Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#483520 Σήμερα το πρωί το s8 συνέχεια κόλλαγε, αργούσε, έκανε και ένα restart
Με ζωσανε τα μαύρα φίδια
Ευτυχώς θυμήθηκα κάποτε είχα τα ίδια στο παλιό από την micro sd (την οποία μετέφερα)... Την έκανα format και έστρωσε.. Αλλά θα πάρει δρόμο

< >
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
KiloMeater έγραψε:Σήμερα το πρωί το s8 συνέχεια κόλλαγε, αργούσε, έκανε και ένα restart
Με ζωσανε τα μαύρα φίδια
Ευτυχώς θυμήθηκα κάποτε είχα τα ίδια στο παλιό από την micro sd (την οποία μετέφερα)... Την έκανα format και έστρωσε.. Αλλά θα πάρει δρόμο

< >
Η sd η το s8?

< >
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#483529 Παίδες μια απορία στις προηγούμενες συσκευές μου με swipe up του Νόβα άνοιγε το google search ...Κάτω από την μπάρα λοιπόν έβγαζε άρθρα διαφορά από αυτά που με ενδιαφερανε προφανώς μέσω συλλογής πληροφοριών

Στο huawei ανοίγει η μπάρα και απο κάτω είναι κενή η υπόλοιπη σελίδα χωρίς news feed ...Πώς το κάνω να τα δείχνει Οπ ως το είχα στο s8?

< >
Άβαταρ μέλους
By gakost
#483940 Ξέθαψα το G3 μου (D858) Δίκαρτο με 3GB Ram. Είχα ξεχάσει τι κινητάρα ήτανε. Είχε τα πάντα και σε πολύ λογική τιμή. Αποσύρθηκε γιατί έπασε η οθόνη του. Με τρώει να την αλλάξω και να το ξαναχρησιμοποιήσω.
Άβαταρ μέλους
By koubeast
#483942 Του αδερφού μου πάντως πέθανε μια μέρα ξαφνικά (άρχισε το bootloop) χωρίς κανένα σύμπτωμα πριν, και απ ότι είδα είναι γενικό το φαινόμενο σε πάρα πολλές παρτίδες. Οπότε δεν θα έριχνα λεφτά σε τέτοιο κινητό. Πλέον παίρνεις καλύτερα κινητά από το g3 ακόμη και με 140-150€.
Άβαταρ μέλους
By corsair
gakost έγραψε:Ξέθαψα το G3 μου (D858) Δίκαρτο με 3GB Ram. Είχα ξεχάσει τι κινητάρα ήτανε. Είχε τα πάντα και σε πολύ λογική τιμή. Αποσύρθηκε γιατί έπασε η οθόνη του. Με τρώει να την αλλάξω και να το ξαναχρησιμοποιήσω.

Σταματα τις εκταφές, άστο να περασει στην αιωνιοτητα... :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#483945 Τελικά τα καλά.λόγια για τη μπαταρία του mate 10 pro επαληθεύονται
Είμαι ήδη 31 ώρες από την.τελευταία φόρτιση με 4.5 ώρες sot και είμαι ακόμα στο 32% μπαταρία
Omg

< using smoke signals
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#483950 Και το s8 και αρκετά καλά με μπαταρία, κρατάει πάνω από μια μέρα άνετα, ακόμα πιο βολικό το fast charging
Άβαταρ μέλους
By pik.
bujinkan έγραψε:Τελικά τα καλά.λόγια για τη μπαταρία του mate 10 pro επαληθεύονται
Είμαι ήδη 31 ώρες από την.τελευταία φόρτιση με 4.5 ώρες sot και είμαι ακόμα στο 32% μπαταρία
Omg

< using smoke signals

4,5 ωρες οθονη δεν ειναι πολλες....
Άβαταρ μέλους
By corsair
pik. έγραψε:
bujinkan έγραψε:Τελικά τα καλά.λόγια για τη μπαταρία του mate 10 pro επαληθεύονται
Omg

< using smoke signals

σε συναρτηση με τις ωρες εκτος φόρτισης και το υπολοιπο μπαταρίας, ειναι μια χαρα.
Άβαταρ μέλους
By pik.
corsair έγραψε:
pik. έγραψε:
Omg

< using smoke signals

σε συναρτηση με τις ωρες εκτος φόρτισης και το υπολοιπο μπαταρίας, ειναι μια χαρα.

λυπαμαι αλλα οχι.
αυτα δεν ισχυουν .

εχουμε αγορασει και εμεις συσκευες.
η μπαταρια ειναι πολυ καλη αλλα κορυφαια δεν ειναι.
Για να μην μιλησω οτι σε συναρτηση με τις ωρες χρησης και το μεγεθος της μπαταριας τοτε η αποδοση ειναι μετρια. :whistlink:
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#483976 Με ποιο high end έχεις καλύτερους χρόνους?
Άβαταρ μέλους
By corsair
pik. έγραψε:

λυπαμαι αλλα οχι.
αυτα δεν ισχυουν .

εχουμε αγορασει και εμεις συσκευες.
η μπαταρια ειναι πολυ καλη αλλα κορυφαια δεν ειναι.
Για να μην μιλησω οτι σε συναρτηση με τις ωρες χρησης και το μεγεθος της μπαταριας τοτε η αποδοση ειναι μετρια. :whistlink:

δε σε λυπαμαι... ξαναδιαβασε τι εγραψα... :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
pik. έγραψε:
Omg

< using smoke signals

Διάβασε όλη την πρόταση με υπόλοιπο ακόμα 31% δλδ μιλάμε για 6ωρο

< using smoke signals
Άβαταρ μέλους
By cosneo
#483985 Τελευταία στο S5 μου κατά την φωτογράφιση με φλας, πρώτα ανάβει το φλας και με το σβήσιμο του γίνεται η λήψη και όχι την ώρα που φωτίζει. Οπότε σκοτεινή η φωτογραφία.
Τι έπαθε?