Καλά, δε σας έπιασε κόψιμο καπου μετά την 50στη κουταλιά?
Οχι τπτ άλλο, αλλα ο κόσμος φτιάχνει και καμια κρεπούλα
kyr80 έγραψε:Βάλε μια τάξη....![]()
Σήμερα ήρθε ο φίλος-personal που έχουμε και λέγαμε για φαγητά και θερμίδες... Μετά το μεσημεριανό, μας τράβηξε κάτι γλυκό.... Σπίτι άδειο, ρεβανί πάλι δεν έλεγε... Ώσπου θυμάμαι ότι έχει ξεμείνει ένα επαγγελματικό 3κιλο νουτέλα από το καλοκαίρι. Κατεβαίνω, βλέπω ημερομηνία λήξης 8/2018.
Εδώ είμαστε λέω.
Το ανεβάζω σπίτι και του λέω: "Να το γλυκό μας".
Το βάζουμε στη μέση και μετά από 1 ώρα και 40 λεπτά το έχουμε φάει όλο...
Μου λέει: "μόλις φάγαμε σε θερμίδες το φαγητό σχεδόν 8 ημερών"![]()
Και ίσως ότι γλυκό έπρεπε να φάμε στο 6μηνο
![]()
![]()
Δεν ξέρω πως θα κοιμηθώ το βράδυ
Κι εκεί που πιστεύαμε ότι ο κοβαθε ήταν ο master των cheat days έρχεται ο kyr o ογδοντας και τον κατατρόπωσε με 80 κιλά ζάχαρο.
Είχε η γυναίκα μου διαβήτη εγκυμοσύνης, και μετρούσε 2 φορές τη μέρα.
Αλλά στα γυναικόπαιδα δεν είπαμε τίποτα. Θα πέσει παντόφλα...
.
Κανένα πρόβατο δε σώθηκε βελάζοντας

Ο γερομπισμπίκης σε νέες περιπέτειες.
Κάτω η δικτατορία των shorts.
< >
Να σκοτωσει το λιπος
Γκεάκο ποιος σου τα χει μάθει τούτα τα μαγικά;
Τι είναι το συζευγμένο λινελαϊκό οξύ (CLA);
Το CLA είναι ένα λιπαρό οξύ που ανήκει στα ωμέγα-6 λιπαρά οξέα και βρίσκεται στα γαλακτοκομικά προϊόντα και το κρέας. Μελέτες έχουν δείξει ότι συζευγμένο λινολεϊκό οξύ μπορεί να βοηθήσει όχι μόνο την ενίσχυση της μυϊκής μάζας και του μεταβολισμού αλλά και στη μείωση του λίπους. Η έρευνα δείχνει επίσης ότι το CLA μπορεί να έχει αντιοξειδωτική δράση επομένως αντικαρκινικές ιδιότητες και καρδιαγγειακά οφέλη παρόμοια με εκείνη που προσφέρουν τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα. Φαίνεται ότι μειώνει τα επίπεδα των τριγλυκεριδίων, της συνολικής και της κακής χοληστερόλης, διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα και καταπολεμά τον διαβήτη.
Ο γερομπισμπίκης σε νέες περιπέτειες.
Κάτω η δικτατορία των shorts.
Αν δεν τα παιρνα τοτε μπορει να ημουν +2 κιλα
Τεσπα τωρα με την διατροφη-διαιτα που ξεκινησα τα εκοψα αυτα..
Και παιρνω αυτα

https://www.xlsmedical.gr/