Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By castigamatti
Yugo_para_siempre έγραψε:Πες το καθαρα και στα ισια, μη βαζεις τον κοσμο να κανει πραξεις...

Πιστευεις οτι ο Φεττελ ειναι 0.7 στο γυρο αργοτερος απο τον Αλονσο... :metalo:

Το να τρολάρεις τον Alonso είναι σα να κλέβεις τους κλέφτες......αν παρ' ελπίδα διαπιστώσεις ότι ο Vet χωρίς το κατάλληλο μονοθέσιο είναι ένας Kimi2 2014 reloaded μην παραξενευτείς :shifty:
Άβαταρ μέλους
By kantoniou

Εγώ είμαι ο πιλότος που ξέρουνε οι πάντες.
Κοιτάζω τα μαστόρια αν χτυπάν διπλοβάρδιες.
Τους βλέπω αν δουλεύουν ή αν ξύνουνε τους όρχεις.
Το ρουφιάνεμα είν' ταλέντο, ή το ‘χεις ή δεν το ‘χεις.

Ο Luca το πρωί με κερνούσε εσπρεσάκι.
Η πιο ωραία ώρα που τα λέγαμε λιγάκι.
Του κάρφωνα ο καθένας τι λέει και τι κάνει.
Όσο υπάρχει η formula 1, θα υπάρχουν οι ρουφιάνοι.

Καρφί, ρουφ, ρουφιάνε, εισπράκτορα της FIA.
Ρουφιάνο με φωνάζουν και κοιτάνε με αηδία.
Καρφί, ρουφ, ρουφιάνε, υπάλληλε της πλάκας.
Ρουφιάνο με φωνάζουν και γελάω σαν |λογοκρισία|.

Ο ρουφιάνος μια ζωή το κλίμα το χαλάει
και βρίζει τη Red Bull, που όλο τον νικάει.
Τα αυτιά έχει σαν κεραίες για τον εκβιασμό της μέρας.
Πιλότος, σχεδιαστής και εργατοπατέρας.

Αυτό είναι το πιο δύσκολο, μεγάλη αδικία,
να κάνω τρεις δουλειές, να πληρώνομαι για μια,
να είμαι ο χαφιές, το σκυλί μέσ' στη στάνη
μα όσο υπάρχει η δουλειά, θα υπάρχουν οι ρουφιάνοι.

Ρουφιάνο με φωνάζουν και γελάω σαν |λογοκρισία|.

Ο Χάμιλτον ο ρούκι δεν έκανε στην μπάντα.
Για να επιβληθώ στον Ρον δοκίμασα τα πάντα:
Απειλές, εκβιασμούς, καρφώματα στον Μπερνι,
και πρέπει πίσω να συρθώ, δες ο καιρός πως τα φέρνει.

Και τώρα στη McLaren επιστρέφω λόγω Honda.
Πρέπει να ηγηθώ, έχω όλα τα προσόντα.
Τον Ρον θα εκδικηθώ, όπως τότε με τη FIA.
Θα φέρω Pat και Flavio, να 'ναι όλη η μαφία.

Ρουφιάνο με φωνάζουνε και γελάω σαν |λογοκρισία|.
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
castigamatti έγραψε:
Yugo_para_siempre έγραψε:Πες το καθαρα και στα ισια, μη βαζεις τον κοσμο να κανει πραξεις...

Το να τρολάρεις τον Alonso είναι σα να κλέβεις τους κλέφτες......αν παρ' ελπίδα διαπιστώσεις ότι ο Vet χωρίς το κατάλληλο μονοθέσιο είναι ένας Kimi2 2014 reloaded μην παραξενευτείς :shifty:

Δεν πιστευω οτι ο Φεττελ ειναι στο επιπεδο του Αλονσο, πιστευω ομως, με επιφυλαξη λογω της φετινης χρονιας, οτι ειναι ενας πολυ καλος πιλοτος υψηλου επιπεδου. Αν εσυ θεωρεις οτι τα 7 δεκατα, που για πολλοστη φορα υπονοεις αντι να το λες στα ισια, ειναι μια ρεαλιστικη διαφορα θεωρω οτι υπερβαλλεις.

