< >

dimik έγραψε:Ναι στην μέση της έκθεσης στην αντιπροσωπεία βρέθηκε με τηλεμεταφοραΩραια προσπαθεια τρολαρισματος.
< >
drdino έγραψε:Έτερον εκάτερον. Από τη στιγμή που το αγόρασα δεν θα ήθελα να μπαίνει ο καθένας μέσα, ειδικά χωρίς να το ξέρω.Φυσικά παίζει να έχουν μπει αρκετοί χωρίς να το ξέρεις και ένας ακόμα δεν θα έκανε διαφορά εκτός αν ο πωλητής είναι τόσο στόκος που προτιμά να χάσει μια πώληση απ το να ξανακαθαρισει ένα αυτοκίνητο κι αυτό εάν κι εφόσον το λερώνε κάποιος.
g8777 έγραψε:Στόκος;;; Μπα; Επειδη θα προτιμήσει μια εν δυνάμει πώληση υπέρ της εμπιστοσύνης που του έδειξε ο πελάτης;;
Πώς θα σου φαινόταν αν πήγαινες να παραλάβεις την X5 από το σέρβις και σου έλεγε ο προϊστάμενος "Περιμενε, τώρα γυρίζει από το τεστ ντραιβ, δεν είχαμε καμία στην έκθεση... Καταλαβαίνεις.."
dimik έγραψε:g8777 έγραψε:Στόκος;;; Μπα; Επειδη θα προτιμήσει μια εν δυνάμει πώληση υπέρ της εμπιστοσύνης που του έδειξε ο πελάτης;;
Πώς θα σου φαινόταν αν πήγαινες να παραλάβεις την X5 από το σέρβις και σου έλεγε ο προϊστάμενος "Περιμενε, τώρα γυρίζει από το τεστ ντραιβ, δεν είχαμε καμία στην έκθεση... Καταλαβαίνεις.."
Test Drive vs στατικός οπτικός έλεγχος του εξωτερικού![]()
sounds legit
Εγώ θα τον πήγαινα και βόλτα τον ενδιαφερόμενο αν τον έβλεπα να μπαίνει μέσα.
bill33 έγραψε:dimik έγραψε:g8777 έγραψε:Στόκος;;; Μπα; Επειδη θα προτιμήσει μια εν δυνάμει πώληση υπέρ της εμπιστοσύνης που του έδειξε ο πελάτης;;
Test Drive vs στατικός οπτικός έλεγχος του εσωτερικού![]()
sounds legitΕγώ θα τον πήγαινα και βόλτα τον ενδιαφερόμενο αν τον έβλεπα να μπαίνει μέσα.
dimik έγραψε:bill33 έγραψε:dimik έγραψε:g8777 έγραψε:Στόκος;;; Μπα; Επειδη θα προτιμήσει μια εν δυνάμει πώληση υπέρ της εμπιστοσύνης που του έδειξε ο πελάτης;;
Test Drive vs στατικός οπτικός έλεγχος του εσωτερικού![]()
sounds legitΕγώ θα τον πήγαινα και βόλτα τον ενδιαφερόμενο αν τον έβλεπα να μπαίνει μέσα.
Εγώ, ο αγοραστής, αν έμπαινα στην αντιπροσωπεία την ώρα που κάποιος πελάτης έμπαινε στο φρεσκοαγορασμένο αυτοκίνητο μου (χωρίς να το ξέρω από πριν) θα του πρότεινα να τον πάω και βόλτα.
Nosferatu έγραψε:Range Rover Sport, ειναι χαλαρα μια κατηγορια πανω απο τα προαναφερθέντα. Μια χαρα ειναι απο αξιοπιστια αυτη η γενια. Γενικοτερα η jlr τα τελευταια χρονια δεν εχει καμμία σχεση με πριν (freelander κλπ).
Οριστε και μια σημερινη με το V8 550hp
< Smart ultra 6 >
Καμια σχεση, το πολυ 4 δεκατα διαφορα ειχαν τα χθε[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]