< >
Στη BMW μου είχαν πει ότι επεμβαίνει και στα αμορτισέρ και για αυτό θέλει συγκεκριμένο ανταλλακτικό.
Στα ίντερνετς που κοίταγα για αμορτισέρ είδα επισημάνσεις που διευκρίνιζαν ότι το τάδε δεν είναι συμβατό με sport suspension αλλά δεν είμαι σίγουρος για το τι εννοούν.
Στην πράξη το πάτημα του sport αλλάζει σίγουρα απόκριση στο γκάζι και συμπεριφορά κιβωτίου.
Ίσως και λίγο τιμόνι και να μου δημιουργεί την αίσθηση ότι είναι πιο 'σκληρό'.
Mήπως εννοούν άλλη σκληρότητα, ύψος κλπ;
Ο γερομπισμπίκης σε νέες περιπέτειες.
Κάτω η δικτατορία των shorts.
Εγω τωρα με το JUKE που οταν πατας το κουμπι αλλαζει και σου βγαζει στην οθινιτσα τι ακριβως συμβαινει και τι αλλαζει στις διαφορες επιλογες (ECO, Normal, Sport) θεωρουμαι τυχερος? που η μαρκα με σεβεται σαν πελατη??? και δεν εχω αποριες τι ακριβως εχουν σκεφθει οι εγκεφαλοι τους να αλλαζει στο οχημα...
< >
M adaptive είχαν/έχουν από F και πάνω.
< >
EDDIE_147 έγραψε:Καθόλου γι αυτό ρωτάω.![]()
Στη BMW μου είχαν πει ότι επεμβαίνει και στα αμορτισέρ και για αυτό θέλει συγκεκριμένο ανταλλακτικό.
Στα ίντερνετς που κοίταγα για αμορτισέρ είδα επισημάνσεις που διευκρίνιζαν ότι το τάδε δεν είναι συμβατό με sport suspension αλλά δεν είμαι σίγουρος για το τι εννοούν.
Στην πράξη το πάτημα του sport αλλάζει σίγουρα απόκριση στο γκάζι και συμπεριφορά κιβωτίου.
Ίσως και λίγο τιμόνι και να μου δημιουργεί την αίσθηση ότι είναι πιο 'σκληρό'.
Δεν αφορά τα αμορτισερ Eντι.
Τo sport suspension που διαβάζεις στο real oem αφορά συμβατική ανάρτηση.
mirage έγραψε:Το manual σιγουρα τα γραφει ολα.
< >
Γιατι λοιπον υπαρχουν αποριες οπως οι πιο πανω??? αφου με ενα διαβασμα στο μανουαλ τα λεει??
< >
mirage έγραψε:Γιατί πρέπει να απαντήσω εγω;
< >
Οχι φυσικα, αλλα οταν διαβαζει καποιος αυτες τις αποριες, νομιζει (ισως κανω και λαθος φυσικα) οτι αυτες τις πληροφοριες τις εχει κρυφες ο κατασκευαστης αλλιως με ενα διαβασμα και ψαξιμο θα ειχε την απαντηση......
GTS έγραψε:adaptive της BMW ειναι ενα προιον Bilstein νομιζω (ηλεκτρομαγνητικο πιστευω ειναι). πρεπει το ιδιο να ειναι σε πολλες εταιρειες.
Ισως αλλά ποτέ δεν υπήρχαν σαν option στις Ε, εκτός από τις Μ.
< >