Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By pik.
#483986 ελα παππου μου να σου δειξω τα αμπελια σου.... :lol:

δεν θα μεινω σε αυτα που λετε...περι stand by 31 ωρες με 4,5 ωρες οθονη....
ουτε στο 30+ποσοστο.
ξερω να διαβαζω πολυ καλα.
Δεν θα μεινω καν στο οτι παιζει να εχω αλλαξει οσα κινητα εχετε αλλαξει ΟΛΟΙ σας εδω μεσα μαζι... :lol:
ας το αφησουμε και αυτο

θα μεινω στο οτι με το iPhone 8Plus μου εκανα 7 ωρες ΟΘΟΝΗ με 1 ωρα κλησεις σε 30 ωρες αποκλειστικα σε 4g με roaming σε ταξιδι.
χωρις ιχνος wifi και όλα ανοιχτα.

αρα συμφωνα με αυτη την χρηση και λαμβανοντας υποψην οτι το 8Plus εχει μπαταρια 2691mAh τοτε με συγχωρειτε αλλα το κινητο ειναι απλα καλο.

και πριν ακουσω καμμια ενσταση να πω οτι στο iPhone εχεις usage που δεν δειχνει SOT αλλα υπαρχει εφαρμογη που μια χαρα δειχνει.
Αρα ειχα
7 ωρες οθονη
11ωρες usage >επιπεδα ipad.
περιπου 31 ωρες αποκλειστικα σε 4g.

και ολα ανοιχτα.

αρα ...
amoled + 4.000mAh μπαταρια ,με συγχωρειτε αλλα η επιδοση ειναι καλη ομως οχι κορυφαια.
για να μην πω μετρια.

Οποιος δεν πιστευει μπορει προφανως να αγορασει ΚΑΙ το iPhone 8 Plus και να μας πει αν ισχυουν αυτα που λεω.
Αν δεν το εχετε παρει ή δεν γνωριζετε,παρακαλειστε να μην καταφυγετε σε κραυγες.
Άβαταρ μέλους
By pik.
corsair έγραψε:πικ.... κουραση...

ps: κατούρα και λίγο...

αγορι μου εσυ το παιζεις γνωστης αλλα μαλλον φυκια πουλας... :lol:

ποσο τα εχεις το κιλο;
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#483991 Εγώ πάλι που έχω κάθε μέρα στο σπίτι και ένα iPhone 8 Plus δεν πιάνει ποτέ τους χρόνους που πιάνει το Mate 10 Pro.

Βέβαια εντάξει δεν έχουμε εδώ μέσα τόσα λεφτά όσα εσύ, και απορώ πως καταδέχεσαι να μιλάς στην πλεμπα, αλλά μερικά κινητά τα έχουμε αλλάξει.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#483994 Pik, κατούρα και λίγο, ούτε εσύ ξέρεις τι έχει αλλάξει ο καθένας μας.

ΥΓ: πώς ξεκίνησε η κουβέντα:

bujinkan έγραψε:Τελικά τα καλά.λόγια για τη μπαταρία του mate 10 pro επαληθεύονται
Είμαι ήδη 31 ώρες από την.τελευταία φόρτιση με 4.5 ώρες sot και είμαι ακόμα στο 32% μπαταρία
Omg

< using smoke signals

Κουβέντα για κορυφή, κραυγές κλπ. Χαλάρωσε.
Άβαταρ μέλους
By corsair
pik. έγραψε:

ποσο τα εχεις το κιλο;

Εχεις σοβαρο πρόβλημα έπαρσης...κοιταξε το.
Άβαταρ μέλους
By pik.
drdino έγραψε:Pik, κατούρα και λίγο, ούτε εσύ ξέρεις τι έχει αλλάξει ο καθένας μας.

ΥΓ: πώς ξεκίνησε η κουβέντα:

bujinkan έγραψε:Τελικά τα καλά.λόγια για τη μπαταρία του mate 10 pro επαληθεύονται
Είμαι ήδη 31 ώρες από την.τελευταία φόρτιση με 4.5 ώρες sot και είμαι ακόμα στο 32% μπαταρία
Omg

< using smoke signals

Κουβέντα για κορυφή, κραυγές κλπ. Χαλάρωσε.

εσυ το ξερω οτι εχεις αλλαξει πολλες συσκευες ομως ειλικρινα η επιδοση ειναι μετρια.

οταν μετα ομως με βγαζετε ασχετο λες και δεν ξερω να διαβασω,περιμενεις να σας χαιδευω;

corsair έγραψε:
pik. έγραψε:

ποσο τα εχεις το κιλο;

Εχεις σοβαρο πρόβλημα έπαρσης...κοιταξε το.

