Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By vagmag
#489782 Οι περισσότερες επιλογές κ λογικές μεχρι σήμερα θα ήταν diesel .

Πλέον ακούγονται πολλά για diesel κ το μέλλον τους .

Ποιες οι επιλογές σε υβριδικά , σε plug in hybrid , αλλα κ σε βενζίνη.
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
#489804 Σε βενζινη παντως θα ειχα σιγουρα στα υποψιν το Ateca 1.4/150 ACT 4X4 XCellence στα 33κ ευρω.
Πιθανοτατα οτι πιο ευχαριστο οδηγικα απο το vag group (και οχι μονο), απο τα ελαφρυτερα αμαξωματα με τετοιο μηχανολογικο πακετο στην κατηγορια, καλους χωρους για 4 με αποσκευες, σβελτο και με προσεγμενη καταναλωση για βενζινοκινητο 4κινητο μεσαιο suv/crossover. :)
Άβαταρ μέλους
By vagmag
Κίκιζας . έγραψε:Σε βενζινη παντως θα ειχα σιγουρα στα υποψιν το Ateca 1.4/150 ACT 4X4 XCellence στα 33κ ευρω.
Πιθανοτατα οτι πιο ευχαριστο οδηγικα απο το vag group (και οχι μονο), απο τα ελαφρυτερα αμαξωματα με τετοιο μηχανολογικο πακετο στην κατηγορια, καλους χωρους για 4 με αποσκευες, σβελτο και με προσεγμενη καταναλωση για βενζινοκινητο 4κινητο μεσαιο suv/crossover. :)

Πόση μπορεί να ειναι η κατανάλωση ;
Άβαταρ μέλους
By vagmag
#489877 Βάζοντας στο mobile.de τετρακίνητο και υβριδικό μου έβγαλε σαν πρόταση και την BMW 225xe .... Σκέφτηκα και το mini countryman hybrid... αλλά αυτό μάλλον ξεφεύγει για αυτό που είναι ...
Άβαταρ μέλους
By vagmag
Dimsabas έγραψε:Έχεις απορρίψει το Nissan Leaf;

μάλλον ...
σκέφτομαι ένα αυτοκίνητο και να συνδυάσω κάποια πράγματα.
Το leaf, έχει τους γνωστούς περιορισμούς .
Άβαταρ μέλους
By GTS
#489911 Απο 4τροχοι

«Για περιορισμένο αριθμό αντιτύπων δίλιτρων, δικίνητων μοντέλων βενζίνης και ντίζελ ισχύει προσφορά λανσαρίσματος, με εξοπλισμό που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων αυτόματο κιβώτιο, μεταλλικό χρώμα, αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, αισθητήρες στάθμευσης, προβολείς LED και ράγες οροφής. Η τιμή για την sDrive20i διαμορφώνεται σε 38.990 ευρώ (αντί 47.184 ευρώ) και της sDrive18d σε 39.990 ευρώ (αντί 48.347).»
Άβαταρ μέλους
By vagmag
#493484 Μου ζήτησαν να πάρουν το Σιτροέν ... ένας φιλος .

Αν το δώσω ...
απο το επόμενο θέλω τα παρακάτω :

Ηλιοροφή
Safety systems
Ανοιχτόχρωμο εσωτερικό
Keyless
Τετρακίνητο
Αυτόματο

Υβριδικό ... plug in , μάλλον παίζει απο XC60 κ πάνω , όπου δε θέλω να φτάσω αν κ μου αρεσει ! Τι άλλη πρόταση υπάρχει ;

Πετρέλαιο .... περίεργη επιλογη σήμερα . Κ η κατανάλωση ειναι σημαντικός παράγοντας

Βενζίνη ... μέση λύση , αλλα με υψηλές καταναλώσεις ... κ θα κανει πάνω απο 100χλμ .

Η αγορά ειναι σε μεγάλες αλλαγές αλλα αργούν λίγο ακομα ... όποτε η ψωνίζω κ είμαι συμβατικό μοντέλο κ χάμω την εμπειρία κ την απαξίωση ... ή παω αε μεταχειρισμένο κ ψωνίζω αργότερα μεταχειρισμένο .
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#493496 Audi A4 wagon με φυσικό αέριο. Τα έχει όλα (κρατάω μια επιφύλαξη για το αν μπορείς να το παραγγείλεις τετρακίνητο κι αυτόματο) με κόστος κίνησης γύρω στα 4 ευρώ τα 100 χιλιόμετρα.
Άβαταρ μέλους
By drdino
Dimsabas έγραψε:Audi A4 wagon με φυσικό αέριο. Τα έχει όλα (κρατάω μια επιφύλαξη για το αν μπορείς να το παραγγείλεις τετρακίνητο κι αυτόματο) με κόστος κίνησης γύρω στα 4 ευρώ τα 100 χιλιόμετρα.
Γίνεσαι χειρότερος από τον Θωμά με τις μερσεντε
Άβαταρ μέλους
By Arrow
drdino έγραψε:
Dimsabas έγραψε:Audi A4 wagon με φυσικό αέριο. Τα έχει όλα (κρατάω μια επιφύλαξη για το αν μπορείς να το παραγγείλεις τετρακίνητο κι αυτόματο) με κόστος κίνησης γύρω στα 4 ευρώ τα 100 χιλιόμετρα.
Γίνεσαι χειρότερος από τον Θωμά με τις μερσεντε
Τον παραδέχομαι πως κουμπώνει το ποστ με το Φ. Α. τη κατάλληλη στιγμή

< A3003 >
Άβαταρ μέλους
By dstou
η ψωνίζω κ είμαι συμβατικό μοντέλο κ χάμω την εμπειρία κ την απαξίωση ... ή παω αε μεταχειρισμένο κ ψωνίζω αργότερα μεταχειρισμένο .

'H δεν παίρνεις τίποτα τώρα και μένεις με το ίδιο. Το οποίο είναι μακράν η πιο σοφή επιλογή.
Σόρυ για τη γείωση, αλλά είσαι αρκετά έμπΥρος για να αντιληφθείς ότι αφενός δεν χάνεις και καμιά σπουδαία εμπΥρεία με άλλο ένα συμβατικό μονδέλο, αφεδύο ότι αγορά ενός μετάχειρου αυτή τη στιγμη δε λέει κάτι για τον αντικειμενικό σου στόχο που είναι να κάνεις τη δουλειά σου.