Τεχνικά θέματα. Προβλήματα, προτάσεις, λύσεις, βελτιώσεις.
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#46320 Γράφω και δω, μιας και εδώ viewtopic.php?f=77&t=42&start=30#p45979 μπορεί να μη το δείτε ποτέ.

Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να βρω καταλύτη για Skoda Superb (νομίζω του 2006) με τα 160 άλογα;
Άβαταρ μέλους
By gianik
#46329 Ο.κ θα ρωτησω σημερα. Φανταζομαι μεχρι αυριο ολο κ καποιο παιδι θα απαντησει..:lol:
Άβαταρ μέλους
By Cosmonaut21
#47294 Ακολουθεί περίεργη ερώτηση μιας και το συνεργείο δεν έχει καταφέρει να βρει τί είναι :lol:
Ακούγεται όταν είμαι σταματημένος από το χώρο του κινητήρα ένα ''τικ τικ'' το οποίο αυξάνει στιγμιαία την έντασή του όταν παίζω με εναλλαγές 1ης-όπισθεν κατά το παρκάρισμα/ξεπαρκάρισμα.
Έχει ξανακούσει κανείς κάτι τέτοιο;
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#47447 Όταν πατάς συμπλέκτη ακούγεται; είναι επαναλαμβανόμενο; είναι σύγχρονο με τις στροφές του κινητήρα; τι αμάξι είναι;
Άβαταρ μέλους
By Cosmonaut21
#47458 Kαλησπέρα. Το έχω ακούσει σίγουρα με πατημένο το συμπλέκτη.Χωρίς να πατάω καθόλου και έχοντας νεκρά το κάνει μία φορά αφού βάλω μπρος.Το ακούω μόνο στο ρελαντί,και κυρίως όταν παίζω με 1η-όπισθεν στο παρκάρισμα όπως έγραψα.Ίσως βοηθάνε και οι λίγες στροφές του κινητήρα ώστε να το καταλάβω.
Ακούγεται μία φορά χωρίς να έχει συγκεκριμένη περίοδο που θα επαναληφθεί.Τον ήχο δεν μπορώ να τον περιγράψω ακριβώς ενώ με το κινητό δεν αποτυπώνεται σωστά.Ίσως αύριο τα καταφέρω.
Κάνει σα να ''κομπλάρει'' κάτι.
Mercedes C180 BE
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#48838 Σήμερα καθώς έπλενα το αμάξι με πιεστικό, καθαρίζοντας τη λαβή στο πορτ-μπαγκάζ στο γκολφ 5, παρατήρησα το εξής: πήγα να σηκώσω το πορτ-μπαγάζ, κ κουνήθηκε ο πίσω υαλοκαθαριστήρας λίγο στη μέση...μετά δε λειτουργούσε ο υαλοκαθαριστήρας... πρέπει να έκλεισα το πορτ-μπαγκάζ κ στη συνέχεια δεν άνοιγε... εν τέλει δε λειτουργεί ο πίσω υαλοκαθαριστήρας κ δεν ανοίγει το πορτ-μπαγκάζ. προσπάθησα να βρω την αντίστοιχη ασφάλεια αλλά τζίφος... όσες έλεγξα ήταν οκ.

έχω την υποψία ότι κάηκε το μοτέρ της κλειδαριάς κ είναι ανοιχτό το κύκλωμα... δε δείχνει κάτι στο καντράν. όλως περιέργως δείχνει να έχει καεί μία λυχνία, αυτό το σήμα βγάζει, είναι μάλλον η λυχνία της όπισθεν όπως διαπίστωσα... υποπτεύομαι πως κάηκε το μοτέρ του πορτ-μπαγκάζ κ μένει ανοιχτό το κύκλωμα για τον υαλοκαθαριστήρα... τί λέτε?
Άβαταρ μέλους
By drdino
#48840 Για την πλεξούδα που πάει στην πίσω πόρτα μου ακούγεται.
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
drdino έγραψε:Για την πλεξούδα που πάει στην πίσω πόρτα μου ακούγεται.

για πες, εκεί στην άρθρωση στη γωνία εννοείς? βραχυκύκλωμα?
Άβαταρ μέλους
By JBT
#48855 Μιας και σχεδόν σε καθημερινή βάση πετυχαίνω θηλυκές να οδηγούν με το τιμόνι στο στόμα, σκεφτόμουν εάν έχει προβλεφθεί κάτι τέτοιο με τους σάκους.

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δε θα κάνουν περισσότερη ζημιά από καλο σε μια τέτοια περίπτωση.