Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#484237 Έχοντας παίξει όλο το σκ με το κινητό s8+ μπορώ να πω είναι σε άψογη κατάσταση.
Έχει σημαντικές βελτιώσεις σε σχέση με το note3 σαφώς πιο γρήγορο παντού, αλλά όχι ότι δεν μου έφτανε και το άλλο.
Επειδή έχω απόδειξη αγοράς από Saturn , μου είναι ακατανόητο πως το πήρε το παλικάρι 899€ πριν 4 μήνες και το έδωσε κάτω του μισού για να πάει να πάρει το s9
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#484241 άμα γουστάρει να αλλάζει συνέχεια κινητά (για τον όποιο λόγο) δεν είναι παράλογο

παράλογο είναι βεβαίως για τους περισσότερους χρήστες

πάντως τα samsung ρε γαμώτο ό,τι μα ό,τι hw και να τους βάλουν το καθένα στην κατηγορία του μου φαίνεται ότι λαγκάρει..

όχι κάτι φοβερό βέβαια, αλλά θα μπορούσαν και καλύτερα, γιατί δεν προσπαθούν να μείνουν σε όσο το δυνατόν πιο στοκ android δεν μπορώ να το καταλάβω, αφού δεν το΄χουν με το software
Άβαταρ μέλους
By Morx
QsisVTS έγραψε:γιατί δεν προσπαθούν να μείνουν σε όσο το δυνατόν πιο στοκ android δεν μπορώ να το καταλάβω, αφού δεν το΄χουν με το software

Ειχες ποτε σου LG με ICS -> JB -> KitKat ??? ... εαν οχι, τοτε με το δικιο σου κατηγορεις την Samsung, γιατι δεν εχεις δει τι παει να πει ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-bloatware... μια χαρα τα παει τελευταια η Samsung!

Το "despacito" του android ηταν τοτε η LG.
Πλεον δεν γνωριζω αν και ποσο βελτιωθηκε αλλα ουτε θελω να μαθω ειναι η αληθεια! :lol:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
red_monster έγραψε:
Geo f1 έγραψε:Να το βαζεις flight mode για το καλό σου

.

Δεν μπορούν όλοι να το κάνουν αυτό :oops:

Σιγουρα καποια επαγγελματα δεν μπορουν {πχ γιατροι κλπ) Για τους υπολοιπους στο σταθερο..
Άβαταρ μέλους
By red_monster
Geo f1 έγραψε:
red_monster έγραψε:
Geo f1 έγραψε:Να το βαζεις flight mode για το καλό σου

.

Δεν μπορούν όλοι να το κάνουν αυτό :oops:

Σιγουρα καποια επαγγελματα δεν μπορουν {πχ γιατροι κλπ) Για τους υπολοιπους στο σταθερο..

Σιγά μην δώσω στα ορκ το σταθερό μου :omg:

Μακαριοι οι τεχνικοί σε περιόδους shutdowns :help:
Άβαταρ μέλους
By mirage
#484367 Εγώ πάντως κλειστό το είχα εκτος αν ημουν σε 24hr standby.

< >
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#485209 Πηρε ο φαδερ ένα meizu 5s που είχε προσφορά με ένα 5c, προσπαθώ να του περάσω Google apps αλλά αυτή η μαλαμια το hot apps δεν το βρίσκει με τίποτα. Δεν βρίσκει τπτ γενικά
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
Morx έγραψε:
QsisVTS έγραψε:γιατί δεν προσπαθούν να μείνουν σε όσο το δυνατόν πιο στοκ android δεν μπορώ να το καταλάβω, αφού δεν το΄χουν με το software

Ειχες ποτε σου LG με ICS -> JB -> KitKat ??? ... εαν οχι, τοτε με το δικιο σου κατηγορεις την Samsung, γιατι δεν εχεις δει τι παει να πει ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-bloatware... μια χαρα τα παει τελευταια η Samsung!

Το "despacito" του android ηταν τοτε η LG.
Πλεον δεν γνωριζω αν και ποσο βελτιωθηκε αλλα ουτε θελω να μαθω ειναι η αληθεια! :lol:

Ναι εδώ δει καθώς εχω υπάρξει κάτοχος διαφόρων lg όπως έχω δει και το g6 που το κακό συνεχίζεται

Αλλά έχω δει και Sony ας πούμε που πάνε σφαίρα
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
Dimitris_P έγραψε:Πηρε ο φαδερ ένα meizu 5s που είχε προσφορά με ένα 5c, προσπαθώ να του περάσω Google apps αλλά αυτή η μαλαμια το hot apps δεν το βρίσκει με τίποτα. Δεν βρίσκει τπτ γενικά

απο το κινέζικο store θα κατεβάσεις το google installer.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
Bayern7 έγραψε:
Dimitris_P έγραψε:Πηρε ο φαδερ ένα meizu 5s που είχε προσφορά με ένα 5c, προσπαθώ να του περάσω Google apps αλλά αυτή η μαλαμια το hot apps δεν το βρίσκει με τίποτα. Δεν βρίσκει τπτ γενικά

απο το κινέζικο store θα κατεβάσεις το google installer.

Ναι αυτό κάνω, το κινέζικο store είναι το Hot Apps, σωστά; Μόνο το tab ΚΟΡΥΦΑΙΑ μου ανοίγει. Ούτε το Προβαλλόμενα, ούτε τίποτε άλλο, ούτε η αναζήτηση λειτουργεί. Γυρνάει γυρνάει και λέει μετά από λίγο σφάλμα σύνδεσης. Η σύνδεση είναι μια χαρά παραυτά.
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#485366 Σε μένα έχει κανονικά εφαρμογή App store.

Εικόνα

Την ανοίγεις, γράφεις google στην αναζήτηση και κατεβάζεις το 2ο, που ειναι 2,6ΜΒ

Εικόνα

Μετά το τρέχεις και σου περνάει play store Και όλα τα google services.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#485376 Θα το ξαναδώ, δεν το έχω μπροστά μου τώρα, είχε μια εφαρμογή Hot Apps που από εκεί σου έλεγε να κατεβάσεις τον installer, αλλά δεν δούλευε καθόλου. ΘΑ το κάνω μια επαναφορά στην χειρότερη
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#485500 Έκανα αναβάθμιση το Flyme στην τελευταία έκδοση, βρήκα τελικά το google installer το κατέβασα και το εγκατέστησα αλλά δεν βλέπω google apps
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#485524 Δεν αρκεί μονο να κατεβάσεις, πρέπει να το τρέξεις και μέσα από εκεί κατεβάζει google services & playstore
Το τρέχεις. Επιλέγεις και τα 3 που ειναι διαθεσιμα εκει περα και τα κατεβάζει.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#485545 Το έτρεχα αλλά δεν έκανε τπτ. Έκανα restore και προσπαθώ πάλι να το περάσω. Τους Κινέζους μου μέσα