Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By mjacob
dimik έγραψε:Σωστοτερη βάση έγραψα, εκδίκηση νεαρού που είδε τον φίλο του να πεθαίνει μπροστά του, κάποιος ίσως θα μπορούσε να τον δικαιολογησει.

Αυτός ο κάποιος που δικαιολογεί ως εκδίκηση το να σκοτώσει έναν τυχαίο συνάδελφο του θύτη, και όχι το να γίνει αναρχικός και να ληστέψει μια τράπεζα, έχει σοβαρό πρόβλημα.

dimik έγραψε:Θέλει φαντάζομαι ιδεολογικο υπόβαθρο, εντρυφηση στην ιδεολογία και γενικά μια ενασχόληση με το αντικείμενο για να πεις ότι ξεκινάω ενοπλο αγώνα ενάντια στο σύστημα έχοντας επίγνωση των πράξεων μου και συγκεκριμένο σκοπό

Και που ξέρεις ότι δεν τα έχει όλα αυτά;
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#48797 Θα έχει την απεριοριστή συμπαράστασή μου αν αποφασίσει να μορφωθεί.

Ποτέ δεν είναι αργά μια αμοιβάδα να αναβαθμιστεί από πρωτόζωο :)
Άβαταρ μέλους
By nass
#48806 Γεια σου ρε αεροζολ με τις συνήθεις υπεκφυγές σου, σε ρωτώ το απλό:

nass έγραψε:Να του δοθεί άδεια ή όχι ?

ποιά είναι η άποψή σου ως θαμώνα αυτού του καφενείου και ως πολίτη, δε σε ρώτησα ως νομικό προφανώς, και η απάντηση μνημείο υπεκφυγής και μη-απάντησης:

αεροζολ έγραψε:Η αποψη μου ως προς τη νομικη πλευρα :whistlink: ειναι οτι δεν ξερω.

:lol:

Και βέβαια "αεροζολ: νομικοί κύκλοι λένε ..." --> αλλά να μας βάλεις κανά λινκ που να το δείχνει αυτό, μπα... χάρες δεν κάνεις, ενώ στο άλλο θέμα ζήτησες από το συνομιλητή σου διατριβή πόσο ποσοστό των μεταναστών χρησιμοποιούν τι ποσοστό των υπηρεσιών υγείας δωρεάν κτλ. κτλ. http://www.petrolheads.gr/viewtopic.php?p=48662#p48662

Και μετά σε πείραξε η φτηνή ειρωνεία ενώ το φτηνό χιουμοράκι "χάρες δεν κάνω :) " χαχαχα είναι της αρεσκείας σου προφανώς.
Άβαταρ μέλους
By αεροζολ
#48810 Δεν με ενοχλησε κατι .

Τελικα εχεις εκφρασει αποψη με σιγουρια ?

Στο αλλο θεμα ζητησα απο καποιον που κανει προπαγανδα (γιατι προπαγανδα ειναι το να λες οτι οι μεταναστες μας επιβαρυνουν οικονομικα οταν δεν μπορεις να στηριξεις στοιχειωδως αυτα που γραφεις) να απαντησει σε απλες ερωτησεις (ειχα και απλες ερωτησεις). Ας μη κανει "διατριβη" , ας παρουσιασει καποια οικονομικα στοιχεια που να στηριζουν την αποψη του.
Το οτι υπαρχει καποιου ειδους συνδεση αυτου που εγραψα στο αλλο θεμα με αυτο που γραφω εδω μονο εσυ το αντιλαμβανεσαι . Και μαλλον με τον ιδιο τροπο που αντιλαμβανεσαι οτι δεν εκφρασες αποψη με σιγουρια.
Τελευταία επεξεργασία από αεροζολ και 07 Δεκ 2014, 20:35, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
αεροζολ έγραψε:ειναι προφανες οτι ΔΕΝ ερμηνευω νομους και ΔΕΝ λεω οτι ισχυει αυτο ή εκεινο. Απλως λεω οτι καποιο νομικοι που εχουν εκφρασει αποψη λενε οτι την εκφραζουν με επιφυλαξη γιατι δεν εχουν πληρη εικονα.

