Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
#489732 Μου αρέσει που το δικαστήριο πέρασε τον περιοσμό των Diesel οχημάτων μέχρι Euro 5 σε όποια πόλη της Γερμανίας θέλει να επιβάλει περιορισμό :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :inlove: :inlove:
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
mirage έγραψε:
Dimitris_P έγραψε:Γιατί τέτοια χαρά; :hmmm: Τι έκαναν τα 5; :(
Γιατι εχει βενζίνη.

< >

Γίνεσαι πρόστυχος :shifty: :shifty: :inlove: :lol:
Άβαταρ μέλους
By corsair
Thomas_C200K έγραψε:Μου αρέσει που το δικαστήριο πέρασε τον περιοσμό των Diesel οχημάτων μέχρι Euro 5 σε όποια πόλη της Γερμανίας θέλει να επιβάλει περιορισμό :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :inlove: :inlove:

πρεπει να σε εχουν πονεσει τρελα οι ροπες των Ντιζελ :shifty:
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
Thomas_C200K έγραψε:Μου αρέσει που το δικαστήριο πέρασε τον περιοσμό των Diesel οχημάτων μέχρι Euro 5 σε όποια πόλη της Γερμανίας θέλει να επιβάλει περιορισμό :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :inlove: :inlove:

Θα υπάρξει μάλλον βελτίωση στους ρύπους στα Euro 5.

Ακόμη είμαστε πολύ νωρίς. Θα βγουν πράγματα για να κυλίσει το χρήμα.

Η μέρκελ δε θέλει απαγόρευση όμως...

< >
Άβαταρ μέλους
By red_monster
mirage έγραψε:
Dimitris_P έγραψε:Γιατί τέτοια χαρά; :hmmm: Τι έκαναν τα 5; :(
Γιατι εχει βενζίνη.

< >

Ο λόγος που δεν θέλει τα diesel να είσαι σίγουρος οτι με κάποιο τρόπο σχετίζεται με τις γυναίκες. Τόσο κουλός :lol:
Άβαταρ μέλους
By gianik
Dimsabas έγραψε:Μου αρέσει... ο Γιάνικ. Τόσο απλά!

:s_roses
Να δω πότε θα πάμε αυτή την ρημαδοβόλτα με τα ποδήλατα... :rant:
Άβαταρ μέλους
By 224v
#490064 Δεν μου αρεσε το νεο για το "φευγιο" ενος φιλου απο τα παλια.... στα ξαφνικα μεσα σε ενα 4μηνο... και ηταν και μικροτερος μου....
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#490205 Δεν μ αρέσει που ήθελα πριν μπω στρατό να κατατεθούν 2 αγωγές κτηματολογίου αλλά κατέληξαν να είναι τόσο στριφνές που δεν πρόκειται να βγει σύντομα άκρη.
Και άντε να πεις τώρα στον πελάτη ότι θα την ξαναπιάσω το Νοέμβρη.

< Note >
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
Focusman91 έγραψε:Δεν μ αρέσει που ήθελα πριν μπω στρατό να κατατεθούν 2 αγωγές κτηματολογίου αλλά κατέληξαν να είναι τόσο στριφνές που δεν πρόκειται να βγει σύντομα άκρη.
Και άντε να πεις τώρα στον πελάτη ότι θα την ξαναπιάσω το Νοέμβρη.

< Note >

Δεν χρειάζεται να του πείς τίποτα :shifty: :shifty: :shifty: , απλά μπές στον ΕΣ και άσε τον άλλον :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By DAP
#491036 Μου αρεσε που η ανηψια μου "ξεναγησε"τον δεκαχρονο γυιο της σε πεντεξη σημεια της Αθηνας που σε καποια χρονικη στιγμη στο παρελθον ηταν σταθμοι στη ζωη της....
Δεν μου αρεσε οτι ξαναφυγαν τοσο γρηγορα για την Αγγλια παλι....
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#491341 Μου άρεσε που η μονη, πραγματικά η μόνη βόλτα που έκανα ανευ "δικού μου" αμαξιού, ήταν winner.

1η μέρα
Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

2η μέρα
Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

όλα καπνίζονται