οποιος εχει λοιπον , αγοραζει.
οποιος δεν εχει, σκαει και κολυμπαει.
http://www.autogreeknews.gr/diafora-nea ... da-to-2017
αυτοι εχουν και καλα κανουν.
kostis20 έγραψε:Κατά τα άλλα εγώ είμαι κοντόφθαλμος.
Anonymous Founder έγραψε:Είναι φανερή η προσπάθεια του Ελληνικού Κράτους και ειδικότερα της κυβέρνησης να αποθαρρύνει τα ακριβότερα αυτοκίνητα.
Anonymous Founder έγραψε:Δεν είμαστε πάνω μόνον στα πολύ ακριβά, αλλά και στα κάπως ακριβά. Ό,τι φεύγει πάνω από 20Κ, έχει πολύ μεγάλο φόρο. Είναι φανερή η προσπάθεια να προτιμούνται τα μικρά και φθηνά, υποθέτω για λόγους ισοζυγίου τρεχουσών συναλλαγών της χώρας.
Ο kostis20 θα ξαναπώ πως μια χαρά τα είπε. Δεν εξετάζουμε αν αυτό που έγινε είναι καλό ή κακό, αλλά αν είναι η πραγματικότητα. Και η πραγματικότητα είναι πως τα πιο καλά αυτοκίνητα, έχουν ακριβύνει.
Ξαναλέω, ας συμφωνήσουμε πρώτα πως όντως έχουν ακριβύνει, και μετά αν θέλουμε προχωράμε την κουβέντα στο αν αυτό είναι καλό ή κακό και σωστό ή λάθος.
kostis20 έγραψε:Εκτός του ότι δε το έγραψε κανείς αυτο,δε ξέρω αν το έχετε καταλάβει αλλά είστε στο BMW forum,στο petrolheads.gr.
Aν δεν επιτρέπεται να γράψουμε για τις τιμές των BMW εδώ για πείτε μου που επιτρέπεται.![]()
Εκτός αν σας θίξαμε τον Τσίπρα.
GTS έγραψε:Οι τιμες των καλυτερων αυτοκινητων εχουν ακριβυνει αλλα ειναι λογικο γιατι ειναι ολα εισαγωγης και πρεπει να μειωθουν τα χρηματα που πανε εξω για το καλο ολων μας. Θα ηταν μειον αν ειχαμε και τοπικη παραγωγη αλλα δεν εχουμε.
Παντως αν καποιος θελει ενα γρηγορο αμαξι σε καλυτερη τιμη απο αλλες συγκρισημες χωρες υπαρχουν ακομα μερικα μοντελλα σε πολυ καλες τιμες οπως το Λεον του Μπουσσου ή το Κουγκα 1.5 για SUV .
GTS έγραψε:Ποιο ακριβως? Εδω ειμαστε να σε βοηθησουμε να καταλαβεις. Ξερεις τι ειναι το ισοζυγιο τρεχουσων συνναλαγων?
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]