Κατα συνεπεια η αποψη του Συμβουλιου που πεταει το μπαλακι στον εισαγγελεα ειναι μαλλον λαθος και αρα και η απορριψη της αιτησης ειναι "ακυρη"

Δεν λες ότι ισχύει αυτό ή εκείνο, μόνο ότι η άποψη του Συμβουλίου είναι λάθος.

Keep rocking. :s_thumbsup :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By j.marr
#48821 http://news247.gr/eidiseis/politiki/lov ... 84040.html

"Στην αγκαλιά του παιδιού αυτού, πέθανε ο συνομίληκος φίλος του"

πονοψυχας, πασοκική καρδιά και παπανδρεική ανθρωπιά.

κλάμα και πόνος.

Στα σινεμά δίπλα σας.
Άβαταρ μέλους
By αεροζολ
#48822 @Εντι

Δεν εχεις καποιον ανθρωπο που εμπιστευεσαι να τον ρωτησεις ?

Αυτο εγραψα :
"Καπου διαβαζα μια αποψη που ελεγε οτι ο Ρωμανος δεν ειναι προσωρινα κρατουμενος, αλλα εκτιει ποινη . Κατα συνεπεια η αποψη του Συμβουλιου που πεταει το μπαλακι στον εισαγγελεα ειναι μαλλον λαθος και αρα και η απορριψη της αιτησης ειναι "ακυρη" (το βαζω σε εισαγωγικα γιατι δεν θυμαμαι τον ακριβη ορο). "

Ειναι προφανες οτι το "Κατα συνεπεια η αποψη του Συμβουλιου που πεταει το μπαλακι στον εισαγγελεα ειναι μαλλον λαθος και αρα και η απορριψη της αιτησης ειναι "ακυρη" (το βαζω σε εισαγωγικα γιατι δεν θυμαμαι τον ακριβη ορο)." ειναι συνεχεια της προηγουμενης προτασης δλδ της αποψης που διαβασα. ΟΧΙ δικια μου ερμηνεια του νομου. Αν ηταν δικια μου ερμηνεια δεν θα ειχα γραψει " (το βαζω σε εισαγωγικα γιατι δεν θυμαμαι τον ακριβη ορο)."

Και απο το υπολοιπο του σχολιου μου ειναι σαφες οτι δεν λεω οτι το πιο πανω ισχυει στα σιγουρα.

Τεσπα , συνεχισε . Μαθημα της ελληνικης γλωσσας θα καθησω να κανω ?
Άβαταρ μέλους
By trident1971
αεροζολ έγραψε:
trident1971 έγραψε:
αεροζολ έγραψε:@τριδεντ

Να σου πω για το ποσα ποστ εχεις κανει εσυ (για το συγκεκριμενο θεμα) και ποσα εγω ? Εχεις κανει τουλαχιστον 5πλασια απο οσα εγω.
Να σου πω τι εχεις γραψει εσυ και τι εγω ? Δεν θα χασω τον χρονο μου . Απλως θα σου πω οτι εχεις φτασει μεχρι και να γραψεις οτι η οικογενεια του Ρωμανου εχει φραγκα διοτι γινονται πολλοι γαμοι στο κτημα νασιουτζικ :svivhaha:

τι σημασια εχει ποσα ποστ εχω κανει? υπαρχει καποιο οριο?
Δεν ηξερα οτι γινονται τσαμπα οι γαμοι εκει, σορρυ :(

Κανενα οριο δεν υπαρχει, μπορεις να κανεις οσα ποστ θελεις. Απλως απαντησα στο " και μας εχεις φαει εδω και και σελιδες ..." που εγραψες.

Οι γαμοι στο κτημα Νασιουτζικ δεν ειναι τζαμπα. Τι σχεση εχει , ομως, αυτο με την οικονομικη κατασταση της οικογενειας του Ρωμανου ? Αυτη τη συνδεση εκανες.

Το να κανεις τον χαζο για να αποφυγεις να απαντησεις ΔΕΝ ειναι εξυπνο κολπο.

