< >
< >
IKE έγραψε:Δεν έχει σημασία η πραγματικότητα παίδες, σημασία έχει ποιος θίγεται από αυτή.

IKE έγραψε:Δεν έχει σημασία η πραγματικότητα παίδες, σημασία έχει ποιος θίγεται από αυτή.
dimik έγραψε:Φαντάζομαι ξέρεις ότι έχουν σεκιουριταδες τα νοσοκομεία πλέον και απαγορεύεται η είσοδος εκτός ωρών επισκεπτηριου
< >
bihlas87 έγραψε:Όχι ρε συ, απλά είχα κάνει κάτι εξετάσεις πρόσφατα και όλα ήταν οκ, απλά δεν περιλάμβαναν την χοληστερίνη που έχω χρόνια να την μετρήσω. Μιλούσα πριν κανένα μήνα (πάλι στο badoo) με μια καρδιολόγο στο Σισμανόγλειο, αν δεν κάτσει η φάση θα πάω εκεί.
.

mousatos έγραψε:dimik έγραψε:Φαντάζομαι ξέρεις ότι έχουν σεκιουριταδες τα νοσοκομεία πλέον και απαγορεύεται η είσοδος εκτός ωρών επισκεπτηριου
< >
Είσαι τυχερός που δεν έχεις τράβαλα με νοσοκομεία , γι'αυτό το έγραψες. Δεν έχεις ακούσει για συνοδούς ασθενών;
bihlas87 έγραψε: θα κόβω βόλτες με το γυαλί εντός νοσοκομείου με bluetooth ακουστικά, μουσικούλα, καφεδάκι
στο χέρι,
bihlas87 έγραψε:Δεν έκλαψε κανένας, ίσως έτρεξε λίγο δάκρυ στο deepthroating... Αλλά το σκούπισε.
.
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Ο Hadjar αν δεν κάνω λάθος (που δεν κάνω) έχει 7 σ[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]