Νίκος Παππάς έγραψε:Φιλος κακεντρεχης ειπε οτι δεν κανει η Corolla μου για το ταξιδι, θα μου χαλασει, θα με κουρασει, θα με τρελλανει ο θορυβος, και αλλα τετοια
diplomat έγραψε:
Για να δώσω σημείο αναφοράς, ο δίπλωματ το Ξεσσαλονίκη - Αθήνα το κάνει χωρίς στάση, ενώ το Καβάλα - Αθήνα με μία στάση για ανεφοδιασμό.
Για τα πάτρια (καταυλακιώτικα) εδάφη, δεν το συζητώ καν. Ξεκούραστα, άκοπα. Εξωτερικά δεν έχει επιχειρήσει, δεμπλήρωσε ο τζι τα εκτός έδρας.![]()
diplomat έγραψε:Σούζη, καις. Και ψεύδεσαι και καις.![]()
Με το αυγό στο πετάλι της μνημονjακής πραγματικότητας, κάτω από 600χλμ./γέμισμα δεν βγάζω σε ταξίδι.![]()
Το 520άρι βασικά το ξεπερνάω ακόμη και σε συνθήκες πόλης. Aυτός ο 4Ε-FE τελικά σώζει ζωές και (άδεια) πορτοφόλια.
Νίκος Παππάς έγραψε:Kαλα εισαι εσυ. Εμενα φοραει τον 3ZZ-FE, ο οποιος υποτιθεται ειναι πιο οικονομικος ακομα.
Τωρα μεσα στην πολη εχει 9,7 λιτ/100χλμ και γυρω στο 9 σε ταξιδι με 130-150 χαω
elteo έγραψε:Νίκος Παππάς έγραψε:Kαλα εισαι εσυ. Εμενα φοραει τον 3ZZ-FE, ο οποιος υποτιθεται ειναι πιο οικονομικος ακομα.
Καίει....
Στο ταξιδι εχω την "κακη" συνηθεια να κραταω σταθερη ταχυτητα και το ζοριζω στις ανηφορες να κρατα τα 130-140.Νίκος Παππάς έγραψε:Kαλα εισαι εσυ. Εμενα φοραει τον 3ZZ-FE, ο οποιος υποτιθεται ειναι πιο οικονομικος ακομα.
g8777 έγραψε:Νίκος Παππάς έγραψε:Φιλος κακεντρεχης ειπε οτι δεν κανει η Corolla μου για το ταξιδι, θα μου χαλασει, θα με κουρασει, θα με τρελλανει ο θορυβος, και αλλα τετοια
Ποιος ασχετιδης τα ειπε αυτα;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ενα θα σου πω.
Ο κιλομιτερ κορολλα θα παρει.

Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]