Να 'σαι καλα που με ανεχεσαι
Αμα δεν ειναι τζαμπα οι γαμοι, τοτε αποτελουν εσοδο για την οικογενεια και κατ' επεκταση για τον Ρωμανο... ή λες όχι? Μηπως δεν τα παντελονιαζουν και τα δινουν τα εσοδα σε φιλανθρωπιες? εχεις τετοια πληροφορηση?
Άβαταρ μέλους
By liostemi
#48836 @Χρήστο Λάππα (...χωρίς ιμότικον!..)
...συνεχίζεις να κάνεις τον "κινέζο" και να προσπαθείς να "παίξεις" με τις λέξεις... παραιτούμαι.
Τα υπόλοιπα που γράφεις με αφήνουν αδιάφορο, αφού ήδη έγραψα παραπάνω (μάλλον θα σου ξέφυγε), ότι: "...πήρε την απόφασή του, τώρα θα υποστεί τις συνέπειες... τέλος!".
...νομίζω είναι ξεκάθαρη θέση...

...αυτά... και νομίζω πολύ ασχολήθηκα με τον Ρωμανό!..
Άβαταρ μέλους
By αεροζολ
trident1971 έγραψε:Αμα δεν ειναι τζαμπα οι γαμοι, τοτε αποτελουν εσοδο για την οικογενεια και κατ' επεκταση για τον Ρωμανο... ή λες όχι? Μηπως δεν τα παντελονιαζουν και τα δινουν τα εσοδα σε φιλανθρωπιες? εχεις τετοια πληροφορηση?

Ειναι |λογοκρισία| που καθομαι και το συζηταω , αλλα εχεις καποιο στοιχειο που δειχνει οτι υπαρχει σχεση ιδιοκτησιας (ή αλλη οικονομικη σχεση ) μεταξυ της οικογενειας του Ρωμανου και του κτηματος Νασιουτζικ ? Ή απλως το υποθετεις (λογω του επωνυμου ) και το παρουσιαζεις σαν δεδομενο ?
Άβαταρ μέλους
By kacey
#48863 Και πανω που ημουν ετοιμος να πω οτι εχω εντυπωσιαστει γιατι τουλαχιστον δεν βρεθηκε κανενας εδω μεσα να πει οτι επρεπε να του δοθει αδεια...

rx8_drifter έγραψε:Σου εξήγησα γιατί είναι πολιτική απόφαση,

υποθετω καταλαβαινεις οτι οταν λες "ειναι πολιτικη αποφαση" σημαινει αυτοματα οτι θεωρεις οτι αν δεν υπηρχε η δηθεν πολιτικη εντολη, θα επρεπε να του δοθει η αδεια. Εκτος αν θες να πεις οτι ορθα δεν του δινεται αλλα ηταν ΚΑΙ πολιτικη αποφαση.

αεροζολ έγραψε:
nass έγραψε:Εχουν δημοσιευτεί εδώ απόψεις επαγγελματιών νομικών, χώρια τα αντίστοιχα μέλη του Forum.
Και ό,τι έχω διαβάσει στον τύπο είναι προς αυτή την κατεύθυνση.
Αντιθέτως δεν έχω δει ούτε μία νομική άποψη ότι πρέπει να του δοθεί άδεια. Βέβαια μπορεί να κάνω και λάθος, οπότε θα μας κάνεις τη χάρη να παραθέσεις κάποιο σχετικό link, που να λέει κάτι τέτοιο ? :)

Δεν εχω να παραθεσω τιποτα και χαρες δεν κανω . :) Αυτο που λεω ειναι απλο. Πως ειστε σιγουροι ως προς την νομικη πλευρα του θεματος , οντας ασχετοι απο νομικα και μη εχοντας πληρη εικονα. Δηλαδης την αποψη σου πες την , αλλα η σιγουρια πως προκυπτει ?

Μπορει να ειμαστε ασχετοι απο νομικα αλλα ο νομος φαινεται πολυ απλος και γραμμενος σε απλα ελληνικα. Ενα μπλεξιμο ειχαμε με το ποια ειναι η περιπτωση και ποια η παραγραφος, οπου και εκει ακομα και αν παρουμε το πιο ελαστικο νοημα που βγαινει, ΠΑΛΙ δεν πληροι τις εκ του νομου απαιτουμενες προυποθεσεις.

red_monster έγραψε:Η κυβέρνηση σαμαρα εχει φτάσει το αισχρο του θέματος σε άλλο επίπεδο ...

