Morx έγραψε:lκαλυτερα δοκιμασε καπου στα στενα της Ανω Πολης πανω απο Ολυμπιαδος.
Ναι όχι και
με αυτή την συμβουλή όλων πχια. Ήταν που ήταν ζόρι το παρκαρισμα εδώ πέρα, έχει γαμηθει η φάση 
< >
dekouk έγραψε:Παρακαλώ προτάσεις για μακαρονάδες κ πιτσες. Είναι για φίλο που θα έχει φιλοξενούμενους που ζήτησαν μια έξοδο για μακαρόνια. Είναι αθλητές επιπέδου, άρα θα τρώνε ποσότητες![]()
< Note >
Firenze. Χειροποίητες παπαρδέλες που τις φτιάχνει ένας τύπος που μοιάζει καταπληκτικά στον Balboni, άψογες σάλτσες και πίτσες-πεϊνιρλί επιπέδου Ιταλίας. Οπωσδήποτε θα πάρεις την Μοτσαρέλα-Προσιούτο!!!
vasilis έγραψε:Έχουμε προτάσεις για μαγαζί οπτικών στο κέντρο ή δυτικά;Θες ηλίου ή για να "βλέπεις";
Παρασκευή πήγα στον Κώστα για να φάω γύρο. Ήταν 12μιση η ώρα και ακόμα δεν τον είχε βάλει πάνω
"Σε καμιά ώρα", μου είπαν.... Εμαγκέψαμε....
Κανένα πρόβατο δε σώθηκε βελάζοντας

kyr80 έγραψε:vasilis έγραψε:Έχουμε προτάσεις για μαγαζί οπτικών στο κέντρο ή δυτικά;Θες ηλίου ή για να "βλέπεις";
Ηλίου. Έχω ζόρικο κεφάλι και ψάχνω μαγαζί με μεγάλη ποικιλία λόγο έλλειψης χρόνου για βόλτες

vasilis έγραψε:Ηλίου. Έχω ζόρικο κεφάλι και ψάχνω μαγαζί με μεγάλη ποικιλία λόγο έλλειψης χρόνου για βόλτες
Αυτογνωσία... επιτέλους...

corsair έγραψε:Περικλής?vasilis έγραψε:Ηλίου. Έχω ζόρικο κεφάλι και ψάχνω μαγαζί με μεγάλη ποικιλία λόγο έλλειψης χρόνου για βόλτες
< A3003 >
https://jimmuclarku.blogspot.com/
Arrow έγραψε:Ηρακλήςcorsair έγραψε:Περικλής?vasilis έγραψε:Ηλίου. Έχω ζόρικο κεφάλι και ψάχνω μαγαζί με μεγάλη ποικιλία λόγο έλλειψης χρόνου για βόλτες
< A3003 >

Επίσης στο κέντρο οπτικά "Σταμάτης". Κορυφή στα γυαλιά πάθησης.
Κανένα πρόβατο δε σώθηκε βελάζοντας

vasilis έγραψε:Έχουμε προτάσεις για μαγαζί οπτικών στο κέντρο ή δυτικά;
Στην Αριστοτέλους βολεύει?
kostis20 έγραψε:vasilis έγραψε:Έχουμε προτάσεις για μαγαζί οπτικών στο κέντρο ή δυτικά;
Στην Αριστοτέλους βολεύει?
Κέντρο δεν ειναι αν θυμάμαι καλα;
kyr80 έγραψε:Πας για maui jim καρφί.... Ο Ανδρεάδης έχει.
Αυτός που είναι Τσιμισκή με Π.Μελά; στο on line κατάστημα δεν το βλέπω