Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
#45292 Μου αρέσει το νέο εργασιακό μου περιβάλλον
Μου αρέσει που γνώρισα τους νέους μου συναδέλφους
Μου αρέσει αυτό το πολυπολιτισμικό περιβάλλον και το ποιό οικογενειακό κλίμα από το Cern
Μάρεσε το 3μερο σεμινάριο για τα κρυογενικά συστήματα με υγρό ήλιον για τους επιταχυντές.
Μ'αρέσει η Γερμανία και το Χριστουγεννιάτικο κλίμα, καμία σχέση με την Ελβετία χαχαχ

Στάλθηκε από Mercedes-Benz C55 AMG ,W203
Άβαταρ μέλους
By elteo
#45294 ΔΕΝ μου αρέσει το υπερβολικό κρύο των ημερών (από -3°C έως 5-6°C) Εικόνα

Moυ αρέσουν τα εξτρά ευρουλάκια που παίρνω συνέχεια από την εργασία μου. :metalo:

Δεν μου αρέσει που κρατιέμαι με νύχια και με δόντια να μην γίνω black-fridayίστας σε συμπεριφορά ενόψει εορτών και αγορών. :lol:
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
#45296 Γαμεί το κρυουλάκι. Χθές 5oC μεγιστη με μια θεσπέσια συννεφιά.

Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
Thomas_C200K έγραψε:Γαμεί το κρυουλάκι. Χθές 5oC μεγιστη με μια θεσπέσια συννεφιά.

+1000

απο χθες το πρωι δεν εχει δειξει το θερμομετρο αμαξιου πανω απο 3
το πρωι 1C, αναβοσβηνουν ολα τα λαμπακια για warning περι παγου κτλ ΄-)
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
#45301 KiloMeater και απο αυριο πέφτει νομίζω η θερμοκρασία. Τι τιμές βενζίνης έχετε εκεί?

Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
DAP έγραψε:
KiloMeater έγραψε:Έχω μια παρουσίαση αύριο που όμοια της δεν έχω ξανακάνει, ζόρικη. Είμαι προετοιμασμένος αλλά έχω άγχος, δε βλέπω να καλοκοιμάμαι απόψε και δε μ'αρέσει καθόλου...
Από την άλλη, θα περάσω ένα ήσυχο ΣΚ έπειτα από άγχη ημερών. :-)

Σου ευχομαι ο,τι το καλυτερο.....βαλε ενα ποτακι,ακουσε λιγο μουσικη και θα μετριασεις το αγχος σου για αποψε...
Καλη επιτυχια.....

Καλά τα πηγα, ειχε καλο flow, δεν κολλησα πουθενα, πολυ Q&A μετα (αρα ειχανε ενδιαφερον) και απο οτι μου ειπανε μερικοι μετα στο διαδρομο, τους αρεσε κτλ κτλ...
Μου εφτιαξε το ΣΚ

και μια φωτο απο την προετοιμασια
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#45439 Δεν μ'αρεσει που περιμενω απο χθες απαντηση σ'ενα μηνυμα. :s_no :s_blush
Μ'αρεσε η χθεσινη εξοδος. :superman:
Δεν μ'αρεσει που μετα απο 5 χρονια μενω ξανα με τους γονεις μου. Ελεγα οτι θα το συνηθισω αλλα μεχρι στιγμης δεν πολυπαλευεται. :s_dunno
Μ'αρεσε πολυ το προηγουμενο Σαββατοκυριακο στη Λαρισα!! :metalo:
Μ'αρεσει που απο βδομαδα θα μπουν καινουργια λαστιχα στο Ford!!
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#48410 Μ'αρέσει το πρώτο μας αληθινό (φυσικό) δέντρο που πήραμε και στολίσαμε στο σπίτι....
Ωραία εμπειρία από την επιλογή του στο μαγαζί, τη συσκευασία, την τοποθέτηση στην βάση στο σαλόνι, το "πότισμα"
Άβαταρ μέλους
By Marios
KiloMeater έγραψε:Μ'αρέσει το πρώτο μας αληθινό (φυσικό) δέντρο που πήραμε και στολίσαμε στο σπίτι....
Ωραία εμπειρία από την επιλογή του στο μαγαζί, τη συσκευασία, την τοποθέτηση στην βάση στο σαλόνι, το "πότισμα"

Ξέχασες και το ''πέταμα'' μετά τις γιορτές. :roll:
Άβαταρ μέλους
By DAP
KiloMeater έγραψε:Δεν πετιέται, περνάει φορτηγό ειδικό για ανακύκλωση χριστουγεννιάτικων δέντρων

Ααααααα ο,τι και στην Ελλαδα!

Ποσο πισω ειμαστε σε μερικα απλα πραγματα......Και αυτο ειναι μια φορα το χρονο.....μονο μια φορα....
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#48552 Δε μου αρέσει που μου είπαν οι γονείς ότι βρήκαν το εξοχικό ανοιγμένο! Να σαπίσουν τα χερια στους αλήτες που τόλμησαν και μπήκαν. :x

Δε μου αρέσει που νιώθω περίεργα από το μεσημέρι χωρίς καμία εκδήλωση ακομη. Μόνο ένα τοστ είχα φάει. Μου χάλασε όλη τη μέρα και ήθελα να πάω ΙΚΕΑ :x
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
Dimitris_P έγραψε:Δε μου αρέσει που μου είπαν οι γονείς ότι βρήκαν το εξοχικό ανοιγμένο! Να σαπίσουν τα χερια στους αλήτες που τόλμησαν και μπήκαν. :x

Δε μου αρέσει που νιώθω περίεργα από το μεσημέρι χωρίς καμία εκδήλωση ακομη. Μόνο ένα τοστ είχα φάει. Μου χάλασε όλη τη μέρα και ήθελα να πάω ΙΚΕΑ :x

Σε ποια περιοχη Δημητρη? Εμας μετα απο 5-6 φορες θα παει για συναγερμο ο πατερας μου.Εχει ραντεβου την τριτη για προσφορα!