Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By gianik
g8777 έγραψε:
advertorial by Giannik

:shifty: :shifty: :shifty: :shifty: :shifty:

O Διονυσιος Μυλωνας μας εφταιξε κατα τα αλλα :shifty:

Έλα κ εσύ, θα σε φτιάξω, gay bar στο Κουκάκι... Θα έχεις κ εσύ vip περιποίηση... :inlove:
Άβαταρ μέλους
By Asimov
gianik έγραψε:
g8777 έγραψε:
advertorial by Giannik

:shifty: :shifty: :shifty: :shifty: :shifty:

Έλα κ εσύ, θα σε φτιάξω, gay bar στο Κουκάκι... Θα έχεις κ εσύ vip περιποίηση... :inlove:
+1
Άβαταρ μέλους
By 224v
#486259 Η Πολιτικη κουζινα θεωρειται ξενη?? αν ναι τοτε στο Sisli στην Αγ. Παρασκευη εχει σωστες γευσεις και μπακλαβαδακια απο την Πολη... Γνωμη απο Εχοντες την καταγωγη απο εκει....
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
gianik έγραψε:
g8777 έγραψε:
advertorial by Giannik

:shifty:

Aστον ωρέ.
Αν κάνει τ΄αστείο και ροβολήσει κατά ΄δώθε, τον έχω ......... έτοιμον:

Εικόνα
:s_wink
Άβαταρ μέλους
By g8777
#486265 Μην βαζεις αντρικα πραγματα εδω μεσα dbeko, θα ποαρεξηγηθεις... :shifty:

Οι ανθρωποι ειναι για κλεισιμο στο Premier και πεταγμα το κλειδι στο Αιγαιο. :shifty:

Gourmet macht frei. :eat:
Άβαταρ μέλους
By 224v
#486269 ξερει κανεις φουρνο που φτιαχνει αζυμη λαγανα??? γιατι πλεον ολοι φτιαχνουν πλακε ψωμι......
Ξερω εναν στην Ηλιουπολη αλλα ειναι μακρυα για μενα.... απο Ψυχικο μεχρι Μαρουσι??? Κηφησια??? ΑΓ. Παρασκευη??
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
224v έγραψε:ξερει κανεις φουρνο που φτιαχνει αζυμη λαγανα??? γιατι πλεον ολοι φτιαχνουν πλακε ψωμι......
Ξερω εναν στην Ηλιουπολη αλλα ειναι μακρυα για μενα.... απο Ψυχικο μεχρι Μαρουσι??? Κηφησια??? ΑΓ. Παρασκευη??
Αυτό το ψάχνω και εγώ

Από το Redmi Note 4
Άβαταρ μέλους
By gianik
Νίκος Παππάς έγραψε:
224v έγραψε:ξερει κανεις φουρνο που φτιαχνει αζυμη λαγανα??? γιατι πλεον ολοι φτιαχνουν πλακε ψωμι......
Αυτό το ψάχνω και εγώ

Από το Redmi Note 4

Σοβολος... :shifty:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
gianik έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε:
Αυτό το ψάχνω και εγώ

Από το Redmi Note 4

Σοβολος... :shifty:
Μην φας, έχουμε γλαρο.

Έχει έναν άσχετο για οδηγό που δεν ξέρει να βγει από τον δήμο.

Από το Redmi Note 4
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
Dimitris_P έγραψε:Ωραία, κι εγώ θα πάω για κοψιδια σ ένα που δεν έχω ξαναπάει. Λένε ότι είναι καλό. Τα λέμε λοιπόν στην πρωινή αναφορά
Χασαποταβερνα στη Β Εύβοια, στα Γιάλτρα. Κόντρα χοιρινή ΑΨΟΓΗ. Οι άλλοι έπαιξαν με σπληναντερα και τέτοια, εγώ δεν τα τρώω. Ωραία είπαν ότι είναι
Άβαταρ μέλους
By touring the m3 1.6
#486429 Εμπειρίες-εντυπώσεις-feedback από την ψαροταβέρνα-μεζεδοπωλείο "Αρχιπέλαγος του Ράλλη" στην Δροσιά μήπως έχουμε;