Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By rocsta
Lippi έγραψε:Πήγα το 308 για πλύσιμο και στην παραλαβή βλέπω λευκές στάμπες - πυκνές σταγόνες χαμηλά στην πόρτα του οδηγού και λίγο στην πίσω πόρτα και το μασπιέ. Το λέω στον "μάστορα" ότι σου ξέφυγε και η απάντηση ήταν ότι δεν του είχε ξεφύγει αλλά ότι έχει άλατα από θάλασσα ή από χωράφια που ποτίζονται και βρέχεται (!!!) και ότι χρειάζεται φανοποιείο ("κάνω χρόνια αυτή τη δουλειά" κλπ κλπ) και ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα γιατί θα χαλάσει το χρώμα. Το αυτοκίνητο δεν βρίσκεται κοντά σε θάλασσα και δεν μπαίνει σε χώμα πόσο δε μάλλον σε χωράφια (που ποτίζονται!!!!! - αν είναι δυνατόν τι είπε ο τύπος!!!). Δοκίμασα να το καθαρίσω αλλά τζίφος. Επανέρχεται σαν να είναι μέρος της βαφής. Θέλει βαφή; Υπάρχει περίπτωση να φταεί η κεραμική επίστρωση williams (από την αντιπροσωπεία με εγγύηση μέχρι το 2019) ;
Με καλύπτει η εγγύηση του χρώματος για τέτοια ζημιά;
Αφου εχεις εγγυηση για το κεραμικο πας εκει πρωτα. Βαλε και καμια φωτογραφια να το δουμε.

Sent >
Άβαταρ μέλους
By bill33
Lippi έγραψε:Πήγα το 308 για πλύσιμο και στην παραλαβή βλέπω λευκές στάμπες - πυκνές σταγόνες χαμηλά στην πόρτα του οδηγού και λίγο στην πίσω πόρτα και το μασπιέ. Το λέω στον "μάστορα" ότι σου ξέφυγε και η απάντηση ήταν ότι δεν του είχε ξεφύγει αλλά ότι έχει άλατα από θάλασσα ή από χωράφια που ποτίζονται και βρέχεται (!!!) και ότι χρειάζεται φανοποιείο ("κάνω χρόνια αυτή τη δουλειά" κλπ κλπ) και ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα γιατί θα χαλάσει το χρώμα. Το αυτοκίνητο δεν βρίσκεται κοντά σε θάλασσα και δεν μπαίνει σε χώμα πόσο δε μάλλον σε χωράφια (που ποτίζονται!!!!! - αν είναι δυνατόν τι είπε ο τύπος!!!). Δοκίμασα να το καθαρίσω αλλά τζίφος. Επανέρχεται σαν να είναι μέρος της βαφής. Θέλει βαφή; Υπάρχει περίπτωση να φταεί η κεραμική επίστρωση williams (από την αντιπροσωπεία με εγγύηση μέχρι το 2019) ;
Με καλύπτει η εγγύηση του χρώματος για τέτοια ζημιά;

Μηπως είναι απο πότισμα γκαζόν;
Άβαταρ μέλους
By dimviii
bill33 έγραψε:Μηπως είναι απο πότισμα γκαζόν;

και αυτο ειναι πιθανον,πολλες φορες χρησιμοποιουν νερο γεωτρησης,και ειδικα το καλοκαιρι με τις υψηλες θερμοκρασιες της λαμαρινας,αφηνει σταμπες που δεν βγαινουν ευκολα.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#484817 Την έχω πάθει και εγώ με ποτιστικό γκαζόν. Άλλαξα παρμπρίζ.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
saxon_747 έγραψε:Την έχω πάθει και εγώ με ποτιστικό γκαζόν. Άλλαξα παρμπρίζ.

εγω την ειχα παθει με νερο απο εκτοξευτηρα ''κανονακι'' απο χωραφι.Εβρεχε τμημα του δρομου,περασα,καταβρεξε απο τη μια πλευρα το αυτοκινητο,καλοκαιρι,γαμηθηκα για να τα βγαλω.
Άβαταρ μέλους
By Lippi
#484828 Δεν παίζει ποτιστικο. Το αυτοκίνητο είναι σε υπόγειο πάρκινγκ (σπιτι) από εκεί πάει σε ανοιχτό πάρκινγκ (δουλειά). Είναι μακριά από θάλασσα και χωράφια/ γκαζόν ποτισματα κλπ παρόμοια. Ένα 206 που είχαμε από το 2000 μέχρι το 2014 με ανάλογες συνθήκες (και χωρίς κεραμική επιστρωση) δεν παρουσίασε τίποτα παρόμοιο. Όπως και κανένα άλλο από τα αυτοκίνητα που έχουν περάσει από τα χέρια μου....
Φώτο δεν μπορώ να βάλω τώρα αλλά με την πρώτη ευκαιρία.
Άβαταρ μέλους
By TakisB
#484838 Το έχω πάθει υπό βροχή, περνώντας από νερά ανακατεμένα με υπολείμματα χρώματος.
Άβαταρ μέλους
By corsair
g8777 έγραψε:[img]αμαξισυνταξιουχουσεκοκκινοχρωμα[/img]

Νεο 508.

:eat:

:s_shout

Ποτε βγηκες μωρη σε σύνταξη? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#487310 Πίσω φώτα από Lancer..... Μπροστά χαυλιόδοντες..
Ωραίος αντικαταστατης των τωρινων σκούρων μπλέ βουλευτικών 508.

< Note >
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#487332 Έχουμε το δεύτερο ομορφότερο σεντάν μετά τη Giulia??? Εύγε στους Γάλλοι. Είναι σε πολύ καλό φεγγάρι. Ίσως πρέπει να βγάλουν και κάνα κουπεδάκι σιγά σιγά.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#487333 Ας μην βγάλουν coupe, ας βγάλουν όμως μια καλή έκδοση με δυνατό μοτέρ και τετρακίνηση, όπως η Volvo.