Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By gianik
#48538 Βασικα εχει μια αγρια ομορφια φετος. Δεν πιστευω οτι ο ΠΑΟΚ θα αντεξει , ομως αυτο το λεω εδω κ καιρο κ τσουκου τσουκου οι αγωνιστικες περνουν..
Αν αυριο περασουμε κ απο την Τριπολη , μην ξεγραφεις κ την πρασινη αρμαδα του Αναστασιου :lol:

Υ.γ
Δηλαδη , η ομαδα που σημερα εφερε 2-2 με τον Ολυμπιακο στο τηγανι εχασε 0-4 απο τον Λεβαδειακο εντος εδρας ; :sorry: :oops:
Άβαταρ μέλους
By soch
#48593 Η καρδιά του πρωταθλητή Α.Κ.Α. ΚΕΔ
Το προσπαθούν οι ατιμοι, το παλεύουν αλλά... δεν...
Μούφα το μπενάλτι με τον ΠΑΣ
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#48597 ειχε λυσσαξει χθες ο μικρος να παμε στο Καραισκακη μιας και του εδωσαν δωρεαν εισιτηρια.
Πηγαμε τελικα μαζι με εναν φιλο του απο το σχολειο,και τον μπαμπα του.
Δεν βλεποντουσαν αμφοτεροι.Το πεναλτυ και σε εμας φανηκε πετσινο,και αλλα 3-4 σφυριγματα ηταν υπερ των κοκκινων ενω δεν θα επρεπε.
Πατατακια κανονικα, και χυμα κοκα κολα σε ποτηρι 6 ευρω απο πλανοδιο μεσα στο γηπεδο. :x
ο κοζμος γιδια κανονικα,οσο ηταν μπροστα στο σκορ ολα καλα,μολις ισοφαρισαν οι φιλοξενουμενοι λιγα λεπτα πριν το τελος τους εβριζαν και τους γιουχαιζαν.
Δεν τους ενδιαφερει να δουν ποδοσφαιρο και αν παιζει σωστα η ομαδα τους,να κερδισουν και μονο αυτο και ας μπουσουλανε μεσα στο γηπεδο.
Άβαταρ μέλους
By GeorgT
#48628 Εικόνα

100-0 διαιτησία, παράρτημα (δειτε το καημένο το Μιχαήλ πως πανηγυρίζει) κ πάλι Χ :svivhaha: :svivhaha: :svivhaha:
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#48745 Πρεπει να είσαι πραγματικά αμπαλος για να θεωρεις πετσινο το χτεσινο πέναλτι. Κόντεψε να του βγάλει τη φανέλα απ το τράβηγμα. Σχεδόν καφαλοκλειδωμα έκανε ο αμυντικός. Τα σφυρίγματά που πήρε ο ΟΣΦΠ ηταν το οφφσαιντ και ενα ανάποδο φάουλ στο 95' (όντως γελοίο) και φυσικά δεν έκριναν τπτ... Αλλά οι καμενοι-πονεμενοι παντού βλέπουν φαντάσματα.
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#48760 Υψοφοβια οι μπουγατσες.. 4αρα στη Ξάνθη και αντί να αυξηθεί η διαφορα μειώθηκε...
Όλα απ τον ΟΣΦΠ εξαρτώνται και φέτος. Αμα ξυπνήσει και κανει ενα καλο σερι 6-7 νίκες το καθάρισε.
Άβαταρ μέλους
By GeorgT
#48771 Κλασσικος ΠΑΟΚ μετα απο μεγαλο διπλό (συνήθως ευρωπη) ερχετε ενα κλαρίνο!
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#48774 Απλα παιξαμε νορμαλ σημερα και φανηκε η γυμνια μας αμυντικα. Ο Τζιολης εκτεθηκε σε ανοιχτο χωρο ενω με ΟΣΦΠ αμυνθυκαμε μαζικα και δεν φανηκε αυτο. Ολ αυτα περι πρωταθληματος και οτι ειμαστε φαβορι εγω γι ανεκδοτα τ ακουω παρ ολ αυτα. Εχει πολλες απουσιες η ομαδα.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
kovathe έγραψε:Πρεπει να είσαι πραγματικά αμπαλος για να θεωρεις πετσινο το χτεσινο πέναλτι.

οντως δεν εχω μεγαλη σχεση με το ποδοσφαιρο.

kovathe έγραψε: Αλλά οι καμενοι-πονεμενοι παντού βλέπουν φαντάσματα.

ουτε καμμενος,ουτε πονεμενος,στα παπαρια μου ποιος θα το παρει,ή αν καταργηθει το ποδοσφαιρο παγκοσμιως. :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By soch
kovathe έγραψε:Πρεπει να είσαι πραγματικά αμπαλος για να θεωρεις πετσινο το χτεσινο πέναλτι. Κόντεψε να του βγάλει τη φανέλα απ το τράβηγμα. Σχεδόν καφαλοκλειδωμα έκανε ο αμυντικός.

Να μιλήσω με γαύρο για διαιτησία το θεωρώ χαμένο χρόνο. Ειδικά με πωρωμένο.
Να με χαρακτηρίσει αυτός άμπαλο, το θεωρώ καλό σημάδι.
kovathe έγραψε:Τα σφυρίγματά που πήρε ο ΟΣΦΠ ηταν το οφφσαιντ και ενα ανάποδο φάουλ στο 95' (όντως γελοίο) και φυσικά δεν έκριναν τπτ... Αλλά οι καμενοι-πονεμενοι παντού βλέπουν φαντάσματα.

Είμαστε - οι μη γαύροι - καμμένοι, αλήθεια είναι αυτό. Επειδή ρόδα είναι και γυρίζει, εκεί που είμαι θαρθεις.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#48808 Κερασε μεροκαματο η Αεκαρα παλι. Αν ειχα παιξει και τα δυο γκολ που μπηκαν σ ενα 5λεπτο θα κερναγα ολο το φορουμ τωρα.

Νταξει εκτος τους γαυρους. Αυτοι μου προσβαλουν την νοημοσυνη και την αισθητικη. :shifty:

< G3