Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#482768 Ε85
Άβαταρ μέλους
By mirage
#482786 Είσαι σίγουρος πως εχεις κατι τετοιο; Νομιζω σε σενα το κουμπι απλα αφορα κιβωτιο, γκαζι και τιμονι.

< >
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#482797 Καθόλου γι αυτό ρωτάω. :lol:

Στη BMW μου είχαν πει ότι επεμβαίνει και στα αμορτισέρ και για αυτό θέλει συγκεκριμένο ανταλλακτικό.
Στα ίντερνετς που κοίταγα για αμορτισέρ είδα επισημάνσεις που διευκρίνιζαν ότι το τάδε δεν είναι συμβατό με sport suspension αλλά δεν είμαι σίγουρος για το τι εννοούν.

Στην πράξη το πάτημα του sport αλλάζει σίγουρα απόκριση στο γκάζι και συμπεριφορά κιβωτίου.
Ίσως και λίγο τιμόνι και να μου δημιουργεί την αίσθηση ότι είναι πιο 'σκληρό'.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#482798 σπορτ σουσπανσιόν =/= ηλεκτρονικά ελεγχόμενη
Mήπως εννοούν άλλη σκληρότητα, ύψος κλπ;
Άβαταρ μέλους
By 224v
#482969 Αυτη η Ιστορια να αλλαζεις με το πατημα του κουμπιου ισχυ, συμπεριφορα τιμονι κ.λ.π. αλλα να μην σου λενε ακριβως στο μανουαλ τι αφορα η αλλαγη να ξερεις ρε γμτ, ειναι καπως στα πριμιουμ....
Εγω τωρα με το JUKE που οταν πατας το κουμπι αλλαζει και σου βγαζει στην οθινιτσα τι ακριβως συμβαινει και τι αλλαζει στις διαφορες επιλογες (ECO, Normal, Sport) θεωρουμαι τυχερος? που η μαρκα με σεβεται σαν πελατη??? και δεν εχω αποριες τι ακριβως εχουν σκεφθει οι εγκεφαλοι τους να αλλαζει στο οχημα...
Άβαταρ μέλους
By drdino
#482975 Information overload, αν είναι κάτι που δεν αλλάζει από πάτημα σε πάτημα γιατί να μπαίνεις σε τέτοιες λεπτομέρειες; Διαβάζεις το μάνιουαλ για το τι σημαίνει το ECO, Normal, Sport κλπ και τέλος.
Άβαταρ μέλους
By GTS
#483042 adaptive της BMW ειναι ενα προιον Bilstein νομιζω (ηλεκτρομαγνητικο πιστευω ειναι). πρεπει το ιδιο να ειναι σε πολλες εταιρειες.
Άβαταρ μέλους
By tsilis
EDDIE_147 έγραψε:Καθόλου γι αυτό ρωτάω. :lol:

Στη BMW μου είχαν πει ότι επεμβαίνει και στα αμορτισέρ και για αυτό θέλει συγκεκριμένο ανταλλακτικό.
Στα ίντερνετς που κοίταγα για αμορτισέρ είδα επισημάνσεις που διευκρίνιζαν ότι το τάδε δεν είναι συμβατό με sport suspension αλλά δεν είμαι σίγουρος για το τι εννοούν.

Στην πράξη το πάτημα του sport αλλάζει σίγουρα απόκριση στο γκάζι και συμπεριφορά κιβωτίου.
Ίσως και λίγο τιμόνι και να μου δημιουργεί την αίσθηση ότι είναι πιο 'σκληρό'.

Δεν αφορά τα αμορτισερ Eντι.
Τo sport suspension που διαβάζεις στο real oem αφορά συμβατική ανάρτηση.
Άβαταρ μέλους
By 224v
mirage έγραψε:Το manual σιγουρα τα γραφει ολα.

< >

Γιατι λοιπον υπαρχουν αποριες οπως οι πιο πανω??? αφου με ενα διαβασμα στο μανουαλ τα λεει??
Άβαταρ μέλους
By 224v
mirage έγραψε:Γιατί πρέπει να απαντήσω εγω;

< >

Οχι φυσικα, αλλα οταν διαβαζει καποιος αυτες τις αποριες, νομιζει (ισως κανω και λαθος φυσικα) οτι αυτες τις πληροφοριες τις εχει κρυφες ο κατασκευαστης αλλιως με ενα διαβασμα και ψαξιμο θα ειχε την απαντηση...... :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
GTS έγραψε:adaptive της BMW ειναι ενα προιον Bilstein νομιζω (ηλεκτρομαγνητικο πιστευω ειναι). πρεπει το ιδιο να ειναι σε πολλες εταιρειες.

Ισως αλλά ποτέ δεν υπήρχαν σαν option στις Ε, εκτός από τις Μ.

< >
Άβαταρ μέλους
By drdino
#483119 Η M3 είχε το EDC ως έξτρα.