Ήταν ηλεκτρονικός στα ραντάρ και φοβόταν τις ακτινοβολίες που έτρωγε κάθε φορά που τα επισκεύαζε. Το 2004-2005 έμαθα οτι ένας συνάδελφός του πέθανε από καρκίνο.
Πάντως ήταν πανέξυπνος άνθρωπος .

xenos έγραψε:
Ναι, αλλά στην περίπτωσης της ιδ. ασφάλισης θα έχεις σίγουρα περίθαλψη, ενώ στο δημόσιο δεν θα έχεις κατά 90%. Αυτό δεν σου κάνει διαφορά δλδ;![]()
Το θέμα δεν είναι η θεωρία, αλλά το τι ζούμε καθημερινά.
Όλοι σε δημόσια νοσοκομεία.
Είναι οι γονείς μας και οι παππούδες μας και κάποιοι από αυτούς έγραψαν παραπάνω. Και σε λίγα χρόνια θα είμαστε εμείς.
Και γι΄αυτούς όλοι μας και ακόμα περισσότερο όσοι βγάζουν(με) ένα ευρώ παραπάνω πληρώνουμε περισσότερα!

kyr80 έγραψε:Εσένα σου άφησε ο πατέρας σου. Και εμένα μου άφησαν οι γονείς μου(δεν το έχω κρύψει ποτέ).
Και;;; Αυτό τους δίνει το αλάθητο;; Και καλά τα άφησαν. Πως θα τα κρατήσουμε;;; Οι επόμενοι από εμάς;;
Και αυτό έχουμε να δείξουμε σαν παράδειγμα στην επόμενη γενιά;; "Θα μεγαλώσετε με χαρτζιλίκια;"
Αυτών που οι γονείς τους δεν τους άφησαν;; Και έμειναν μόνο με το αγγούρι;;
Τεσπα, το βλέπουμε εντελώς διαφορετικά
skous έγραψε:Το ότι ο πατέρας σου/μου/του νοιαζόταν για τα παιδιά του δεν λέει κάτι. Όλοι οι σωστοί γονείς αυτό κάνουν.
Όταν όμως το κάνουν αυτό εις βάρος της κοινωνίας, τότε κάποια στιγμή το πράγμα θα σκάσει.
Και όταν σκάσει, ειναι ανήθικο να λέμε "εγω;;; εγώ δεν... οι άλλοι...".
Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι για αυτό που ζούμε δεν φταίνε οι ψηφοφόροι του Ανδρέα, του Μητσοτάκη, του Σημίτη, του Κωστάκη και του Γιωργάκη, και φταίνε οι ψηφοφόροι του Αντωνάκη και Αλέκση.. (και φυσικά φταίνε και οι τελευταίοι)!

Anonymous Founder έγραψε:Την σημερινή πραγματικότητα την έγραψε πιο πριν ο markvag αλλά κανείς δεν την σχολίασε.

Οκ, με αυτοκίνητο ασφαλείας που πάει πολύ πιο αργά[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]