Το θεμα μου ομως δεν ειναι τοσο το οτι υπερβαλλεις, αλλα το οτι δεν το λες στα ισια. Πες ξεκαθαρα οτι πιστευεις πως ο Φεττελ με ιδιο μονοθεσιο θα ηταν τοσο πισω απο τον Αλονσο, τι σε σκιαζει πια; :omg:
Άβαταρ μέλους
By castigamatti
Yugo_para_siempre έγραψε:
castigamatti έγραψε:

Δεν πιστευω οτι ο Φεττελ ειναι στο επιπεδο του Αλονσο, πιστευω ομως, με επιφυλαξη λογω της φετινης χρονιας, οτι ειναι ενας πολυ καλος πιλοτος υψηλου επιπεδου. Αν εσυ θεωρεις οτι τα 7 δεκατα, που για πολλοστη φορα υπονοεις αντι να το λες στα ισια, ειναι μια ρεαλιστικη διαφορα θεωρω οτι υπερβαλλεις.

Το θεμα μου ομως δεν ειναι τοσο το οτι υπερβαλλεις, αλλα το οτι δεν το λες στα ισια. Πες ξεκαθαρα οτι πιστευεις πως ο Φεττελ με ιδιο μονοθεσιο θα ηταν τοσο πισω απο τον Αλονσο, τι σε σκιαζει πια; :omg:

Δεν υπονοώ τίποτα .....έχω πει πολλάκις και όσο πιο ξεκάθαρα γίνεται τη γνώμη μου για Αlo και Vet. O ισπανός είναι ένα σκαλί πάνω από το γερμανό...... αν τη βρίσκεις να κάνεις προσθαφαιρέσεις σε νούμερα που λέω σχηματικά ....εν τη ρύμη του λόγου.....για να διαπιστώσεις πόσο ψηλότερο είναι αυτό το σκαλί...........δεν με απασχολεί...δικό σου θέμα.
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
#48968 Γαματε νομιζω οτι αν καποιος τη βρισκει αναμεσα μας, εισαι εσυ με τα μισολογα και τα υπονοουμενα.

Ορισμενες φορες λες και σαφως τη γνωμη σου, αλλα απο την αλλη δε μπορεις τοσο συχνα να αφηνεις υπονοουμενα για το μεγεθος της διαφορας μεταξυ οδηγων, για την ικανοτητα τεχνικων, μανατζερ κλπ και μετα να λες οτι ηταν "σχηματικα" νουμερα. Η εχεις τα καρυδια να γραψεις κατι που εννοεις ή μη γραφεις μισολογα τα οποια νομιζεις οτι σου δινουν τη δυνατοτητα να δραπετευσεις αν κατι στραβωσει... Αμα πεσεις μεσα στα νουμερα θα ειναι σωστη προβλεψη και αν οχι σχημα λογου; Και η πιτα ολοκληρη και ο σκυλος χορτατος;
Άβαταρ μέλους
By sparticle
#48974 Η συγκριση Alonso-Vettel παιρνει αλλη διασταση αν συγκρινουμε και Alonso2005-Alonso2014.

Ο Alonso2014 ποσα δεκατα θα εριχνε στον Alonso2005? Ποσο καλυτερος θα ηταν στους αγωνες, στις μαχες, στη διαχειριση του πρωταθληματος;

Οι οδηγοι εξελισσονται. Δειτε για παραδειγμα τον Kimi :svivhaha: (δεν κρατηθηκα :innocent: )

Ο Vettel φετος τα βρηκε σκουρα, αλλα απο ενα σημειο και μετα...κολυμπησε, δειγμα της κλασης του.

Νομιζω οτι ο ιδιος ειναι full motivated για το βημα στη Ferrari και εχει καθε ευκαιρια να εξελιξει τις οδηγικες του ικανοτητες και μια μερα να ξεπερασει τα κατορθωματα των προκατοχων του.
Άβαταρ μέλους
By castigamatti
Yugo_para_siempre έγραψε:Γαματε νομιζω οτι αν καποιος τη βρισκει αναμεσα μας, εισαι εσυ με τα μισολογα και τα υπονοουμενα.

Ορισμενες φορες λες και σαφως τη γνωμη σου, αλλα απο την αλλη δε μπορεις τοσο συχνα να αφηνεις υπονοουμενα για το μεγεθος της διαφορας μεταξυ οδηγων, για την ικανοτητα τεχνικων, μανατζερ κλπ και μετα να λες οτι ηταν "σχηματικα" νουμερα. Η εχεις τα καρυδια να γραψεις κατι που εννοεις ή μη γραφεις μισολογα τα οποια νομιζεις οτι σου δινουν τη δυνατοτητα να δραπετευσεις αν κατι στραβωσει... Αμα πεσεις μεσα στα νουμερα θα ειναι σωστη προβλεψη και αν οχι σχημα λογου; Και η πιτα ολοκληρη και ο σκυλος χορτατος;

Ρε καλό μου παιδί τη μπακαλίστικη λογιστική σου κρατά την για τον εαυτό σου και μην μου τη χρεώνεις.....δεν με αφορά πόσο πιο μεγάλη την έχει ο ένας από τον άλλο......και τέλος πάντων ο μόνος τρόπος να διαπιστωθεί κάτι τέτοιο, θα ήταν να τους έχεις ταυτόχρονα στο ίδιο μονοθέσιο.....πράγμα αδύνατο.Τι προβλέψεις, γάτες, σκύλους και καρύδια τσαμπουνάς; ..........
Ο Κιμι δηλώνει αισιόδοξος.....και αφού δεν έχω κανένα λόγο να μην τον πιστέψω :shifty: .....υποθέτω ότι θα βρεθεί πιο κοντά στον team mate του από όσο πέρυσι......αν βρεθεί έναν αιώνα πίσω ή έναν αιώνα μπροστά του θα έχω κάνει λάθος πρόβλεψη.......χέστηκε η φοράδα στο αλώνι δηλ. αφού ούτε με καίει η εσωτερική τους μονομαχία, ούτε με απασχολεί τι γνώμη θα σχηματίσεις για τις πεποιθήσεις μου.......το Alonso vs vettel στο κάδρο το βλέπεις μόνο εσύ.....

Πιστεύεις, όπως και εγώ, ότι ο ισπανός είναι σε άλλο επίπεδο, γεγονός για το οποίο υπάρχουν ενδείξεις, αλλά τίποτα το επαληθευμένο.
Τα γεγονότα παραμένουν ότι ο μεν Kimi δήλωνε ότι θα είναι μεγάλη απογοήτευση να μην μπορέσει να βρεθεί μπροστά από τον Alonso.....και έφαγε της χρονιάς του, ο δε vettel έπρεπε να πάρει τρεις νίκες και δεν διεκδίκησε ούτε μισή......
Άβαταρ μέλους
By g8777
kantoniou έγραψε:
Εγώ είμαι ο πιλότος που ξέρουνε οι πάντες....

:omg: :omg:
hahaiv: hahaiv: hahaiv: hahaiv: hahaiv:

Ο ripper το χτυπαει ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ tattoo και ο Εδδουαρδος το υποσχεθηκε στον εαυτο του οτι θα το ζητησει παραγγελια στην Παμελα το Σαββατο.

:s_howdy :s_howdy :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
Ο ρουφιάνος μια ζωή το κλίμα το χαλάει
και βρίζει τη Red Bull, που όλο τον νικάει.
Τα αυτιά έχει σαν κεραίες για τον εκβιασμό της μέρας.
Πιλότος, σχεδιαστής και εργατοπατέρας.

:s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#50885 Είναι στο χέρι τους. Θα είναι ένα όνειρο αν βλέπαμε ξαφνικά ατμοσφαιρικούς κινητήρες που θα μπορούσαν να παράγουν περίπου 1000 άλογα.

Διάβασε το πλήρες άρθρο εδώ: Ecclestone: Θα προτείνω V10 κινητήρες στις ομάδες. Είναι στο χέρι τους - Autoblog.gr
Follow us: @Autoblogr on Twitter | Autoblog.gr on Facebook

Ναι ρε παππού, just do it! :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By elteo
#51174 Nαι γιατί δεν έχει μερίδιο ευθύνης ο καημενούλης για τα δούρμπο. Σε όλα τα άλλα έχει εκεί δεν μπόρεσε να "επιβάλλει" την άποψή του. Αν το ζητήσει ως χάρη από τον Santa ίσως να πραγματοποιηθεί ....

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
elteo έγραψε:Nαι γιατί δεν έχει μερίδιο ευθύνης ο καημενούλης για τα δούρμπο. Σε όλα τα άλλα έχει εκεί δεν μπόρεσε να "επιβάλλει" την άποψή του. Αν το ζητήσει ως χάρη από τον Santa ίσως να πραγματοποιηθεί ....

Ποτέ δεν τους ήθελε. Ο Mad Max τους επέβαλλε.