Κανένα πρόβατο δε σώθηκε βελάζοντας

edmond έγραψε:Περαστικά gianik.
Νωπές οι μνήμες από το Παίδων...
gianik έγραψε:Edit: Να σαι καλά Theo13, έλα Αθήνα καμμια φορά σε συνάντηση να συζητήσουμε τα συναδελφικα/υπηρεσιακα μας!!
italakias έγραψε:Περαστικα.Ευχαριστώ ρε, πριν λίγο βγήκαμε, όλα καλά, γυρίσαμε σπίτι!!
).
sargus έγραψε:Τέλος καλό, όλα καλά λοιπόν.
Έχεις καθόλου ιδέα ποιος την κόλλησε τη μικρή σου; Εγώ γενικά ήμουν πολύ αυστηρός με το να μην την πλησιάζουν άρρωστοι (μέχρι τα πρώτα γενέθλια περίπου, μετά χαλάρωσα).
μαλλον εκει το εντοπιζω...
καθε λιγο κ λιγακι πετιεται τρομαγμενη στον υπνο της κ κλαιει...
gianik έγραψε:Περαστικά σας κ από μένα.... Υπομονή κ πολλές αγκαλιές! Μακριά από τα νοσοκομεία... Να είστε γεροί όλοι!sargus έγραψε:Τέλος καλό, όλα καλά λοιπόν.
Έχεις καθόλου ιδέα ποιος την κόλλησε τη μικρή σου; Εγώ γενικά ήμουν πολύ αυστηρός με το να μην την πλησιάζουν άρρωστοι (μέχρι τα πρώτα γενέθλια περίπου, μετά χαλάρωσα).
Το Σαββατο ηρθε μια ξαδερφη της γυναικας μου,η οποια την Κυριακη μαθαμε οτι ηταν με πυρετο...μαλλον εκει το εντοπιζω...
Το θεμα ειναι οτι η μπεμπα ηταν που ηταν δυσκολη στον υπνο ,μολις ειχαμε στρωσει καπως , 3 μερες στο νοσοκομειο ολα τουμπα παλι...καθε λιγο κ λιγακι πετιεται τρομαγμενη στον υπνο της κ κλαιει...
gianik έγραψε:sargus έγραψε:Τέλος καλό, όλα καλά λοιπόν.
Το Σαββατο ηρθε μια ξαδερφη της γυναικας μου,η οποια την Κυριακη μαθαμε οτι ηταν με πυρετο...μαλλον εκει το εντοπιζω...
g8777 έγραψε:δεν υπάρχει κάτι πιο ωφέλιμο από μια ασθένεια σε τέτοιες ηλικίες.
Race sims με σκληρά Charles: 37.051 36.113 35.78[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]