Καμία αιδω, καμία σταθερή πολιτική, αρεσμαρες κουκουναρες σε ολα τα μέτωπα...

Με ποια λογικη δρομολογείται η μονομερής αντιμετώπιση υπόδικου;

με τη λογικη που οδηγησε το τσογλανο στην απεργια πεινας, και απ'οτι φαινεται μπορει να πετυχει.
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
liostemi έγραψε:@Χρήστο Λάππα (...χωρίς ιμότικον!..)
...συνεχίζεις να κάνεις τον "κινέζο" και να προσπαθείς να "παίξεις" με τις λέξεις... παραιτούμαι.
Τα υπόλοιπα που γράφεις με αφήνουν αδιάφορο, αφού ήδη έγραψα παραπάνω (μάλλον θα σου ξέφυγε), ότι: "...πήρε την απόφασή του, τώρα θα υποστεί τις συνέπειες... τέλος!".
...νομίζω είναι ξεκάθαρη θέση...

Ποιον Κινέζο άνθρωπε μου;

Σε τι δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε; Έχουμε ένα άνθρωπο που καταδικάστηκε για συγκεκριμένα εγκλήματα και που θα δικαστεί και για άλλες κατηγορίες. Ο νόμος προβλέπει συγκεκριμένα πράγματα για τέτοιες περιπτώσεις και παρέχει ορισμένα προνόμια εφόσον υφίστανται ορισμένες προϋποθέσεις. Στην περίπτωση του ΔΕΝ υφίστανται, άρα μένει στην φυλακή και αναλογίζεται τις επιπτώσεις των πράξεων του. Αν επιμείνει να κρατά την ανάσα του μέχρι να του γίνει το χατίρι, κερδίζει και το βραβείο Darwin της χρονιάς το οποίο μπορεί να αφιερωθεί στους γονείς του που στήριξαν απ' την αρχή τις επιλογές του παιδιού τους.

Εννοείται ότι υπάρχει μια κατηγορία αμοιβάδων που θα τον ηρωοποιήσει, για αυτό και η κυβέρνηση τα έχει κάνει πάνω της.
Άβαταρ μέλους
By trident1971
αεροζολ έγραψε:
trident1971 έγραψε:Αμα δεν ειναι τζαμπα οι γαμοι, τοτε αποτελουν εσοδο για την οικογενεια και κατ' επεκταση για τον Ρωμανο... ή λες όχι? Μηπως δεν τα παντελονιαζουν και τα δινουν τα εσοδα σε φιλανθρωπιες? εχεις τετοια πληροφορηση?

Ειναι |λογοκρισία| που καθομαι και το συζηταω , αλλα εχεις καποιο στοιχειο που δειχνει οτι υπαρχει σχεση ιδιοκτησιας (ή αλλη οικονομικη σχεση ) μεταξυ της οικογενειας του Ρωμανου και του κτηματος Νασιουτζικ ? Ή απλως το υποθετεις (λογω του επωνυμου ) και το παρουσιαζεις σαν δεδομενο ?

και τι ειμαι εγω ρε μαστορα? Υποθηκοφυλακειο?
Υποθετω οτι εχουν σχεση, αν κανω λαθος, ευχαριστως να με διορθωσεις.
Άβαταρ μέλους
By ELTASSOS
#48897 Χεστηκε ο Σαμαρας οταν καταλαβε οτι εχει εναντιον του ολο το Εκαλη κλαμπ...(βαλε και συναντησεισ Τσιπρα με τζακια). Παρεκαλεσε την οικογενεια ρωμανου σε συναντηση και αυτοι τον εκλασαν δημοσιως, και καλα του εκαναν. Ειναι χαμενος και το ξερει. Στην τελικη ο looser Σαμαρας προδιδει την παραταξη του ξανα και πριμοδοτει Τσιπρα.