Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
mirage έγραψε:Σταμάτα. Έλεος.

< >

Αφου τα παιρνω γιατι σταματα ελεος?

ΑΛΛΟ ΤΟ CLA ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΑ!! :rtfm:

Το XLS MEDICAL είναι κατάλληλο για όλους όσους έχουν πλεονάζον σωματικό βάρος ή πάσχουν από παχυσαρκία. Μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε έως και 3 φορές περισσότερο βάρος απ’ ότι κάνοντας μόνον δίαιτα. Διατίθεται σε μορφή δισκίων καθώς και σε εύχρηστα φακελάκια μιας χρήσης (NEO XLS MEDICAL Direct . )

Ποιος είναι ο μηχανισμός δράσης του XLS-Medical;

Η κύρια δράση του είναι η μείωση της απορρόφησης του διατροφικού λίπους. Το XLS MEDICAL αλληλεπιδρά με τα λιπαρά, σχηματίζοντας ένα κολλώδες σύμπλεγμα ινών – λίπους, το οποίο λόγω του μεγάλου μεγέθους του δεν μπορεί να απορροφηθεί από το λεπτό έντερο.

Εν συνεχεία απεκκρίνεται με φυσικό τρόπο από τον οργανισμό μέσω των φυσιολογικών κινήσεων του εντέρου.

Λόγω της ιδιότητας του να δεσμεύει το λίπος, το XLS MEDICAL μειώνει την ταχύτητα με την οποία η τροφή απομακρύνεται από το στομάχι. Επίσης, αποτρέπει την άμεση αύξηση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα, επιτρέποντάς σας έτσι να αισθάνεστε πληρότητα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και να έχετε μικρότερη επιθυμία να καταναλώσετε γλυκά.

Εάν προσλαμβάνετε ημερησίως 500 θερμίδες λιγότερες από τη συνιστώμενη τιμή πρόσληψης και λαμβάνετε το XLS MEDICAL σύμφωνα με τις οδηγίες, θα είστε σε θέση να χάσετε περίπου 3 φορές περισσότερο βάρος απ’ ότι περιορίζοντας μόνο τις θερμίδες, μετά από 12 εβδομάδες*.

* Αποτέλεσμα πρόσφατης διπλά-τυφλής, ελεγχόμενης με εικονικό φάρμακο (placebo) κλινικής μελέτης στην οποία συμμετείχαν 125 υγιείς εθελοντές.
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#491130 Geo να σου πω εγώ τί είπε η καλύτερη φίλη της μητέρας μου στη μητέρα μου όταν έπαθε μηνίσκο...
Της είπε να πάρει χάπια με αλόη (aloe vera). Και φυσικά ήταν για να κάνει επιδερμίδα :lol:

Σε ποιαν το είπε? Στην καλύτερη της φίλη της οποίας ο γιος είναι ορθοπαιδικός και χειρουργώ μηνίσκο κάθε μέρα... Φυσικά η ίδια τα προωθούσε σαν πλασιέ από σπίτι σε σπίτι (είναι κ καθηγήτρια ταυτόχρονα :lol: ).

Οπότε όταν παίρνεις κάτι, μην τους ακούς όλους αυτούς. Κάθετι έχει + και -. Ακόμη κ το νερό (δηλητηρίαση από νερό μιας που το αναφέραμε).
Άβαταρ μέλους
By drdino
#491132 Με αυτά τα τελευταία geo να φοράς διπλό βρακί. Και παμπερς για σιγουριά.
Άβαταρ μέλους
By corsair
drdino έγραψε:Με αυτά τα τελευταία geo να φοράς διπλό βρακί. Και παμπερς για σιγουριά.

+1000 στον κυριο απο πάνω.... Γκεο παίρνε αλλαξια μαζί σου, θα σου χρειαστεί :s_laughat
Άβαταρ μέλους
By Zorz
Geo f1 έγραψε:Παρε ενα cla. Μια λεκιθινη κατι πια

.

Γι αυτό κι εγώ τρώω σοκολάτες, έχουν μέσα ήδη λεκιθίνη. :rtfm:

Εικόνα
(23600Kcal :help: :omg: )

Την άνοιξα, αλλά το πάω λάου λάου. Κάθε "δόντι" (*) είναι >300gr θέλει μαχαίρι για να κοπεί και να το σπάσεις σε βρώσιμα κομμάτια. Mistakes were made... :lol:

(*): τι δόντι δηλαδή, drachenzähne είναι για να σταματάνε τα Leopard. :help:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
rx8_drifter έγραψε:χτύπα ενα Xenical εκεί να μην μείνει άντερο :metalo:

Εικόνα

Γκεακο αν τυχόν σου πουλήσει κάποιος Ali (το xenical νομίζω δεν παίζει πλέον) βάλε σερβιετα από ανθρακονήματα.
Θα φεύγει κατά ριπάς η ιστορία. :s_shout

Ασχέτως του αν οι Φαρμακοποιοί πουλάνε χάπια στο Γκεακο για να πάρει τίτλο ο Αλόνσο, δεν υπάρχει ουσία που να 'διαλυει/σκοτώνει/εξολοθρεύει' το λίπος.
Αν υπήρχε θα είχαν σωθεί ζωές.
Όλα αυτά έχουν συγκεκριμένο τρόπο δράσης που αν δεν τον καταλάβεις μπορεί να βρεθείς χωμένος στα σκατα.
Κυριολεκτικά. :lol:
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#491166 Μια κάποια λίγη καούρα στο στομάχι.... Πήρα simeco.... Μετά εντάξει....
Μετά ήρθε και μια δυνατή επίσκεψη στο wc. Όλα καλά. :thumbsup:

Αυτή η toblerone έχει έρθει στο σπίτι στη Γερμανία παραμονή Χριστουγέννων. Έβγαλε μέχρι και τα φώτα, και τρώγαμε κάθε μέρα. Είναι πολύ σκληρή σε σχέση με το νορμάλ μέγεθος. Δηλαδή μασουλιέται πολύ δύσκολα