφυλακτήρα.