Γιατί δεν συνεννοούμαστε!?
Amen and a-women!

gianik έγραψε:KiloMeater έγραψε:Βασικά δε το θέλω τόσο για μένα, αλλά να έχω να προτείνω ένα όταν με ρωτάνε.
Αλλά οκ μια φορά στο τόσο άμα σου έρθει όρεξη για κάνα θαλασσινό μεζέ, good to have σαν επιλογή
Ρε συ Kilo θελω ειλικρινα καιρο τωρα να σε ρωτησω κατι κ ολο το αναβαλλω..
Με αφορμη αυτο που ειχες γραψει τις προαλλες " All the above, συν του ότι εφαρμόζω το "μακρυά και αγαπημένοι" στη σχέση μου με την Ελλάδα, μια στο τόσο είναι ωραία, πήγαμε Χριστούγεννα και πέρασα καλά, μη το χαλάσουμε:-) " αλλα κ γενικα απο τα ποστς σου συμπεραινω οτι βγαζεις μια μεγαλη αρνηση προς την πατριδα σου...(μονο για κοντεμα στα σακακια μας εχεις...)
Μη εχοντας πολυδιαβασει το τοπικο που ειχες ανοιξει τοτε πριν φυγεις για εξω ,δεν θυμαμαι λεπτομερειες κ.λ.π., ηθελα να σε ρωτησω απο που πηγαζει τοση αρνηση;![]()
Αν θες φυσικα μου απαντας ,η ερωτηση ειναι ειλικρινης κ καλοπροαιρετη..
KiloMeater έγραψε:Που την είδες την άρνηση στο πιο πάνω; το post ήταν για μια ταβέρνα ελληνική7 που βρήκα που ήταν καλή.
Έχω την τύχη να τρώω καλο φαγητό ελληνικό γιατί μαγειρεύει η γυναίκα μου, οπότε οταν βγούμε δε θα πάμε σε ελληνικό.
, σε αντιθεση με τον μαγκα τον Ιταλο...
Live and let live
anal τους αιωνες να το επιβαλλουν στο ποπολο, η φαση ειναι gianik έγραψε:KiloMeater έγραψε:Που την είδες την άρνηση στο πιο πάνω; το post ήταν για μια ταβέρνα ελληνική7 που βρήκα που ήταν καλή.
Έχω την τύχη να τρώω καλο φαγητό ελληνικό γιατί μαγειρεύει η γυναίκα μου, οπότε οταν βγούμε δε θα πάμε σε ελληνικό.
Δεν το πιασες το νοημα του ποστ μου, σε αντιθεση με τον μαγκα τον Ιταλο...
Εννοω οτι γενικα βγαζεις μια αρνηση σε οτιδηποτε αφορα την Ελλαδα...πιθανολογω οτι αν γινοταν να μπορουσες να απαλειψεις την ελληνικη σου υπηκοοτητα θα το εκανες...
Επαναλαμβανω για να μην με θεωρησεις κακεντρεχη ,οτι δεν γνωριζω ουτε καν τι δουλεια εκανες στην Ελλαδα κ υπο ποιες προυποθεσεις εφυγες απο εδω...

glf έγραψε:Επιτέλους. Κοντεύει Μάρτης για να δούμε το πρώτο σωστό χιόνι. Πρέπει να έπιασε καμιά 10αρια πόντους.

KiloMeater έγραψε:Όσο για αυτό το "σαν την Ελλάδα πουθενά", "ποτε θα έρθει καλοκαίρι να κατεβούμε Ελλάδα" που συχνά ακούω από Έλληνες στο ελληνικό σχολείο που πάω τα παιδιά το Σάββατο, δεν ξέρω αν αποτελεί ένδειξη ισχυρής ταυτότητας και αγάπης για την πατρίδα η αν αυτοί δικαιούνται να ομιλούν για τη Ελλάδα περισσότερο από μένα, είναι όμως μίζερο και μαρτύριο και αν το βιώνεις έτσι καλύτερα να πας να ζήσεις εκεί που αγαπάς.

Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]