:lol: :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#484000 Καυγάς για την αυτονομία κινητών; Really???!!! :dizzy:

Ερώτηση προς κατόχους Redmi Note 4. Σας παίδεψε το δαχτυλικό; Δεν μπορώ να το ενεργοποιήσω. Μου διαβάζει το... δάχτυλο ( :s_laughat ) αλλά δεν το δέχεται. Όχι ότι με νοιάζει, απλά μήπως είναι προβληματική η συσκευή;
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
REALZEUS έγραψε:Καυγάς για την αυτονομία κινητών; Really???!!! :dizzy:

Ερώτηση προς κατόχους Redmi Note 4. Σας παίδεψε το δαχτυλικό; Δεν μπορώ να το ενεργοποιήσω. Μου διαβάζει το... δάχτυλο ( :s_laughat ) αλλά δεν το δέχεται. Όχι ότι με νοιάζει, απλά μήπως είναι προβληματική η συσκευή;
Ποτέ, έπαιξε με τη μια και δεν κόλλησε καμία φορά
Άβαταρ μέλους
By g8777
#484002 Ε μωρέ Δια, πας και κάνεις register με το δάχτυλο τίγκα στα λάδια.. Τον τρέλανες τον αισθητήρα.
Για mate 10, έχω 6.30 ώρες sot με τα πάντα όλα ανοιχτά.
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
pik. έγραψε:ελα παππου μου να σου δειξω τα αμπελια σου....

δεν θα μεινω σε αυτα που λετε...περι stand by 31 ωρες με 4,5 ωρες οθονη....
ουτε στο 30+ποσοστο.
ξερω να διαβαζω πολυ καλα.
Δεν θα μεινω καν στο οτι παιζει να εχω αλλαξει οσα κινητα εχετε αλλαξει ΟΛΟΙ σας εδω μεσα μαζι...
ας το αφησουμε και αυτο

θα μεινω στο οτι με το iPhone 8Plus μου εκανα 7 ωρες ΟΘΟΝΗ με 1 ωρα κλησεις σε 30 ωρες αποκλειστικα σε 4g με roaming σε ταξιδι.
χωρις ιχνος wifi και όλα ανοιχτα.

αρα συμφωνα με αυτη την χρηση και λαμβανοντας υποψην οτι το 8Plus εχει μπαταρια 2691mAh τοτε με συγχωρειτε αλλα το κινητο ειναι απλα καλο.

και πριν ακουσω καμμια ενσταση να πω οτι στο iPhone εχεις usage που δεν δειχνει SOT αλλα υπαρχει εφαρμογη που μια χαρα δειχνει.
Αρα ειχα
7 ωρες οθονη
11ωρες usage >επιπεδα ipad.
περιπου 31 ωρες αποκλειστικα σε 4g.

και ολα ανοιχτα.

αρα ...
amoled + 4.000mAh μπαταρια ,με συγχωρειτε αλλα η επιδοση ειναι καλη ομως οχι κορυφαια.
για να μην πω μετρια.

Οποιος δεν πιστευει μπορει προφανως να αγορασει ΚΑΙ το iPhone 8 Plus και να μας πει αν ισχυουν αυτα που λεω.
Αν δεν το εχετε παρει ή δεν γνωριζετε,παρακαλειστε να μην καταφυγετε σε κραυγες.
Hellooo και εγώ είχα το s8+ και αυτοί.οι χρόνοι δεν παίζουν εκτός αν το έχεις άδειο.Με λίγες εφαρμογές ... Εμένα ποτέ δεν ξεπέρασε τις 5 ώρες sot μέσο όρο είχα 4μίση ωρες.
Καμία σχέση με mate 10 και το διαβάζω παντού αυτό σε όλα τα φόρουμ
Το mate είναι κτήνος αυτονομίας
Επσιης έχει μεγάλη διαφορά το άνοιγε κλεινε τη συσκευή από το να δεις πχ μια ταινία. Όταν Είναι συνεχόμενα Ανοιχτή η οθόνη τότε κάνει καλύτερους χρόνους sot.
ΥΓ δεν είσαι ο μόνος που έχεις αλλάξει πολλές συσκευές

< using smoke signals
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
g8777 έγραψε:Ε μωρέ Δια, πας και κάνεις register με το δάχτυλο τίγκα στα λάδια..

Lube αγορίνα... :whistlink: :shifty:
Άβαταρ μέλους
By nikos

Βάλε το δάχτυλο πολλές φορές για να το διαβάσει
Άβαταρ μέλους
By corsair
nikos έγραψε:

ετσι γενικά οπως του το λες, θα μεινει χωρίς κινητο επειδη θα παρεξηγησει τις οδηγιες... :shifty:

:whistlink:

:s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By georgex72
nikos έγραψε:

Έτσι κανε μικρές μετατοπίσεις του δάχτυλου μέχρι να χρωματιστεί όλος ο κύκλος του αποτυπώματος στην οθόνη....